Colectia de toamna-iarna 2005 (211)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Meems, ti-am vazut pozele! CE draguti sinteti cu totii! N-a plouat la Half Moon Bay? La noi a plouat simbata.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Bic, thanks
N-a plouat, a fost chiar frumos, soare, senin. La noi a picurat un pic de dimineata, dar nu mare lucru. N-am mai vazut ploaie... de cand am fost in Romania acu' 3 luni
Tre' sa-mi fac drum si spre Santa Cruz in curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

meems- vreau si eu la apa!sunteti frumosi ,tineri si plini de viata toti 3

bic - ce incantata trebuie sa fi fost de scaun ,daca ai uitat de balet. nu poti sa recuperezi? la noi asa se face.

ripley- vai, ce frumoase sunt fetele tale felicitari pt puzzle.

anda- ce rea esti cu el, sa-l amagesti asa.

copii- vostri se mai trezesc noaptea? vin la voi in pat? a mea vine fix la aceeasi ora, in fiecare nopate si baga langa mine.nu spune nimic ,adoarme la loc.
gata ma duc in pat.am facut gogosi azi ,am spalat sitele la geamuri,o gramada de treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La poze din pacate nu am timp sa ma uit pe moment.

Super replici la Nichita.
Gabitaco ma bucur ca ai revenit! Sanatate multa si sa va mearga bine pe toate panurile!

Ripley sanatate intregului familion.
Ati investit ceva in desenele Disney originale! Adevarul e ca sunt misto si merita!
Mai e un aspect: la gradi incep sa vorbeasca intre ei despre personajele din desene, sau se joaca in parc de-a personajele din diverse desene si isi iau roluri; asa ca daca interzic total copilului desenele se simte exclus in discutiile cu ceilalti. Cel mai bine e sa fie lasat, cu masura, 1h pe zi sa zic; nu uitat in fata televizorului/calculatorului.

Felicitari pentru performantele Anei la puzzle!

Bic super ideea cu bicicleta, mai ales ca parca am inteles ca stati mai "la tara", adica poti respira si aer in timp ce mergi, nu doar esapament.

pumba Nati se mai trezeste ocazional, de cele mai multe ori o duc la loc in pat, extrem de rar o las sa doarma la noi. In ultima vreme, de vreo saptamana, n-a mai venit.

Anda eu cred ca iti dai singura foc la valiza cu tractorul; Nic va face scandal si se va da cu fundul de pamant sa i-l dai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza!!!

Nu am apucat sa citesc mai nimik, de ieri. Azi se prefigureaza o zi horror la serviciu.

O intrebare am insa pentru Madutza: de ce zici ca e mai ieftin la Piticot???? Am fost aseara, dupa ce am citit postarea ta aqcolo si mi-a placut inradevar foarte mult: spatios, curat, aranjat. DAR...avand in vedere ca se plateste taxa de inchiriere a localului de 300 ron!!!! obligatoriu!!!, la un calcul banal, iesi chiar mai scump ca la alte locuri de joaca. Cam cu 2oo ron mai scump.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Domnule dar mai faceti ceva cu virusii astia ca ne-au asaltat colectia. Sa chemam dezinsectia. Sanatate multa bolnaviorilor.
Eu sunt in asentimentul lui Miri si eu am reinceput vizitele regulate si dureroase la stomatolog, unde am constatat ca dentistul anterior m-a mintiti cu nerusinare si mi-a pilit aproape total 4 dinti, din care 2 perfect sanatosi si 2 putin cariati superficial. Desigur ca mi-a spus ca mi-a scos nervii, pe pielea mea ieri si azi am constatat ca nu am nervii omorati si ca mi-a pus 2 lucarari degeaba, ma rog nu degeaba ci de 500 de Euro acum 6 ani. So echivalentul botinelor Burberry a fost aruncat azi la cos, si incepem remodelarea gurii.
In ceea ce priveste cumparaturile o las moale ca sunt rupta in gura la propriu si prima estimare se apropie de 2000 de euro, deci considera ca mi-am primit cadoul de craciun si Paste in dinti de portelan.
Ripley m-ai umplut de invidie cu cele 100 de piese la puzzel, noi nici macar nu am ajuns la 10, nu ii plac si gata, il face mama tractorist sau sofer, ca intelectualii nu freaca masini pe covor, recte parchet.
Anda frumoase poezii, din pacate nu va pot impartasi cele 2 noi poezii pe care le spune fi-miu ca sunt tampite si vulgare, le-a invatat de la un var de al meu care l-a momit cu 2 ciocolate kinder ca sa le spuna. Si acum le recita si cere ciocolata.....
Cam asta e treaba ma duc sa imi plag durerea de gingie in linistea biroului meu.
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mitza, chiar ma intrebam dc la cabinetul unde merg eu, 2 doctori au tinut sa-mi bage in ochi ramushoara numita nerv, tinuta intr-un ac, ca la insectar. si m-au intrebat dk il vreau.. deci e o problema a transparentei actului stomatologic...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Da Anda la noi a lipsit cu desavarsire transparenta si prietenia, ca asa zisa doctorita este prietena cu mama...pe mine m-a facut de 4 dinti pe mama de bani, ca la vremea aia eram inca in intretinerea ei. Acuma doresc sa o sun pe mama sa o asmut impotriva doctoritei, dar sigur mama va refuza ca nu ii sta in caracter sa faca scandal.
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

