Mamici norocoase de sept-oct 2008 (160)
Raspunsuri - Pagina 9
sanziana27 spune:
Angelynna vei naste natural? Ca vad ca avem AMR amandoua, de 7 zile!
Eu luni ma internez si imi face cezariana, dar nu stiu exact cand. Sau nu a vrut sa ma sperie sau chiar ma tine cat mai aproape de termen, desi nu e pe principiu declansarii nasterii si apoi cezariana, vom vedea!
38+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
AMR 2 saptamani !!!!
maryb spune:
si eu ziua ma simt bine, dar noaptea ma dor si pe mine toate cele...si burta ma doare cand ma intorc de pe o parte pe alta...deh...e bebe greu ![]()
maryb
35+ cu 
bebelusul meu iubit
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AMR 29 de zile 

MommyMagda spune:
Felicitari Zambetmic! Vladut sa fii sanatos, norocos si sa ai o viata luminoasa!
Bine ai revenit July!
Pup mamicile cu bebei si inca burticile! 
maryb spune:
le intreb pe mamicile carora le-au aparut in timpul sarcinii acele alunite celebre daca acum dupa ce au nascut au disparut...am si eu un of, ma enerveaza rau cand le vad in jurul sanilor si pe partea interioara a bratelor spre axila...eu tot sper sa scap de ele dupa nastere. 
maryb
35+ cu 
bebelusul meu iubit
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AMR 29 de zile 

angelynna82 spune:
Sanziana, da mergem mai intai pe nastere naturala (daca se poate) daca nu cezariana. AMR l-am pus sa vad cand termin cele 40s ![]()
Si pe mine ma dor toate seara, cel mai mult ma deranjeaza ca ma intorc greu de pe o parte pe alta 

39+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
AMR 7 zile 

musettepink spune:
Eva gata acum s-a vazut,merci!f frumos,banuiesc ca la noi nu se gaseste,deci va trebui sa apelez la cineva sa mi-l aduca de afara nu?
Simodina o sa incerc si la prenatal poate am noroc ca sa nu mai apelez la altii.
Of si ma tot tin sa-i urez felicitari lui Zambetmic!!!!!!sa fie bebe sanatos si frumos!!!!!!

Minunea a venit!
de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
gargaritza85 spune:
mary nu cred ca alunitele alea mai dispar...si eu am pe sani...ar fi bine daca s-ar evapora dupa nastere
in rest cum te simti?
ange 
si mie cel mai greu imi este sa ma intorc de pe o parte pe alta..si burtica ma doare de fiecare data cand ma intorc...mai nou si spatele
36+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
Piersicutza spune:
Bine ai venit pe lume Vladutz si felicitari Zambet mic care acum cred ca esti tot un Zambet mare cand iti vezi puiul
July bine ai revenit printre noi!
Monica tin pumnii sa fie totul bine!
Eu m-am apucat de citit despre alaptat si despre somnul copilului. Am doua carti groase si mai bine citesc acum caci dupa nastere nu cred ca mai am timp de asa ceva.
multi pupici
tuturor
38+ 
Piersicutza
felicic76 spune:
nerantula:
si sanatate multa!
garga, maryb: culmea este ca eu mor de somn, nu sunt insomniaca, sunt obosita si ma si enerveaza toata starea asta de intepaturi, dureri
Ma bag in pat destul de devreme, sa prind cat mai mult somn de frumusete pana in ora 12 noaptea
i-am luat lui bebe toata gama Sanosan.Acasa am vazut ca am luat inclusiv lapte-crema ptr. protectie solara
Aseara, frichinandu-me de pe o parte pe alta, le-am incercat pe toate
. Sunt chiar mishto, acum am o piele ca de bebelus, dar mi se pare ca uleiul ptr masaj este prea ...uleios, parca nu intra bine in piele. Cele care il folositi, este ok pentru bebelushii vostrii? Au pielea mai uscata decat a noastra? Sau trebuie si ei curatati de surplus?
Ce intrebari ma bantuie si pe mine

mussete: dupa DPN dat de eco ar trebui sa nasc dupa 7 oct, vedem noi de acum incolo daca-l depasim si pe asta, nu numai previziunile doctorului
Luni aflu ce si cum exact
37+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
sabinel spune:
salutare. ne-am umplut de muci si colici, avem rosu-n gat si ne indopam cu siropuri.vorbeati intr-un capitol anterior de carucioare usoare si pliabile. va rog din suflet spuneti-mi ce si cum ca am innebunit cautand unul care sa nu-mi dea dureri de cap cu coboratul si urcatul a 4 etaje.multumesc anticipat.pupici tuturor
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii