Mamici norocoase de sept-oct 2008 (160)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Neata! Eu tocmai am pierdut un mesaj super lung editat pe tel, care s-a resetat, probabil ca sa isi goleasca memoria.

Feli, voiam sa zic ca eu reolv o parte din problemele de seara printr-o baita calda, am luat si sare si spumant si tot tacamul, si chiar merge. MAi ales ca ieri l-am adaugat si pe sot pe langa toate astea , ca in cada de aici are loc si el langa elefanta si l-am convins nici eu nu stiu cum

In pat m-am inconjurat de perna de gravi ca intr-un fotoliu la orizontala si m-am putut rasuci pe toate partile destul de usor.

Nerantula dr. tau ce zice de firele alea?

Ramo n-am apucat sa raspund la postul tau; eu sunt genul care s-a vopsit toata sarcina (de vreo 3 sau 4 ori chiar). O voi face si in timpul alaptatului. Ce cred eu este ca nu trece nimic in lapte, insa mirosul de par proaspat vopsit il poate deranja.

O sa fac totusi un test, am o pprietea cercetator stiintific si poate sa puriceasca mostre in timpul liber. Insa evident va durat ceva, intre timp sper ca tu sa te fi vopsit

Fata asta nu s-a vopsit in timpul satcinii, ci dupa, de teama substantelor pe care le-ar putea inhala prin respitratie in timpul procesul de vopsire - poate stie ea ce stie, dar deh, fiecare face cum crede in asemenea situatii.

Azi ne pregatim pentru santierul de maine: golit coloana de incalzire, cumparat cada, chiuveta la bucatarie... Am dat si un ultimatum soatei sa stea azi acasa ca astea-s treburi de baarbati In consecinta acush ma duc sa il trezesc .

38+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata burticutze si mamicutze

Felicitari Zambetmic !!! Sa iti traiasca Vladut !!!!! Sa fie sanatos si papacios !!!!

Aseara am primit un cantar si abea astept sa vad cat are puiul meu si sa fac proba laptelui. Sunt tare curioasa cat papa...

Cu Mr H si eu am probleme....Nu s-au domolit,inca mai am . Nici nu stiu cu ce sa mai dau. La baie tot cu supozitor ma duc , nici nu ma gandesc sa incerc altfel pentru moment.

July bine ai revenit !!!!

Codruta e un dulce Vladut

Printesa mea iubita Valentina

Cea mai fericita de bebe David Gabriel

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Neata. Tin sa felicit si eu primul bobocel de octombrie !! Sa-ti traiasca ZAmbetmic si sa fie sanatos si papacios !!!

Nu va mai plictisesc cu prostiile mele de gravidutza care intr-o saptamana spera sa-si vada puiul si va urez o zi frumoasa la burtici, una odihnitoare la mamici si una fara colici si cu mult somnic la bebei

39 radu

hainute bebe raducu

atat mai e pana vine Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, ma bucur tare mult ca sunteti bine. Suna bine programul vostru Va astept cu drag aici in Maramures, cand creste Luca, sunt intr-adevar cateva zone frumoase. Si bineinteles, acum aveti un motiv in plus

Legat de injectia contraceptiva, nu stiu multe. Am sa caut cateva informatii zilele astea. Eu mi-am luat ieri o cutie de Novinette, contraceptive orale, tot din astea am luat si inainte. Trebuie luate din prima zi de ciclu asa ca astept cumintica sa-mi vina. Totusi mi-ar surade ideea unei singure injectii la 3 luni.

Dyanira, cica dupa 6 saptamani ne putem relua viata sexuala. Eu nu prea am asteptat sa treaca perioada de gratie

Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Neata

Anca, vezi ca in perioada de alaptare nu este permis orice anticonceptional.

Lili 38 s, mami de Sergiu (11.05.2005) si Iulia

Mergi la inceput

Ada, din pacate nu mai am laptic Folosesc exclusiv formula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Anca ai inceput inainte de 6 sapt?A fost ok?Anticonceptionalele cum le iei adica ai luat pana acuma?Marturisesc ca si noi am avut o tentativa aseara dar nefinalizata din cauza fricii mai mult si din lipsa de protectie, ma gandeam ca totusi e prea devreme dar tentativa e de inteles avand in vedere ca am avut o pauza lunga din luna a 5-a....

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Pai n-am luat inca, din prima zi de ciclu se iau, astept sa-mi vina. Sunt aceleasi anticonceptionale pe care le-am luat si inainte.

Si noi am avut o pauza foarte lunga, de aceea n-am avut rabdare. Acum oricum au trecut cele 6 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Miruna, ce bine arati cu Dimitri agatat de tine!Eu il plimb in marsupiu babybjorn, dar zile astea imi vine ring slingul de la soacra-mea, l-a comandat pe E-bay, ca astia nu livreaza in Ro asa ca mi-l trimite ea!

L-am cantarit din nou pe fi-miu, are 4100 gr dezbracat, asa mai merge, a luat 650GR in 25 zile.

Ramona, eu m-am vopsit si in sarcina si acum, si alaptez exclusiv.

Am vazut ca vb de imbracat, eu pe fi-miu il tin fie in body+ pantalon cu botosei, fie in salopeta, nu ii pun never ever body sub salopeta, si asa noaptea il las mai mereu sa doarma in cracii goi, asa ii place, se dezveleste, da din picioare, ii pun uneori doar botosei si atat!
Caciulita doar afara, una subtire din aceea pt dupa baitza. Dupa baie fara caciula in casa, il usuc cu foehnul!
Temperatura ambientala: 21-22°C, cu aeroterma, ca altfel in camera ar fi 18°C si sunt cam putine, zic eu! Spartan spartan dar nici asa...

Nu sunt adepta lasatului copilului sa urle! Al meu are nevoie de mine, il simt, plange fara sa aiba nimic, cum il pup sau il iau in brate gata, zambeste, chiar parca gangureste! E un mare soc o mare ruptura nasterea pt ei, sunt expulzati afara la lumina, frig, au nevoie de muuuuuuuuuuuuulta dragoste! Si nu suntem excesivi, nu dormim cu el in pat, il luam doar dimineata putin la noi, doarme la el in pat, dar ziua il luam in brate, il pupacim...
Citeam ca bebeii ocrotiti si iubiti la maxim devin adulti independenti, pt ca au avut in copilarie multa dragoste, cei frustrati devin adulti dependenti, disperati dupa iubire! Atentie mamici!!! Dar totul are o limita, fara extreme, ieri eram la dus si el urla, s-a trezit si era singur, l-am lasat vreo 5 minute pana am terminat, asta este, mai trebuie si sa ma spal, sa mananc, apoi l-am luat in brate si ma implora cu ochii si ii tremurau buzele, avea ochi de caine batut sa nu il mai las! ooofff, puiut mic, nu era teatru, avea nevoie de mami lui!! Dar, la urma urmei, fiecare femeie isi creste puiul cum crede de cuviinta, eu profit la maxim de momentele astea cat e in brate, ca va creste asa repede si nu va mai vrea sa stea dupa fusta mea, o sa umble peste tot! :))

FELICITARI ZAMBETMIC!!!!!!!!!!Bine ai venit in randul mamicilor!

Nusha, cum esti?

Edit: July, vezi ca pompa nu se foloseste oricand ci cand apare acel celebru let down, altfel nu scoti mare lucru, eu pompez noaptea cand doarme el mult, atunci imi crapa sanii de lapte, cand trec ore multe fara sa alapez! Cauta pe google ce e cu let down-ul. Eu am tot Avent manuala si e ok!!!

Azi cumpar si eu batista bebelusului ca m-ati innebunit, pana acum cu ser si para aceea ne-am descurcat, dar nu ies brontozauri asa ca la voi! Pana acum era prea mic si mi-era frica dar acum bag si eu aspiratorul si il curat.

Monica, ma gandesc la tine, Doamne ajuta sa fie bine!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
POZE
Povestea nasterii mele, Luca Noah

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza si de la mine fete dragi

FELICITARI ZAMBETMIC!!! Bine ai venit Vladut!!

Eu ma duc acum sa-mi iau analizele de la Babes. Tineti-mi pumnii ca tremur de frica, nici nu stiu cum o sa conduc pana acolo

Aaa, si cica in weekend tre sa fac molifta...la 40 de zile... Ati facut careva?

Cat despre ... pentru mine vorbiti de lucruri sfinte...

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri

Mergi la inceput