cand e soare afara parca altfel privesc lumea,
datorita generozitatii laviniei piticul meu face aerosoli, lavi mi-a imprumutat aparatul multumesc inca odata .matei se simte mult mi bine, mai haraie un pic azi este si ultima zi de antibiotic.
alexia dupa 10 zile de stat acasa a reinceput plangoceala de dimineata ..ea nu vrea la gradi, nu vrea si nu vrea...numai asta spune si plange de mi se rupe sufletul insa nu am ce-i face.
azi au in meniu varza( nu a mancat niciodata acasa) sper sa nu-i strice burtica + nelipsiti cremwursti

"la vie en rose" vorba ta camelia, dariuca e bine?
miri, exista asa ceva http://w w w. b e b e l us u l tau. r o /detalii.php?cod=LF26 poate ii place pustiului, sa apropii tu literele.
mihaela, eu zic ca a lipsit cu desavarsire priceperea, habar nu a avut ca nu ti l-a scos.." multi stiu putini cunosc", iar problema cealalta stii si tu cate capete atatea pareri.succes la dentist! nici nu vreau sa ma gandesc cum te-a durut cand ti-a descoperit nervul ala

delia, wow mama 100 de piese? sunteti super tari, felicitari . multa sanatate micutelor.

gabi sanatate multa!

adina, ce-mi place cum scrii, ar trebui sa o faci mai des.

pumba, -fii-mea nu se trezeste, ii lasi o lumina de veghe? poate viseze urat?

meems, frumoaselor! si enjoy the weather.

madutza, bravos pentru flacaul cel cuminte. de ce nu l-ai dat la gradi, stiu ca erai hotarata sa faci asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

deci sa scriu mai des....
pai sa va scriu din pataniile nostre cu gradi ca vorba ceea, E MULTE!

fimiu in prima saptamana a fost super ok, n-a scos un sunet, era primu la usa.nasol a fost dupa weekend cand s-aprins ca o luam de la capatsi s-a pus pe urlat. a urlat fix 2 saptamani, ieri l-am dus la gradi si n-a zis nimik, vad ca si azi a fost cuminte.
ce a invatat in 3 saptamani de gradi:
- TU stai ACOLO! nu aici!
- PLEACA MAI! hai odata!
- A MEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAA !
plus alte dulceturi d'astea.
Dar, vad ca a inceput sa numere - el refuza sa zica altceva inafara de doi si zece, sa cante (si e afon ca masa)vorbeste mai inteligibil, ca mult vorbea de mic.
Faza nasoala e ca a reinceput sa bata si sa muste copii, dar scapam noi si de asta.
Draga Andaeu am aplicat si aplic cu succes metoda hitlerista, n-ai inventat-o tu, am inventat-o eu. Asa am scapat si eu de kk in chilotzi, de urlat la gradi si de alte faza nasoale. Ia inceraca, poate ai rezultate...

Multa sanatate muciosilor colectiei !
poop u all, incerc sa pun niste poze pe net

Mergi la inceput