Colectia de toamna-iarna 2005 (211)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Melku, Ripley, sanatate infinita fetelor-cochetelor! Va asteptam cu vesti bune cat mai curand!!!
Auziti, da nu puneti si voi o poza noua, macar asa sa va recunoastem pe strada ... nu de alta da' au crescut mult domnisoarele... nu-mi vine sa cred ca Iris face un anisor!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Gabito, bine ai revenit. Nu am vrut sa ma pronunt, dar din putinele tale postari din ultimele luni, deduc ca aveti probleme in familie. Sper ca nu de sanatate! restul se rezolva cumva.

Sanatate multa si Dariei, si piticilor Roxanei. Cu Ioana am vb pe mess acuma seara.

Acum pun poze pe webshots si va anunt cand dau invite in contul comun.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ripley

Gabito, bine ai revenit. Nu am vrut sa ma pronunt, dar din putinele tale postari din ultimele luni, deduc ca aveti probleme in familie. Sper ca nu de sanatate! restul se rezolva cumva.

Nu nu avem pb in familie.....aici totul merge fff bine.
Mateea si sotul meu sunt cei mai minunati oameni din viata mea....fara ei totul ar fi fost mult mai greu si-i multumesc in fiecare clipa Bunului Dumnezeu ca mi-a daruit un sot minunat, alaturi de care mi-am intemeiat un camin fericit...si cu care am reusit sa am acest copil deosebit.
Nu vreau sa vb mai mult despre mine.... ma opresc aici... e destul de multa liniste acum...si nu vreau sa tulbur din nou apele.... Nu vreau decat sa stau cat mai mult timp alaturi de familia mea si sa fim sanatosi cu totii....
Va pup inca o data si numai bine.....

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Gabito, cand vei simti nevoia, suntem aici . Toate cele bune!

Trimis link la pozne in contul comun. Enjoy.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Delia , abia astept pozele cu fetele frumoase. Tu Delia asa frumos povestesti de ele ca-mi dau lacrimile . Cu gradinita si mucii sa-ti spun ceva : vorbesc cu o tipa intr-o zi si-mi spune ca are baiatul racit, o intreb adca e acasa si ea spune ca nu, e la gradi. De ce sa il tina acasa, nu de la gradi a luat raceala ?!? nu-mi venea sa cred ce aud, asta in conditiile in care ea sta cu parintii ei deci ar fi avut cine sa stea cu baiatul.

Gabi , ce bine ca ai mai scris la noi! te asteptam in si sper sa treaca /rezolve problemele cat mai repede.

Camy , poze de la munte nu ne arati? sau macar cu Daria dar mai recente. In ultima vreme ai fost cam zgarcita ci pozele.
Unde a-ti stat la Moeciu?

Anda , unde ai disparut?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Delia , sa va traiasca fetele frumoase! tare mult mi-a placut de ele dar Ana in poza aia in patut cu multe plusuri e de milioane chiar asa doarme ?Si in poza aceea cu verisorii pare mult mai mare de 3 ani
Tu esti foarte zambitoare si cred ca ai mai slabit, nu?

Am uitat in primul mesaj :felicitari Anei pentru puzzle mi se pare super realizare .

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

buna seara,

m-am bucurat sa citesc despre re-venite, madutza, melku, gabitaco, addya etc, sper ca urmatoarea lor postare va fi mai devreme de urmatorul apel al mamei di tutti. si io vreau poze cu re-venitele:) si copilasii lor.

gabitaco, sanatate si incredere!

ripley,ce tare e ana cu puzzle-urile alea mari. a inceput si nic sa reuseasca de-alea mici, dar nu se antreneaza ca sa evolueze. toata ziua freaca masini pe jos...nu se plictiseste...

eu o sa am ceva probleme cu copilasul asta la scoala...e istet dar imprastiat, neatent. la gradi sunt 2 educatoare si 2 ingrijitoare impartite in 2 schimburi. si sunt 5 copii in toata gradinita!!!:))) acum au inceput sa vina cate 3 femei la serviciu, in loc de 2 pe un schimb, ca au format la etaj o grupa de afterschool clasa 1-3 cu inca ceva copii. asaaa. din cele 2 educatoare una e directoarea care e pe la 50 de ani, calma, dar blazata, nu se implica ca cea tanara. cea tanara e super, face cu ei cate ceva zilnic. toti cei 5 plozi sunt de aceeasi varsta. eu o incurajez, ma arat ceva mai mult decat ar trebui de incantata cand imi povesteste ce-a facut peste zi cu ei. dk e ceva didactic, ma chiar everberez:) ca sa vada ce interesata si multumita sunt si eu ca mai lucreaza. si tipa asta mi-a spus la fel cum am mirosit si eu, ca aici vroiam sa ajung: nichita e cel mai istet dintre cei cinci, dar cel mai neatent dintre ei. azi au facut familia si corpul uman si a raspuns cel mai bine. (smecheria e ca am cumparat eu o mica enciclopedie pt copii si am apucat sa fac primele 3 planse cu el, una dintre planse fiind corpul omenesc:))), deci i-a pacalit putin, poate ceilalti nu facusera cu parintii).

la invatat poezii nici nu poate sa-l capteze. a renuntat. copii stau cuminti pe scaunele si invata poezia si el trage de cate ceva in alt colt de camera si o invata din franturi, ce-i ajunge la ureche. la sfarsit stie la fel, dar fara sa vrea sa repete, decat recompensat! adica e un fel de geniu nebun, exagerand desigur cu ambele apelative!
ce ne-om face mai tarziu, nu stiu...

se hlizeste toata ziua, mai ales cand te grabesti sau vrei sa faci ceva serios cu el. in schimb:)) cand vrea el...: exemplu:
i-am luat azi un joc nou de baie. cand l-am scos din baie, in timp ce-l imbracam am vrut sa continui jocul cu whoau, sunt rechinul , tu esti scafandrul si uite vin la tine hap 5 degete de la picioare (inca pot sa i le "mananc" pe toate odata:). Raspunsul lui nichita, in efervescenta mea de rechin hamesit: Eee, mami, p'osteala (adica ma prostesc), nu esti 'echin, eu nu sunt scafand'u, sunt nichita si tu esti mami meu. unde imi e laptele, l-ai facut?
voila...asta a fost din ciclul flegmatic "andreea, fa-mi clatite"...

intamplare pt zambit: sapt trecuta a fost pedepsit la gradi ca scuipa pe geam si apoi stergea cu maneca. si iar scuipa si iar stergea cu maneca...cred ca i se parea murdar L-a pus ingrijitoarea pe scaunel la colt. educatoarea in varsta trece pe-acolo (stia ca e pedepsit si de ce) dar il intreaba totusi:
E: ce faci nichita aici?
N: Eehh, stau (cu voce batraneasca resemnata)
E: esti pedepsit?
N: nu (ferm si uimit oarecum)
E: atunci de ce stai aici singur?
N: eeeh (oftand iarasi), asa imi place mie sa stau...
cica au ras femeile alea de au lesinat. Cu mine e sincer, imi spune ce dracii face si de ce e pedepsit peste zi.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

maine dupa-amiaza ii pregatesc o "lectie" hitlerista:
i-am luat un tractor cu remorca, slabiciunea lui. in cutie! ca si asta ii place, sa aiba cutie jucaria... l-am pus in bicblioteca unde nu ajunge dar il vede bine. am de gand sa-i comunic ca se poate uita non-stop la tractor, il voi da jos doar in ziua in care o sa ma anunte ca face kk inainte, cand simte ca-i "vine", nu dupa...o sa faca scandal mare...o incercam si p-asta, poate merge...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Noi amortizam din plin vremea superba din California - azi au fost 28 de grade si am iesit cu Rianna la o plimbare. Imi pare rau ca nu am avut aparatul cu mine sa fac niste poze ca sa va trimit si voua soare si palmieri si flori... In schimb, aveti invitatie in contul comun la poze de sambata de la ocean.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Bey, eu m-am prostit de tot. Azi am avut o zi superba cu Smaranda prin oras. Mi-am cumparat un scaun de bicicelta din ala din care se pune in spate (cel care se pune in fata si pe care l-a folosit barbata-miu pina acum nu merge la bicicleta mea din pacate).
Este absolut bestial!!! Ma pot deplasa repede sin aer liber intr-o gramada de locuri. Nu-s de ce nu m-am gindit mai devreme la solutia asta si am tot mers fie pe jos, fie cu masina.
Asa ca azi am fost in centru, la posta, la restaurant, la plaja si inapoi acasa. Mai pe seara am fost din nou la magazin ca sa cumpar ceva pt. masa de seara.
Toate bune si excelente... pina cind m-a pocnit revelatia uitindu-ne impreuna la niste poze si vazind poze cu Nana cu fustita de balet: am uitat sa mergem la lectia de balet azi. Saptamina trecua nu am fost ca era racita nu voiam sa imprastiem mucii, iar acum poftim ca am uitat.

Ripley, imi pare rau ca sinteti/ ati fost bolnavioare. Sanatate. Sint uimita de performantele Anei cu puzzle. Bravo!

Melku, sint doar curioasa ce cauta in televizor la gradinita??? Nu inteleg nici macar care este justificare pentru cumpararea unui astfel de obiect acolo.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput