Mamici norocoase de sept-oct 2008 (160)
Raspunsuri - Pagina 8

_irina_ spune:
La noi a venit si ne-a citit in spital si mi-a zis ca nu am voie sa intru in biserica pana la 40 de zile si ca dupa aceea trebuie sa ma duc sa iau molifta. M-as duce la biserica sa intreb, dar ... nu am voie sa intru.
Eva cat poti tine bebele in marsupiu?
Tzitziri nu ai intrebat de ce nu ai voie ce ti-a enumerat ea mai jos? Desi daca ma uit mai bine cred ca a facut scoala cu a mea. Oua am voie numai fierte, in rest fructe numai banane sau compot de piersici, mere sau pere, cu baita pare exagerat, dar din cauza problemelor de sanatate noi nu i-am putut face baitza lui piti de 3 saptamani incoace. O mai pun eu din cand in cand cu fundutul in apa, in rest nici o baita de atunci si uite ca nu are nimic copilul. Mi se pare ok sa ii face lui bebe baita in fiecare seara ca sa il obisnuiesti, sa isi faca un program, etc, dar daca nu se poate sa stii ca nu e un capat de lume.
A mea mi-a zis ca sa pap minim 5 mese pe zi, in situatia in care eu abia apuc sa mananc de 2 ori pe zi si in general mananc cu bebelina in brate.
Mie mi se pare normal sa intrebi cand esti nelamurita si sa te lamureasca, daca nu o face atunci poti sa o schimbi.
Fetelor, azi sunt singurica acasa, numai cu pitica, dau party... vine cineva? fericita de
- Andreea

musettepink spune:
Eva merci.din pacate nu se vede linkul dar am vazut poza la tine in album.
Cu molifta ,eu stiu asa ca trebuie sa mergem la biserica dupa 40 de zile de la nastere sa ne citeasca preotul aceasta molifta in principiu ca sa putem participa in biserica la botez dar nu cred ca este numai asta pt ca stiu ca mie mi-a citit si cand am pierdut sarcina deci cred ca se citeste oricum.Si la 8 zile de la nastere puteti chema preotul sa-i citeasca ceva lui bebe si voua.
Minunea a venit! de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra

maryb spune:
felicitari zambetmic, bine ai venit pe lume Vladut, sa fii sanatos si sa le aduci numai bucurii parintilor tai.
monica, sper sa iasa bine analizele si sper ca luni sa fie bine, sa nu simti absolut nimic la chiuretaj.
eu maine schimb semnatura si cu ocazia asta scap si de stresul ca nu ma primeste la medlife sa nasc daca nu am 36 de saptamani implinite. de acum o sa fiu mai relaxata, sau cel putin asa sper. in schimb cu cat se apropie momentul parca ma apuca frica de nastere....saptamana viitoare ma apuc si eu sa spal hainutele si sa le calc, maine ma mai duc la o serie de cumparaturi...
maryb 35+ cu
bebelusul meu iubit sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe AMR 29 de zile

simodina spune:
In sfarsit merge net-ul azi!
Mirunada, vrea sa ma pui in legatura cu tipa respectiva. Merci mult!
Marsupiu exista si marsupii pentru nou nascuti care tin capul sau chiar marsupii care au si pozitia culcat. Eu am unul care tine capul, e de la 0 luni, si am pus-o pe mara acolo de la 3 saptamani. E Inglesina, il am de la Serban sin l-am luat de la Prenatal din Italia ca la noi nu exista pe atunci dar puteti incerca acum, Nu o pot tine mai mult de o ora asa pentru ca ma doare pe mine spatele...
Tzitziri da-i cu skip ca e razna tare dr asta!
[b]Zambetmic felicitari mamica de Vladutz! Sa creasca mare si sanatos!
Irina[/b] te asteptam sa ne zici cum a fost la pediatru!
Fetelor, care dintre voi merge in parc la National sau in IOR, poate ne intalnim?!

EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui _irina_ Eva cat poti tine bebele in marsupiu? ![]() ![]() |
Depinde cat rezisti tu! Eu stau cu Luca cam doua ore afara cand e frumos!
Musette, poti sa mai incerci acum http://www.babybjorn.com/en-gb/Eng/products/Mobility/BABYBJORN-Cover-for-Baby-Carriers/
La mine se deschide, nu stiu de ce nu se deschide la tine!
Eva

POZE
Povestea nasterii mele, Luca Noah
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

sanziana27 spune:
Fetelor in legatura cu sfaturile medicilor, neamurilor, prietenilor, vecinilor veti vedea ca veti alege in functie de instinctul matern. Exista o intuitie ce sa alegi, ce sa faci, cand si cum!
Unele lucruri vor iesi din prima, la altele va veti corecta, dar asa invatam sa fim parinti buni!
Si fiind unici nu prea merg retetele de la un copil la altul. Fiecare are personalitatea lui, fiecare mamica e unica si uite asa trebuie un alt tipar! 38+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
AMR 2 saptamani !!!!

tzitziri spune:
Revin cu completari.Nu este medicul 'nostru' pediatru.Este medicul pe care l-am gasit ieri de garda.Problema au fost mucisorii din cauza carora lui Daviduta i s-a infundat de tot o nara.Adica nu mergea nici celebra batista a bebelusului.Asa ca m-am speriat ca ce face bebe doar cu o nara de respirat si ne-am dus sa il desfunde.L-au desfundat prima data si scena s-a repetat...asa ca am zis sa il vada si un medic.Care era acest medic.
Nu mi-a explicat nimic...mi-a trantit pe o reteta multe chestii de genul celor pe care vi le-am spus si s-a luat de icterul lui sa ii dea fenobarbital si sa il cautam azi la spital.Unde nici ca ne-am mai dus!
Dar mi se pare ciudat sa nimeresti pe mana unor medici cu asemenea idei.In conditiile in care i-am zis clar ca nu am facut de capul nostru tot ce am facut si ca bebe are deja medic pediatru.Noi vroiam doar sa stim ce e cu nasucul.Sa ne fie invatatura de minte!
In alta ordine de idei.Chiar daca o nara este infundata bine acum se pare ca se desfunda singura...daca mai trece cineva prin panicile mele.Asta noapte am alternat intre o nara sau alta infundata si nu iesea nimic si nici nu intra serul, dar in final acum sunt ambele bine.Si incepem sa avem mai putini mucisori decat acum 2 zile.
Intreba cineva de ochisor...la noi a curs urat unul din ei, cu o secretie galbioara care ii lipea pleoapele, dar am luat la recomandarea pediatrei Netacin si deja vad ca dupa 3 picaturi se vede diferenta.
Acum am probleme existentiale cu medicul de familie.
Voi ati inscris bebeii la medicul de familie al vostru?A mea o da sus si tare ca trebuie sa fie medic de familie pediatru.Ceea ce stiu ca nu e deloc adevarat, ci doar daca nu are ea chef de facut munca de teren pentru bebei....
Acum incepem distractia cu cautat medic de familie
Angelynna, noi am gasit dr din spital care l-a tratat acolo...aceea e pediatra lui oficial.Si mai e cineva care vine sa il vada acasa.Dr de ieri nu are si sper sa nu mai aiba nici o legatura cu el de acum inainte!
Mamica implinita de David
Daviduta
bebe David

angelynna82 spune:
Asa e Sanziana, pana acum am primit o mie si una de sfaturi, dar pana la urma fiecare face asa cum considera sau cum ii va spune inima 39+
mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
AMR 7 zile

angelynna82 spune:
Tzitziri de asta te intrebam, ma luase putin frica 39+
mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
AMR 7 zile

gargaritza85 spune:
uite si primul bobocel de octombrie
Zambetmic felicitari, sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos si sa iti bucure fiecare clipa a vietii!
Nerantula multumesc mult pt informatii, sper ca te simti mai bine un mami de soricel Gruia
Leah nastere usoara!
simodina si eu sper sa ma ocoleasca acest mr. H ca si pana acum, dar niciodata nu se stie...mie de-asta imi e mai mult...sa nu-l capat la nastere
Feli atunci nu ma mai gandesc la elca cine stie cum il chem si facem cunostina fara sa vreau legat de durerile si intepaturile care la ai...sa tii ca sunt in aceeasi oala cu tine...ziua nu am nimic, totul e ok...dar seara ma dor toate de zici ca am 100 de ani.
baby_boy nu plictisesti pe nimeni cu nimic, daca vrei sa spui ceva spune fara nici o retinere
Monica iti tin pumnii ca totul sa fie bine
Deci am avut o noapte de nesomn...nu ca nu as fi dormit dar ma dureau toate in asa hal incat singurul lucru care l-am putut face a fost sa ma tot fatzai de pe o parte pe alta pana dimineata36+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea