Mamici norocoase de sept-oct 2008 (160)
Raspunsuri - Pagina 10
maryb spune:
garga, nu stiu tie cate alunite din astea ti-au aparut, dar mie mi-au aparut multe, numai pe un san am numarat acum vreo 7 si mai maricele si mai mici
...si sa raman cu toate....macar o parte din ele sa se evapore, asa cum au aparut sa si dispara...
de simtit ma simt binisor, tocmai ce am luat un no-spa ca simteam ca-mi cade burta si trebuie sa ies din casa sa fac piata ca azi vreau sa fac papica...inca vreau sa fac si 2 feluri de mancare...nu stiu ce m-o fi apucat...noaptea ma simt naspa, asa cum va simtiti si voi, mai ales cand ma intorc de pe o parte pe alta si cand ma duc la toaleta, fara sa-mi dau seama cred ca stau si ma tin prea mult ca dupa ce fac pisu ma doare burta cam 5 min si apoi este ok. intr-o seara simteam toata burta plina, parca statea sa explodeze si ma durea in orice pozitie stateam, imi venea sa ma scol si bantui prin casa, in final am reusit sa adorm, dar vai de somnul meu...
felicic, sa stii ca si eu dorm mult de cateva zile incoace, ieri am dormit la pranz 2 ore ca valiza in gara de nord si seara pe la 8 muream de somn, eram in pat...dar asteptam sotul cu papanasii in acelasi timp
mda, cu starile astea de durere si intepaturi te inteleg ca si eu trec prin asta...mai e putin totusi si o sa scapam si noi 
maryb
35+ cu 
bebelusul meu iubit
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AMR 29 de zile 

gargaritza85 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 nerantula: si sanatate multa!garga, maryb: culmea este ca eu mor de somn, nu sunt insomniaca, sunt obosita si ma si enerveaza toata starea asta de intepaturi, dureri ![]() Ma bag in pat destul de devreme, sa prind cat mai mult somn de frumusete pana in ora 12 noaptea ![]() i-am luat lui bebe toata gama Sanosan.Acasa am vazut ca am luat inclusiv lapte-crema ptr. protectie solara Aseara, frichinandu-me de pe o parte pe alta, le-am incercat pe toate Ce intrebari ma bantuie si pe mine ![]() ![]() mussete: dupa DPN dat de eco ar trebui sa nasc dupa 7 oct, vedem noi de acum incolo daca-l depasim si pe asta, nu numai previziunile doctorului ![]() 37+ Vladfalcone bibinika D'ale gravideniei |
Feli si eu mor de somn...pana aseara cand nu am putut dormi de niste dureri, am bagat somn ca valiza-n gara cate 12 ore...si cand ma trezeam ...papam si ma lua somnu la loc...as dormi nonstop pe cuvant si ma simt atat de obosita de parca am tras la plug
tu te-ai pregatit cu creme si pt la vara cand il scoti pe bebe Vlad la soare?
eu am cumparat produse nivea,personal am fost multumita de produsele lor...sper sa fie bune si cele pt bebe...daca nu schimbam
36+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebebebelina mea
gargaritza85 spune:
Feli apropo...pe mine ma tot framanta o intrebare de ceva timp si am tot zis ca iti supun dar am uitat....tu intelegi cum se face ca tu care ai UM pe 22.01 ai termen pe 22.10 iar eu care am UM pe 21.01 am termen pe 27.10 ? adica eu am ramas mai repede dar nasc mai tarziu sau cum vine asta?

36+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
Nausica spune:
| citat din mesajul lui simodina Fetelor, care dintre voi merge in parc la National sau in IOR, poate ne intalnim?! |
Nadina, eu stau la Muncii, deci pe-acolo cred ca o sa ne facem veacul. Si pe Pucca tot pe-acolo o plimbam. Pina in National mai mergem si pe jos, dar pt IOR trebuie sa mergem cu masina. Oricum, eu vin, mai stai un picutz doar, sa nasc.
Nausica
37+ si bebe Nedelcupoze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
angelynna82 spune:
La fel si eu cu somnul, as dormi non stop
. Pt bblina am luat de la Sanosan si Nivea...daca se va intelege cu ele ok daca nu le schimbam
Tati a zis ca eu voi naste saptamana viitoare joi sau sambata 

39+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
AMR 6 zile and counting down 

maryb spune:
mai arunc si eu o intrebare inainte sa plec la cumparaturi...
voi de unde ati cumparat lenjerii bune pentru bebelusi ? eu am vazut la baby comfort care mi-au placut, material finut dar la 230 ron...ok...o sa iau 2 din astea scumpe, dar mai vreau macar 2 la un pret mai rezonabil...ce am vazut eu pe la Real de ex. nu mi-au placut, era scortos materialul si erau la vreo 70 ron.
maryb
35+ cu 
bebelusul meu iubit
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AMR 29 de zile 

sabinel spune:
mamici de bebei fornaiti, ajutor, sunt disperata. a mea micuta nu poate respira de nasuc deloc. am incercat batista bebelusului, ser fiziologic, dimineata am fost la pediatru de-a desfundat o parte, insa e la fel. nu poate respira deloc, nu stiu ce sa-i mai fac. in ceea ce priveste caruciorul...si acolo am mare nevoie de ajutor. caut caruciorul acela usurel de care se vorbea intr-unul din capitolele anterioare
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
felicic76 spune:
| citat din mesajul lui gargaritza85 Feli apropo...pe mine ma tot framanta o intrebare de ceva timp si am tot zis ca iti supun dar am uitat....tu intelegi cum se face ca tu care ai UM pe 22.01 ai termen pe 22.10 iar eu care am UM pe 21.01 am termen pe 27.10 ? adica eu am ramas mai repede dar nasc mai tarziu sau cum vine asta? ![]() 36+ Piccola e Fragile Ariana Stefania bebe si pe tati lu' bebebebelina mea |
nttttttt, eu am ramas mai repede
37+
Vladfalcone
bibinika
D'ale gravideniei
gargaritza85 spune:
ange tati al vostru vrea sa ii ocupe locul Feliciei?

mary eu nu am cumparat nici o lenjerie de patut....am cumparat doar cearceafuri din jersey cu elastic ca sa stea bine intinse pe salteluta, tot de la babycomfort. 2lenjerii de patut voi primi din italia de la o matusa si sunt suficiente, nu cred ca la inceput ne trebuiesc asa multe lenjerii si cearceafuri.
36+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
felicic76 spune:
mary b: eu am trei lenjerii, una cu aparatori inalte, alta cu aparatori mai inguste si una simpla, plus protectie saltea. Am inteles ca sunt suficiente ptr inceput, nu crez ca bebe reuseste performanta sa le shushulesca pe toate intr-o zi
. Vad pe parcurs daca mai trebuiesc luate cearsafuri de pat, ca oricum pernuta nu si am cateva pleduri, si mai groase si mai subtiri si cu gaurele si fara.
garga: io m-am lasat de sportul asta, nu mai prorocesc pe nimeni
, de cand ma rugau fetele sa le ignor cu intrebarile de bine![]()
37+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei