Mamici norocoase de sept-oct 2008 (160)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Joy, ce frumoasa e fata ta! sunt Nu e falcoasa, e numai bine!!!

Anca, tot Carla e iubirea noastra, dar chiar e frumoasa rau Sofia!

Noi folosim Pampers New Baby 3-6kg si e ok pana acum! Luca se uda mereu in spate si credeam ca transpira (mama !) pana m-am prins cum reusea sa faca pishu pana acolo! Cand il infasam il lasam cu tzucurelul in sus, cum statea el, de atunci il aranjez frumos in jos si face shushu in scutec, nu pe langa!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
POZE
Povestea nasterii mele, Luca Noah

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata si de la noi,

aseara am ajuns iar putin cu Daviduta sa il vada un pediatru.Probabil pentru ca m-a socat putin experienta tin sa o impartasesc.
Deci:
-mama nu are voie sa manance carne de porc (asta pot sa o mai inteleg), oua, smantana, caise, piersici, etc......oua??smantana??
-bebe nu se scoate afara o luna jumatate
-se face baie doar la 3 zile si la cap la 7

Ati mai intalnit astfel de opinii??Imi venea sa fug mancand pamantul....

Monica, tin pumnii sa fie bine si sa iti reiei curand activitatile 'ingineresti'

Mamica implinita de David

Daviduta

bebe David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Neata si de la noi,

aseara am ajuns iar putin cu Daviduta sa il vada un pediatru.Probabil pentru ca m-a socat putin experienta tin sa o impartasesc.
Deci:
-mama nu are voie sa manance carne de porc (asta pot sa o mai inteleg), oua, smantana, caise, piersici, etc......oua??smantana??
-bebe nu se scoate afara o luna jumatate
-se face baie doar la 3 zile si la cap la 7

Ati mai intalnit astfel de opinii??Imi venea sa fug mancand pamantul....

Mamica implinita de David

Daviduta

bebe David

Cate aberatii pe m˛, as fugi mancand pamantul in locul tau, e anacronic rau nenea dr!!! Si eu caut sa il inscriu la un pediatru, dar la unul zdravan la minti :)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

neata!

Azi mergem si noi la pediatru,sa ne tineti pumnii!

Kid ce frumos ai zis tu,baietii mei,,abia astept sa ne mai intalnim sa mai vad 2 printese frumoase!!!!!!!!!!

Eva cum este marsupilul in care il plimbi pe Luca?nu e prea mic sa sta in marsupiu,auzisem ceva ca trebuie sa aiba cam 2 luni....as vrea si eu sa-l scot in marsupiu(Kid stie de ce) dar mi-a fost teama.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Tzitziri, no offense dar e ciudat rau de tot doctorul tau. Chestia cu baia si cu scosul afara mi se par total aiurea. Cum si-a argumentat afirmatiile?

Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

July sa stii ca nici la ine nu mai miroase,as stres-o cu o carpa umeda si nu mi-a mai mirosit de atunci....deh mama nebuna.

Tzitziri fugi de dr asta!!!!!!!

Eva eu am o cunostinta care a nascut cu dr ta si tot asa i s-a propus sa faca ceasta injectie dar ea nu a mai facut-o ca s-a consultat cu nu stiu cine si a ajuns la concluzia ca nu e ok pt alaptata parca ceva de genul,stiu ca nu a mai facut-o.Intereseaza-te bine inainte sa o faci!

Monica tin pumnii!Si da eu ma voi duce sa-mi citeasca molifta.

Joy f frumoasa fata ta!

Felicic dar tu chiar nu mai ai de gand sa nasti?????

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Miruna , nu am timp sa caut acum pe net, dar clar o sa am nevoie de o inginerie din-asta, deci o sa vreau si eu un ... wrap, cred ... deci da-mi si mie, te rog, datele tipei acelea pe pm si zi-mi cum/cat se procedeaza .. multumesc mult!

Felicic, am fire resorbabile, dar simt vreo 2 capete care ma inteapa atunci cand ung cu galbenele acolo. In ce priveste intrebarea cu cezariana, in primele 2 saptamani dupa nastere am si zis ca as fi ales cezariana, numai sa nu mai trec prin ce am trecut, insa acum, spre vindecare, parca n-as mai fi atat de ferma .. numai sa treaca de tot belelele.

Eva, in nici un caz nu trebuie sa te simti responsabila, in afara de ce ai zis tu cu epiziotomia am mai si citit o gramada si ORICUM, DACA ERA DE ALES, TOT NATURAL NASTEAM! Deci nu e cazul sa-ti faci absolut nici o problema. Oricum, nu taietura m-a deranjat cel mai rau (e drept ca a ramas problema dominanta acum) si mai cred ca asta se vindeca mai greu din cauza inputurilor negative pe care le am in cap pe tema asta, deci psihologic imi fac rau mie insami si asta incetineste vindecarea ... din pacate nu tine numai de rational asta, asa ca ..

Pup toate mamicile si burticile ca ma cheama puiul la pupat

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Eva cum este marsupilul in care il plimbi pe Luca?nu e prea mic sa sta in marsupiu,auzisem ceva ca trebuie sa aiba cam 2 luni....as vrea si eu sa-l scot in marsupiu(Kid stie de ce) dar mi-a fost teama.

Luca cel frumos

Povestea noastra

Nu, nu e prea mic, e un marsupiu pt 3500GR pana la 10KG, se regleaza in fct de greutate; e un baby bjiorn, sunt cei mai tari in materie, are o chestie care ii tine capul pe verticala, care incepand cu 6 luni se lasa jos ca deja isi sustine capul si poate fi pus de atunci incolo cu spatele la tine. E f inteligenta chestia asta si e asa aproape de tine si se misca data cu tine, bebe adora!

E cam ca acesta http://www.babybjorn.com/en-gb/Eng/products/Mobility/BABYBJORN-Cover-for-Baby-Carriers am pus poze cu el la lucrusoare Luca, o sa pun poze si cu noi doi cand ajung sa le descarc!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza la pranz si de la noi

Tzitziri tu locuiesti in zona cu mine...la ce pediatru mergi, mi se pare absurd ce iti spune

Monica tinem pumnii sa iasa analizele bine

Felicitam si pe Zambetmic pt bobocelul Vladut, sa creasca mare si sanatos.

Garga care o fi urmatorul bobocel?

39+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Da...eu mi-am luat molifta dupa 40 de zile dupa ce am pierdut-o pe mazarica.
Si daca nu ma lasa pe mine memoria si mamicile care au nascut trebuie sa-si ia molifta. Dar mai bine vb cu un
Felicitari zambetmic si bine ai venit pe lume Vladut

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Neatza si de la mine fete dragi

FELICITARI ZAMBETMIC!!! Bine ai venit Vladut!!

Eu ma duc acum sa-mi iau analizele de la Babes. Tineti-mi pumnii ca tremur de frica, nici nu stiu cum o sa conduc pana acolo

Aaa, si cica in weekend tre sa fac molifta...la 40 de zile... Ati facut careva?

Cat despre ... pentru mine vorbiti de lucruri sfinte...

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri

poze
Just Me
Poate acum

Mergi la inceput