Mamici norocoase de sept-oct 2008 (160)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nusha ce baiat frumos ai tu acolo, ptiu ptiu

Garga tot ce se poate sa-i ia locul, daca Feli nu-l mai vrea

Eu i-am facut un cearceaf simplu si nasica a cumparat un set intreg de lenjerie (u stiu daca si cu aparatori sau nu), dar pt moment sunt suficiente
Am mai spalat o tura de hainute, de data asta costumase intregi, bluzite, o gecuta si costumas pt iarna...maine sau luni bagam si pantalonasi si sac de dormit...fata noastra deja ne-a intrecut la garderoba, nici in comoda nu stiu daca mai incap

Fac gogosi daca vreti va invit cu mare placere

39+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

AMR 6 zile and counting down

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eva,anis ms de raspuns

da , patul l-a botezat david ca mie mi-e greu uneori sa ma ridic sa-l schimb pe masuta de infasat din cauza operatiei si prefer sa-l schimb in pat si david cand il schimb ridic putza in sus si face pipi cam tot timpul face asa

bey da mancacios luca al tau...2 ore al meu nu a mancat niciodata ma gandesc doar ca daca dupa ce papa doarme bine si face kk inseamna ca se satura,nu? oricum o sa mai insist cu tzatza poate suge mai mult...dar are zile cand nu il pot opri, de ex azi a supt intr-una , o mai si molfaie dar si suge

fetelor multumim de complimente ne faceti sa rosim

Mamica de bobocel David-Mihai(24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

multumesc frumos pentru raspunsuri. vad eu maine ce aleg, ori lenjerie, ori doar cearceafuri. mie nu-mi trebuie aparatori ca am luat un patut pliabil.

nushlica, sa-ti traiasca bebelinul, este un scump

gata, ma apuc de mancare.

maryb 35+ cu

bebelusul meu iubit

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

AMR 29 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Eva credeam ca e recomandat sa stea numai un numar de ore in marsupiu, dar daca nu cred ca as rezista cat de mult, bebitza are numai 3300 deci nu e greu deloc sa o plimbi.
Nu stiu cum rezisti tu sa lasi puiul sa planga, eu ies rapid de la dus daca plange, fac nu stiu cate ture pana la ea cand se agita in somn...

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Garga si eu noaptea ma intorc pe toate partile , de o vreme am si insomnii...cand am arsuri pe gat..cand am racit..si o tin tot asa ziua e bine..reusesc sa dorm vreo 2 ore

Legat de lenjerie eu n-am gasit pe aici..am facut cearceaf din finet..nush daca o fii bine

Angelynnaaaaaa gogosiii?? vin si euuuuuu ca mi-e greu sa fac acum

39 radu

hainute bebe raducu

atat mai e pana vine Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Nushulica, de ce nu pui sub bebe cand il schimbi paturica absorbanta de la Bella? E speciala pentru schimbat si te scuteste si de multe necazuri cu cearsafurile. Eu am pregatite si paturici absorbante si o salteluta de schimbat de voiaj izolanta, ca nu vreau sa folosesc la inceput placa de schimbat si vreau s-o schimb la noi pe pat (patutul va sta la noi in camera in primele luni).
Mai am putin pana luni si mai sunt atatea de facut... uf, si maine mi-am facut programare la epilat si manichiura, cand sunt mai aranjata sunt intr-o stare de spirit mai buna si oricum nu dau bine in poze daca n-am unghiile french
Mai am de facut putina curatenie si o oala de mancare sa ii las ceva sotului cat sunt la spital, desi el mi-a zis sa ma potolesc si sa nu mai fac nimic, nu-l las eu la dieta pe shaorma cinci zile cat stau internata, nu de alta, dar in afara de faptul ca ii ingroasa abdomenul, ne subtiaza noua bugetul
In materie de bani, m-am hotarat sa fac asa: am pregatit 250 de euro in bancnote de 50 pentru anestezist(a) si il/o intreb la fata locului ce si cum. In afara de asta, am mai pregatit bancnote de 50 de lei si de 10 lei ca sa dau pe acolo, vad eu ce si cum, o sa ma orientez in teren, ca sa zic asa. Daca aveti alte sfaturi si sugestii cu privire la bani, orice indicatie e bine primita.
In rest, eu sunt bine, dorm destul de ok, doar ca ma trezesc o data, maxim de doua ori pentru toaleta si ma plictiseste de moarte programul de la televizor. Mai bine ma duc sa pun niste pulpe la marinat in iaurt, fac un gratar cu piure si cu castraveti murati, ca dupa nastere nu mai pup eu asa ceva, stiu ca muraturile dau colici la copii.

Leah

Blogul meu despre mamici, copii, sfaturi, idei & retete http://frunzalaura.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ne-am intors si noi de la dr!
Andrei are 4800 g si 58,5 cm la o luna (de fapt maine avemo luna).Ne-am nascut cu 4000g si am scazut apoi la 3800g.E destul de bine zic eu nu e super cresterea dar vedem si in luna 2.
Andrei vomita destul de des dupa ce mananca , pediatra mi-a spus ca e ok ca elimina surplusul e prea haplea si mananca prea mult dar eu totusi ma ingrijorez voua vi se intampla cu bebei vostri asa ceva?

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Baby_boy eu te astept si asa am facut un lighean mare

Leah nastere usoara si bblina sanatoasa , aseara pana sa adorm am citit blog-ul tau...sper sa nu vada cumva barbantul meu cam ce ai facut tu ca e vai de mine

Dya eu zic ca e bine, recurgiteaza probabil pt ca nu elimina tot aerul sau papa el prea mult

39+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

AMR 6 zile and counting down

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

leah iti urez nastere usoara si ma bucur ca ai intrat aici!!!

lasa sotul in pace ca se descurca el, al meu cat am fost la maternitate a slabit 3 kileeu ce sa-i fac daca de bucurie nu a putut manca??dar de bauta tot tinut-o intr-un chef

paturici de la bella nu am gasit inca a fost sotul prin 3 farmacii si nu a gasitinca mai caut ca mi le-a mai recomandat o prietena

Mamica de bobocel David-Mihai(24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Leah nu am retinut unde nasti dar 250 Euro pentru anestezist este imens. Eu am dat 100 Euro, la Elias si a fost mai mult decat ok. A venit sa ma vada si a doua zi deci totul super super ok.

Mergi la inceput