Mamici norocoase de sept-oct 2008 (160)
Raspunsuri - Pagina 11
anis spune:
mary b eu sunt abonata la lenjeriile de la baby comfort..sunt f misto si f bune..am si cu bldachin..fug de alea cu aparatoare ca nu folosesc la nimik..am vreo 3 aparatori nu le-am pus decat ca sa se asorteze ca in rest..nu ai ce s afaci cu ele
*** AniS **
37+ ***Iris-Medeea*** 
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
gargaritza85 spune:
sabinel incearca sa vb cu Eva, stiu ca ea gasise la chicco un carucior foarte usor de manevrat, dar nu mai stiu exact care era.poti intra la ei pe site unde ofera multe detalii despre carucioare. 
Feli am inteles acum. si la mine s-a pastrat 27.10 ...acum stii cum e..daca o sa vrea sa vina mai repede, pot sa stau eu si-n limba ca nu o pot impiedica ![]()
36+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
nushulica spune:
salutare!
fetelor sunt pe fug dar am intrat sa pun poze cu bobocelul meu asa cum am promis
bebe david
spuneti-mi si mie pls cat timp sug bebeii vostri tzatza?? ca al meu are zile cand ar sta doar cu tzatza in gura si zile in care suge 10 min si adoarme, si stau si ma intreb daca se satura in alea 10 min
36+
DAVID-MIHAI
EvaF spune:
Sabinel, eu am caruciorul usor, e un Grillo Brevi, are pana in 6kg, e acesta dar pe bleu http://au.youtube.com/watch?v=0TtJOeL78w4&feature=related
Vezi si cum se manevreaza in filmulet.
La pozele mele de la semnatura vezi pozele cu Luca in carut.
Il cumperi din reteaua de magazine HAPPY BABY/ http://www.happybaby.ro/magazine.htm
Vezi care din showroom-uri te avantajeaza!
Noi ne pregatim incet incet de plimbarica! Sper sa ma lase sa fac si eu un dus, totusi!
Pooop!!!
Edit: Nusha, ce frumos e fi-tu! Sa iti traiasca!!! Dar de ce e ud patul vostru? L-a "botezat" David?
Legat de intrebarea ta, in primele trei saptamani Luca a supt intre jumatate de ora si doua ore, depinde de masa, plus ca unele zile manca din jum in jum de ora, acum trage cu mult mai multa forta, cred ca si curge cu viteza mai mare laptele, in jumatate de ora cel mult se satura, lasa sanul si doarme dus!
Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
POZE
Povestea nasterii mele, Luca Noah
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
anis spune:
Pentru cele cu constipatie...eu am suferit de o constipatie de dupa sarcina 5 luni, nu a mers cu nimik din ce puteam lua in timpul alatarii, doar cu LEPICOL ( il gasiti doar la farmaciile CITY) ..are efect acm intr-o saptamana dupa ce incepi s ail iei.Are efect nu numai la mine...ca l-am mai recomandat si a a vut efect.
*** AniS **
37+ ***Iris-Medeea*** 
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Irina, nu cumva stai tu intr-o pozitie inclinata?Sau pe spate un pic.? Daca nu prinde bine nu extrage laptic..daca da inapoi...sa nu se fi miscat valva sau cum ziceam pozitia ta
*** AniS **
37+ ***Iris-Medeea*** 
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
felicic76 spune:
garga: eu una m-am convins ca nu-i dupa mine: stau de trei sapt cu colul deschis (si nu in pat) iar de doua sapt nu am pus limba nici macar pe un no-spa si totusi nu vrea sa mai iasa, dupa ce mi-a dat emotii. Ce-o zice: nu ai vrut sa ma vezi cand am vrut, nah, acum stai cu emotii in fiecare zi, ca nu mai vreau eu sa te vad acum
nusha:

ce bebe frumos ai tu! 
eva: plimbare placuta! este asa frumos afara!
37+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
anis spune:
Eu azi sunt ok..ma simt bine chiar...numai ca obosesc f repede.Am avut fata d ela menaj la ajutor si m-am apucat la pus lucruri de bebe3 pe umerase dulap...mama si m-a apucat asa o emotie...
*** AniS **
37+ ***Iris-Medeea*** 
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
anis spune:
nushulica, in primele zile bb a r trebuii sa suga cam 30-35min ...ca nu poate mai repede nua re forta...mai incolo o sa ajunga s asuga tot in 5min..
*** AniS **
37+ ***Iris-Medeea*** 
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
Muuh spune:
musettepink daca vrei iti imprumut eu un marsupiu babyborjn. E exact ca al Evei dar pe mine ma doare spatele cu el de innebunesc.Ne dam intalnire daca vrei si ti-l dau cu placere doar sa zici.
nadina, nerantula va dau pm cu numele si numarul ei.