Mamici norocoase de sept-oct 2008 (160)
Raspunsuri - Pagina 13
baby_boy spune:
Nushulica , paturici bella nici eu n-am gasit la farmacie..ci intr-un hypermarket..real..nush daca e si la voi..
39
radu

hainute bebe raducu
atat mai e pana vine Radu
tzitziri spune:
Nusha, pai asa e frumos?Sa faceti pipilica in pat?
.Ma bucur ca sunteti acasa si ca aratati bine
.
Sabinel, mucosi am fost si noi si inca mai suntem, desi nu asa de rau.Dar sa stii ca am observat ca bebeii se desfunda singuri pe nasuc...cu putin ajutor.Asa cum am mai zis si noi am ajuns ieri de doua ori la dr sa ii desfunde o nara (ca nu mergea cu nimic!!!) si a doua oara am fugit fara sa mai privim in urma si fara nici o nara desfundata.Dar peste noapte a desfundat si infundat aceeasi nara de 3 ori...ca stateam cu pompita pe el la fiecare alaptat.Acum e bine.Din pacate bebeilor asa de mici nu li se poate pune nimic in nasuc - decat ser fiziologic si de desfundat cu pompita/batista bebelusului.
Mamica implinita de David
Daviduta
bebe David
gargaritza85 spune:
Feli pai daca tu aveai atata treaba si i-ai zis "nu"...bebe Vlad, ascultator,o fi zis si el... " lasa ca mai stau aici, sa termine mami treaba si dupa ii fac o surpriza cand nu se asteapta"![]()
nushulica ce flacau frumos ai
sa fiti sanatosi amandoi 
ange mi-ai facut pofta...am sunat pe tati al nostru sa ne cumpere gogosi
baby_boy te invidiez...eu ziua nu reusesc sa dorm deloc ca vecinii mei s-au pus toti pe renovari si dat gauri in pereti
ce zice Radu, mai sta in burtica la mami?![]()
Leah 250euro la anestezist? da unde nasti ca mi se pare exagerat de mult
36+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
sabinel spune:
eva sarumana de raspuns, deja l-am comandat, ca gandim in perspectiva. acum o mai scot in scoica, dar de la primavara voi avea nevoie de carut
gargarito multam fain
tzitziri, oi fi mai paranoica dar am doar 3 ore de somn la bord din 24 pt ca toata noaptea am avut senzatia ca se sufoca.am fost azi la pediatra cu ea de-a aspirat-o si cand am vazut ca fata mea are sange in nas am zis ca data viitoare zic pas. mai bine ma chinui eu cu ea acasa, decat s-o fac sa treaca iar printr-un asemenea chin. mi se rupea inima cand tipa. ne-a dat nurofen si amocxicilina pt rosul in gat, sa vedem daca o si desfunda
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
_irina_ spune:
Paturicile de unica folosinta sunt bune si in spital pentru mamici. Eu mi-am luat ca nu aveam asternuturi de acasa si in mod sigur nu veneau infirmierele sa imi schimbe lenjeria asa de des.
Eu am gasit si am cumparat din Billa.
fericita de
- Andreea
kid2003 spune:
Dya mie dr mi-a zis sa ma abtin de la orice fel de activitati
pana la 6 saptamani la control...Apoi imi da el unda verde...Mai am o saptamana, miercuri facem 6 saptamani si fix miercuri ma prezint la cabinet. Mai nasol e ca al meu sot pleaca marti din tara...pana sambata, dar si cand o veni ![]()
Musette te-ai scos cu marsupiul
Muuh. Acum nu mai ai scapare, iesi in parc si fara Petre.
Muuh cred ca Leah a pregatit bancnotele pentru mai multi dr nu doar anestezistul...ca daca ii da pe toti la anestezist ce mai face? In plus ala chiar nu merita mai mult de 100 Euro cu toate trusele lu' peste pe care le aduce.
Eva bine ca mai scrii ca te dadeam disparuta. Mai baga un mesaj cand doarme Luca.
baiat frumos si grasun!
Sabinel in afara de ser fiziologic poti incerca si cu apa de mare, poate se desfunda mai bine nasucul. Oricum grija cu Batista Bb-lusului si cu alte pompite, daca sunt folosite zilnic pot irita mucoasa nazala si tot asa o sa o tineti (cu mucisori).
Anca Imi pare tare rau ca nu se observa nicio imbunatatire...nu stiu ce sa mai zic. Noua ne-a fost de folos crema, poate, poate isi revine repede...pe paturica absorbanta las-o in patut fara pampers si schimba marca de scutec. Incearca-le pe cele de la Libero, sunt f bune. Sau poti sa mai incerci sa ii pui un scutec de finet si apoi pampersul, sa nu vina plasticul in contact direct cu pielicica. Asta daca poti sa o schimbi des si repede dupa ce a facut pp/kk.
Leah Te admir pentru cate faci, am citit si blogul, o sa fie tare norocos bebe cu o mamica asa harnicutza. Va avea mereu papica buna si o casa frumoasa, aranjata de mami 
Mary Nu iti trebuie seturile acelea scumpe. Bb foloseste doar cearsaful acum, cat e micut (pana intr-un an). Cumpara la metru finet bun, exista si cu desene haioase si fa-i 3-4 cearsafuri. Atat, paturici sunt sigura ca are si de altceva nu mai ai nevoie. Cearsaful de pilota si aparatorile nu le vei folosi (poate folosesti aparatorile pentru estetica, cum zicea Anis, ca altceva nu fac).
tzitziri spune:
Sabinel, nu esti deloc paranoica...sau esti, dar atunci si eu sunt daca ieri am fost in stare sa ma duc de doua ori cu el la urgenta sa ii desfunde o nara pentru ca imi era frica sa vina noaptea si sa nu se desfunde si sa nu respire bine....dar cand am vazut ca independent de vointa noastra el reuseste sa isi desfunde singur si sa isi infunde narile, am zis ca o sa dormim si noi noaptea....te inteleg foarte bine, pentru ca acelasi sentiment l-am avut si eu
.Iar cu sangele din nasuc....noi si la Batista bebelusului am vazut firisoare miiici de sange uneori, cand erau multi crocobauri, de al meu nici nu mai indrazneste sa puna la aspirator si prefera sa traga el.Dar sa stii ca la noi dupa doua zile se vad oarece imbunatatiri: nu mai are atati mucisori iar consistenta lor e alta..sper sa ne treaca de tot si sper sa fie si la voi situatia mai roza!
Mamica implinita de David
Daviduta
bebe David
baby_boy spune:
garga sa stii ca Raducu nu se grabeste.,.nu a coborat desi mai e doar o saptamana ..iar eu nu stau deloc...o avea el un plan
o vrea sa iasa scorpion ca tac-su
nu m-ar deranja ..eu parca as vrea mai mult decat balanta ...
Eu am dat comanda la sot de pizza...gogosi nu cred ca are unde sa gaseasca la ora asta 
Burticilor cititi cursul de alaptat si de babysitting de pe mail..sunt ff bune..multe lucruri nu le stiam .sunt de Ana Culcer..eu azi le descoperii 
39
radu

hainute bebe raducu
atat mai e pana vine Radu
aly_c20 spune:
nusha, sa-ti traiasca flacaul
dar ce dotata esti
![]()
vezi ca paturici de alea sunt in carefour, de la seni in zona cu absorbante!eu am luat marti, 5 buc aprox 6 lei, dar erau numai marime 60*60, dar is suficient de mari pt uriasii nostri, pt inceput![]()
leah, nastere usoara!
mamica de puiutz Sebi 
minunea noastra
musettepink spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Muuh musettepink daca vrei iti imprumut eu un marsupiu babyborjn. E exact ca al Evei dar pe mine ma doare spatele cu el de innebunesc.Ne dam intalnire daca vrei si ti-l dau cu placere doar sa zici. nadina, nerantula va dau pm cu numele si numarul ei. Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
Da vreau!!!!!!!
Macar pana gasesc pe cineva sa-mi aduca.Multumesc mult,m-ai salvat,asa pot iesi si eu din casa cu bebe si fara ajutor.Cum facem sa ne intalnim?
Minunea a venit!

de Luca NicolaeLuca cel frumos
Povestea noastra