Mamici norocoase de sept-oct 2008 (160)
Raspunsuri - Pagina 22
300 spune:
Eu nu am vazut inca blogul lui Leah ca nu ma simt pregatita sa citesc despre atatea bunatati cate ziceti voi... ![]()
Dya eu sper ca e vorba de un iesit temporar de pe forum.
39+
Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii
Nerantula spune:
Anis, Miruna, multumesc de raspunsuri! 
Nushulica, si noi am primit indicatie sa luam cate 4ml de calciu gluconic pe zi, pe langa 2 picaturi de Vigantol; am incercat in prima seara, dar s-a suparat asa rau ca am zis ca nu are rost sa chinuim copilul in fiecare zi asa, si asa e foarte plangacios ![]()
Asa ca nu mai ia bebe, ci iau eu cate o fiola pe zi, ceva-ceva o ajunge si la el.
Azi am fost la Mall, la shopping
! Am cumparat tinuta de botez, abia asteptam sa o imbracam, ne place foarte mult! Apoi ne-am plimbat prin parc 2 ore, ce bine e afara, dupa atata zacut in pat! 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
nushulica spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui EvaF
Exact asta ziceam si eu, nici mama nici soacra nu calca decat in vizite scurte Nusha, Luca nu are colici, noi asa credeam ca mai plangea nitel seara, dar nu are! M-am convins, nu strange picioarele, nik, doar plange sa elibereze si el stressul, se exprima si el putin: frig, cald, foame, sete, dor de codrul verde... Si i-am dat deja Bonnisan, nu ii face rau, sunt plante, picuram direct in gurita! Noi nu luam Ca, doar Vigantol Oil (Vit D3), doua picaturi dimineata, care serveste tocmai la asimilarea Ca pe care il ia de la mine! Tot asa, picur in gurita!Il ia din ziua 14 pana la 2 ani. Denisa, si Luca adoarme la san, e normal, se intinde usor pe burta mea si adoarme. Peste o ora iesim la plimbare, la fel adoarme si apoi doarme dus cateva ore! Il scoti des afara sau nu? ca asa doarme bine!!! Andreea_and, si eu am slabit 15kg, dar asa de la sine, ca de mancat mananc orice! Voi nu mancati legume fructe crude? Eu bag pepene, struguri, prune, nectarine, iar din legume tot fara fasole si varza ca ma baloneaza! Mancati fetelor salate, sunt vitamine, doar unii medici vb de fara cruditati, eu nu cred teoriile astea, nu e nicio schimbare la fi-miu cand mananc multe cruditati, ba face si mai bine scaun (mai des)si ii dau hrana verde Edit: Tocmai am terminat ditai pizza! E nevoie si de grasimi, nu? Nu imi raspunde si mie nimeni? Nu a facut nimeni injectia contraceptiva pt alaptare? Cica se cheama DMPA(Depo Provera si Megastron), asa am gasit info, e la fel ca pilula monohormonala care se ia incontinuu, fara pauza aceea de sapte zile, doar ca e injectie cu efect 3 luni si e facuta pt perioada alaptarii! Eu nu stiu cum e cu monohormonalele(doar progesteron) am luat inainte numai pilule combinate, normale(+estrogen)Pls, help!!!Miercuri fac luna si ar trebui sa ma intepe!!! Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008) SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA varsta Luca Povestea nasterii mele, Luca Noah “Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23) |
eva noua vigantol ne-a dat sa luam din ziua 11 adik de maine incepem dar ne-a dat si calciu asta...oricum in seara asta nu i-am mai dat
si noi ii dam bonisan si il ia cu placere vad ca azi nu a mai avut colici
doamne ajuta sa scapam!!!azi am facut prima baitaaaaaa!!! ne-a cazut buricutul azi noapte
ce cuminte a stat la baita i-a placut multMamica de bobocel David-Mihai(24.09.2008)
nushulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Eva,pai daca zici tu trebuie sa ma descurc ![]() Nusha, ![]() Tot calciu d'ala luam si noi.5 ml pe zi.Dar ultimele doua zile a mers cu pacaleala.....el plange de foame si noi ii dam incet calciul.Iar el inghite sperand sa fie lapte.Nu e frumos ce facem Andreea_and, multumim.Si iti grantez eu ca orice mamica de la odiseea noastra ar fi fost la fel de tare....desi la cate lacrmi am varsat eu pe acolo...sa fim sanatosi cu totii!Denisa, cam asta e si orarul nostru la pranz.San 5 min, dormit, pus in pat, trezit in 5 min si iar san.De 3 zile zic sa vad cat se intinde....Si am bgat completare ca intr-adevar se pare ca nu mai avea laptic Mamica implinita de David Daviduta bebe David |
sincer nu m-am linistit! si stii de ce?

iar la cap curatenie si mancare offf mi-a facut dezastru ma duc in bucatarie si nu mai recunosc nik mi-a schimbat locul oalelor prin baie e dezastru la fel toate schimnbate maine tre sa stau juma de zi sa pun totul la loc
in mintea ei e bine intentionata probabil dar....
deci si voi luati calciu?ma gandeam acu (paranoia din mine) ca numai noua ne-a dat si sa nu fie vreo pb

Mamica de bobocel David-Mihai(24.09.2008)
Raluca83 spune:
Buna la toata lumea!!
Dyanira, si eu ma simt de multe ori ca tine,am pus si eu multe intrebari care au trecut neobservate, dar de fiecare data, m-am gandit ca poate chiar nu a stiut nimeni sa imi raspunda..... nu fi suparata
...
Vroiam sa va intreb fetelor de marsupiul asta ce parere aveti:http://www.premaxx.com/en/products/baby-bag/general_information.aspx?
Raluca
37+
Bianca Florentina
nushulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Salutare la toata lumea! Va doresc la toate mamici si viitoare mamici tot binele din lume, bebei sanatosi si papaciosi si sa fiti fericite alaturi de ei. Eu am decis sa nu mai scriu o perioada pe forum, nu vreau sa creez discutii ca a fost o odisee tare frumoasa dar se pare ca eu nu imi gasesc locul pe aici , nu stiu sa dau sfaturi si nu primesc sfaturi.Mesajele mele trec neobservate la fel cum nici eu, recunosc nu dau importanta mesajelor altora.Si tocmai de aceea deoarece nu reusesc sa fiu activa cum ar trebui am decis sa ma retrag putin. Sper ca mesajul meu sa nu creeze polemici , nu sunt suparata pe nimeni doar ca in ultimele 2-3 saptamani am fost mai depresiva si probabil asteptam ca aici sa gasesc mai multa solidaritate.Dezamagirea a fost mare sa vad ca nu e asa.... Va pup pe toate, nasteri usoare gravidutelor si o sa va mai citesc din cand in cand. ![]() Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
diana primul meu mesaj pe care l-am scris dupa ce am nascut aici la odisee a trecut total neobservat de altfel nici nu sunt completate datele in listuta pe care le-am dat in acel mesaj....dar nu ma pot plange pt ca majoritatea fetelor au nascut deja si toate suntem ocupate cu bebeii incercam sa "furam" sfaturi din mers si nu mai dam asa mare importanta la toate mesajele
eu una daca imi vad scris numele cu bold citesc daca nu trec de mesaj ca nu am timp efectiv sa stau sa citesc asa cum faceam cand bebe era in burtica
cu depresia ce sa zic...si eu o luasem iar "pe ulei"
asa ca am trimis sotul sa-mi ia un cadou frumos
te pup
sa treaca depresia si te astept in continuare la discutii(sau mai bine zis la maraton)Mamica de bobocel David-Mihai(24.09.2008)
300 spune:
Eva din cate stiu pilulele monohormonale pe baza de progesteron sunt recomandate in cazul alaptarii. Stiu si de injectii, insa nu cunosc marci. Fiind monohormonala ar fi ok. Eventual întreba-ti dr. La ce efecte sa te astepti de la baia asta de hormoni înainte de a purcede. Poate vii cu mai multe detalii, pe mine una ma intereseaza in mod deosebit pentru ca nu vreau f curand o a doua Anda, mai ales ca prima m-a luat complet prin surprindere manca-o-ar mama :).
39+
Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii
Nerantula spune:
Raluca, nu stiu cum e marsupiul, is si eu curioasa, insa l-am vazut si la c h i c b e b e: h t t p ://w w w .c h i c b e b e.r o/products/186-marsupii/4327-premaxx_marsupiul_baby_bag_by_premaxx.mbs
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
musettepink spune:
![]()
vad ca v-ati coalizat impotriva soacrelor
din ce povestiti voi aici ar trebui sa zic merci ca a mea nu vine,eu chiar ma imbufnasem ca nu a vrut sa vina sa ma ajute dar uite ca poate e mai bine.....in schimb cand vine mama ma simt ca in rai,e super,nu se baga la copil decat daca o rog eu si prin casa tot ce face ma intreaba,eu chiar i-am zis daca nu ar vrea sa se mute la noi o perioada ca tare imi place![]()
![]()
July felicitari pt asa organizare,ma gandesc ca ar trebui sa ma mobilizez si eu sa fac de toate dar inca mai profit ca vezi doamne sunt lauza![]()
Andy eu am pofta de dulciuri si in general o pofta mare mare de mancare si mananc numai la din astea grave gen unt,smantana cu paine,pur si simplu nu ma pot abtine,nici gravida nu aveam asa pofta de mancare.
Intrebare: e ok sa-i dau lui bebe in gurita cu glicerina boraxata cu nistatin,preparata in farmacie??parca a mai fost o discutie cu ceva de genul dar nu mai retin daca din asta e ok sa folosesc pt el????
Nusha ce cantar ai?ca ziceai ca poate nu sti sa-l folosesti.
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
felicic76 spune:
dyanira: daca toate fetele ar proceda ca tine, sustinerea pentru fetele care nu au nascut inca, unde ar fi?
Totusi, suntem o odisee de gravidutze, inca nu am trecut la scutece, unde vor fi discutii exclusiv de bebe, daca tu aveai DPN la sf lui octombrie, tot asa ai fi tratat problema ?
eu una nu am ce sfaturi sa dau cuiva care deja iti tine bebele in brate, sa ma trezesc vorbind doar din auzite?
eu nu trec peste nici un mesaj, citesc tot ce vorbiti despre bebe, din pacate o sa uit si o sa ma trezsc intreband atunci cand va fi cazul![]()
Sincer, eu una m-am suparat pe atitudinea ta si punct.
le: imi amintesxc ce stresata ai fost ca aplecat dr tau si te-a lasat in grija altuia, te-am incurajat si sustinut, acum personal sunt fix in aceeasi situatie: dr meu este plecat intre 9 si 12 oct., probabil nu-mi ramane decat sa ma perpelesc singura, ptr ca pb mea nu cadreaza cu a altora, nu?

37+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei