Mamici norocoase de sept-oct 2008 (160)
Raspunsuri - Pagina 5

300 spune:
Vladut de zambetmic bine-ai venit pe lume! Bravo mami, sa-ti revii usor si sa ne zici cum a fost.
Leah nu stiu nici una din fetele care nasc la pantelimon. Vezi pe listuta si incearca un pm, posibil sa fie dar sa intre mai rar.
Anis multumesc mult, voi incerca la plafar, deja am gasit a 5-a farmacie fara nutrinatal - macar de data asta stiau ce e. Era in cora Lujerului.
JulyMorning sa intri mai des. O poza cu tati cu wrap nu ai ? :)
Am vazut in ultima vreme ca uimesc copiii in ultimul hal. Fac niste ochi...
Feli ai nascut?
Nerantula cum te mai simti?
Nausica a propos de harnicie, aragazul meu nu e bransat la gaze si nu ajung prea curand in rahova unde inca platesc chirie, deci am scapat de orice acces de fantezii culinare. Bine e drept ca ar merge o supa de numa... 38+
Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii

_irina_ spune:
Anis eu mi-am luat pompa manuala de la primii pasi, copie aproape fidela dupa Avent, si din cand in cand arunca laptik inapoi. Crezi ca tot din cauza ca nu videaza bine? De scos scoate destul de bine, dar am eu oroare de dispozitivul asta.
July mie mi-a zis a mea doctorita ca sa ii suplimentez alimentatia cu 30ml de formula, dar eu ma incapatanez sa nu ii dau inca, noi am luat 600gr in 3 saptamani, deci cam la minim. Ideea e ca nici cand i-am dat formula parca nu am vazut asa un salt extraordinar in greutate. fericita de
- Andreea

Nerantula spune:
300 , multumesc de intrebare, ma simt mult mai bine decat acum 2 saptamani, insa mai am mult pana la o forma buna ... H family s-a retras aproape de tot la exterior, insa sunt durerosi in interior inca, iar in ce priveste taietura, ma ingrijoreaza putin faptul ca inca mai simt fire pe acolo, care ar fi trebuit sa fie eliminate
Eva, ce mai faceti voi?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...

felicic76 spune:
july: bine ati revenit, cand poti da-mi un sms ca mi-am blocat telef cu toate nr in el
frumoasa Maia si un kg este bine, ca am vazut ca au pus fetele grafice de crestere.
nerantula: ai fire absorbabile?? sper sa nu fi alergecica, asta ti-ar mai trebui dupa cate patimesti cu refacerea.... Chiar stateam si ma gandeam la tine, cred ca daca ai da timpul inapoi ai alege cezariana, nu? soricel si mami de soricel.
300: ei, am nascut, nope. Sunt nervoasa cu noptle si somnul, ziua nu am nimic, nu ma doare absolut nimic, seara, cand ma asez in pat, incep" intepaturi in partea stanga, dreapta, dureri de spate, de picioare, imi vine sa-mi iau campii, plus dusul obligatoriu la baie cam din 45-60 minute de nu mai suport. Chiar ma gandeam ca se intampla ceva: de cand am ajuns acasa pana dimineta am consumat singura un sul de "cour papier", mah si nu mai beau 5 l de apa , acum beau maxim 3. Imi stresez si sotul, se aude cand trag apa la baie si se trezeste si el de ma gandeam sa procedez ca mosii care fac economie la apa rece: fac shusu toata ziua si trag apa o singura data
Deci, se pare ca mie nu-mi prieste patul, cum ma intind, cum ma dor toate
(scuze ca am disparut de pe mess ca magarul in ceata, trebuia sa predau o lucrare cuiva si eram grabita rau)
garga: ce ai cu Mr.H? Ai tu vreo banuiala, vreo mancarime? Eu una sg data cand am avut pb cu el a fost acum in sarcina, inainte absolut deloc, si ma stept sa am probleme si dupa Dar tu? Daca nu ai nimic, te sfatuiesc sa-ti vezi de treaba, daca te gandesti atat la el sa nu-l "chemi"
zambetmic, felicitari! Sa-ti traiasca Vladut, sa creasca mare si sanatos!37+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Muuh spune:
Nerantula 1. wrap se leaga in mai multe feluri, e mai lung, sling e mai simplu de pus, are ceva mai putine obtiuni pentru pozitii si in plus e putin probabil ca masura buna pentru tine sa mearga si la sotul tau pe cand la wrap merge. Cam asta asa pe scurt ca probabil sunt mult mai multe diferente intre ele.
2. Da, sta curbat dar intr-o curbatura naturala, aleasa de el pentru ca altfel urla si se frichine in el nu prea sta. Greutatea nu si-o sprijina pe coloana de nici un fel pentru ca e distribuita pe corpul tau.
3. Te pun, sigur ca da. Dupa parerea mea si daca citesti ce zic alde Spock si astia pana la 6 luni nu prea exista rasfat. Copilul nu are memoria suficient dezvoltata sa zica:M-a luat in brate cand am plans asa ca hai sa mai plang odata. Iar dupa sase luni sunt ei destul de activi si interesati de mediul inconjurator ca sa mai stea doar in brate.
Oricum daca ai putin timp googleste pentru sling si wrap ca te lamuresti sigur mai bine decat sunt eu capabila sa explic.
July laptele curge asa pentru ca asa e fluxul natural. Nici cand suge copilul la san laptele nu curge continuu. Vine in valuri, incearca sa o observi pe Maia cand suge si vei vedea cam acelasi ritm ca la pompa. Si nu, nu esti denaturata ca i-ai dat biberon sau formula de cateva ori.Si eu am facut asta odata si cand am ajuns acasa i se introducea biberonul in gura asa ca am sarit pe copil de s-a si speriat. Dar a doua oara a savurat un biberon si nu a zis nimic la tzatza la urmatorul supt.
zambetmic Felicitari pentru Vladut!!!

iriss_04 spune:
buna dimineata fetele,
zambetmic, felicitari pt vladut! si refacere rapida iti doresc
fetele ce sterilizator aveti?cel pt microunde este ok?
si vreau sa le mai intreb pe mamici: noua ne curge un ochisor,,,parca ceva galbui, cu ce sa-i dau?pana acum l-am curatat doar cu ser fiz dar vad ca tot curge din ochisor
pup mamicile si burticile
''bimbirica'' mic si frumos
mami de andrei

anca81 spune:
Zambet mic felicitari pentru Vladut!!!
July, ma bucur ca esti bine, am tot tzipat dupa tine pe aici Lasa in pace fata sa creasca in ritmul ei, 1 kg/luna e foarte bine.
Kid, tot cu crema aceea preparata o dau, am facut-o si pe cealalta cu hidrocortizon. Imi vine sa plang de fiecare data cand ii dau scutecul jos si vad ce are acolo Ieri a fost tare maraita, n-a dormit mai mult de 10 minute peste zi. Azi noapte insa s-a trezit doar la 4 iar acum doarme. Cred ca o ustura rau funduletul, saracuta de ea.
Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

sanziana27 spune:
Buna fetelor!
Vad ca saptamana viitoare se anunta o avalansa de bobocei de octombrie!
Cel putin luni sunt vreo 2-3 mamici programate la cezariana, daca mai retin eu bine!
Zambetmic feleicitari pt Vladut, sa cresca mare, cumnite si norocos!
Feli si eu sunt ca tine ziua ma simt foarte bine, tot fac bagaje, liste (eu il am si pe Dragos), las indicatii pretioase, iar cand se apropie seara si noaptea ma apuca frisoanele: dureri de burta, de spate, mers la baie
Oricum nu mai am mult....maine schimb semnatura, nu-mi vine sa cred si luni sunt in spital, sper sa nu ma tina mult pana imi face cezariana! 38+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
AMR 2 saptamani !!!!

dyanira spune:
Neata!Raportam o noapte mai linistita!!!
Zambet mic felicitari pt primul bobocel de octombrie!
July bine ai revenit!La multi ani pentru printesa!
Noi azi mergem la dr pediatru pentru controlul de 1 luna sunt curioasa cat a crescut Andrei ca noi nu avem cantar si nu l-am cantarit deloc!
Fetelor o sa pun o intrebare mai delicata sa nu credeti ca sunt nebuna: la cat timp dupa cezariana ati reinceput viata sexuala si ce metode contraceptive ati folosit?Daca nu credeti ca e deplasata intrebarea mea va rog sa imi raspundeti.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR

EvaF spune:
Buna fetelor,
Nu am mai intrat demult ca ma solicita fi-miu. La pranz dorm cu el cateva ore, apoi iesim afara doua ore la plimbare in marsupiu (m-am intalnit cu Nausica, e vecinica mea de bloc, e o graviduta superba superba, si plina de viata, sa vedeti ce ture face cu noi, n-are treaba, desi gravida in luna 9 ), seara vine tati, joaca, baie, alaptare si la 22H00 dorm dusa, asa ca nu stiu ce s-a mai intamplat pe aici. Felicit mamicile proaspete, va pup dragelor pe voi si pe prunci, Nerantula am vazut pe pagina asta ca intrebai de mine, pupici multi catre tine si Gruia. Cum stai cu epiziotomia? Ma simt respnsabila nitel, ca inainte sa nasti ti-am zis ca se vindeca repede si uite ca la tine nu a fost chiar asa, sper ca esti bine.
Azi noapte la 22h pus Luca in pat dupa baie si alaptat si a dormit pana la 04h20 (wow!!! cate ore!) apoi alaptat pana la 4h40, dormit pana la 07h00 cand s-a trezit tati si mi l-a adus in patul nostru la san, el pleca la job! Acum doarme minunea! Ii place asa mult afara, il tin si doua ore in marsupiu, si doarme dus, eu il plimb, mai intru si in cate un magazin la noi aici in bulevard, nu merg departe, nu ma incumet, dar va trebui sa il car dupa mine si la medicul de famile dupa postnatal, apoi la ginecolog saptamana viitoare cand fac controlul lunar si am inteles ca imi face o injectie contraceptiva.
A propos, ce stiti de aceasta injectie contraceptiva, Cica are efect 3 luni si e speciala pt perioada alaptarii. Faceti si voi? Ce v-a propus voua ginecologul?Ce metode contraceptive veti folosi ca cica trebuie incepute la fix o luna de la nastere, mie asa imi face ginecologul! Sunt cam sceptica cu injectia asta, e tare? Are efecte adverse? Sunt cam in ceata! O s-o intreb mai multe pe doctorita cand merg dar mi-ar prinde bine ceva info daca aveti.
Ancule, imi pare rau sa aud de iritatia Carlei...Numai bine va urez!! Cand se vad copii nostri? Noi cunoastem Baia Mare, am fost acolo o data, parte din luna de miere am facut-o in Maramures, am ajuns pana la Sapanta, al meu s-a indragostit de zona aia, nu ar mai fi plecat. Asa zone rustice si calme, pline de carute si animale care pasc in voie nu mai vede el in Franta, pentru el e ceva unic. Daca venim pe acolo cand e Luca mai marisor iti dau de veste, daca vii in Bucuresti cu printzesa e musai sa ma suni!! Daca nu, iti dau
! Pooop tare fetele frumoase!
L-am cantarit ieri pe fi-miu, avea 4500 grame, imbracat, nu mai inteleg nimic, duminica avea doar 4000gr, adica a luat asa mult in 3 zile? Adica mai mult de 1 kg in nicio luna?L-am scos din maternitate cu 4450. Cam ciudat...sa vad ce zice cantarul azi.
Citesc si eu din urma cat doarme Luca si revin cu mesaje personalizate daca ma lasa odorul!
Pooooooooooop fetele!!!
Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
POZE
Povestea nasterii mele, Luca Noah
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)