Mamici norocoase de sept-oct 2008 (160)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

total pe langa: e normal 37,6 temperatura la bebelina?
la subiect: dyanira, n-ai de ce sa te simti exclusa, si eu citesc toate mesajele. numai ca uneori nu stiu ce sa raspund. fetele au fost intotdeauna foarte prompte cu raspunsurile in cazul meu si crede-ma nu esti invizibila.

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

si eu sunt deacord cu tine. unde e sustinerea pt fetele care inca mai sunt 2 in 1???
nu e frumos asa....toate mamicile au avut parte de sustinere si incujarare la nastere. au fost scoase agitatele. in fine...de mult s-a produs in impartire in bisericute a fetelor de la aceasta odisee, singurul loc de pe tot DC unde m-am simtit foarte bine.
felicia...gata cu muraturile mamicule???

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

dyanira: daca toate fetele ar proceda ca tine, sustinerea pentru fetele care nu au nascut inca, unde ar fi? Totusi, suntem o odisee de gravidutze, inca nu am trecut la scutece, unde vor fi discutii exclusiv de bebe, daca tu aveai DPN la sf lui octombrie, tot asa ai fi tratat problema ?

eu una nu am ce sfaturi sa dau cuiva care deja iti tine bebele in brate, sa ma trezesc vorbind doar din auzite?
eu nu trec peste nici un mesaj, citesc tot ce vorbiti despre bebe, din pacate o sa uit si o sa ma trezsc intreband atunci cand va fi cazul

Sincer, eu una m-am suparat pe atitudinea ta si punct.

37+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

poze
Just Me
Poate acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Noi dormim cu foehnul ,n-am reusit nici cum altfel asa ca..
tzitzi sper sa faceti ocolul si sa ne vedem la vara...d-ne ca mult mi se pare pana atunci.
musette la fel si eu ,pofte mai ceva ca si cand eram gravida...iar painea cu smantana e preferata mea
Eu nu m-am suparat ca nu a venit soacra-mea sa ma ajute,da ea s-a suparat ca n-am chemat-o

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Musette, in discutia cu pricina se vorbea ca nu e buna glicerina boraxata pe care o gasim de gata in farmacie, dar ca una neboraxata, ma rog, simpla, cu nistatin ar fi OK, pe asta ti-o fac ei. Sa ma corecteze mamicile.

37.5 pare chiar OK ca temperatura sabinel, chiar si 38 e bine daca iei temperatura rectal.

Legat de restul discutiilor, nu cred ca are rost sa ne suparam una pe cealalta, suntem o lista mare de mamici si burtici si e greu sa tii pasul in discutii de multe ori. Personal eu nu pun nimic la suflet, mi-e de ajuns ca am un loc in care sa imi vars naduful, sa-mi exprim nedumeririle si sperantele si, de ce nu, sa trag cu ochiul la viata altor femei in situatia mea. Nu credeam c-o sa imi placa asa de mult .

Am invatat multe lucruri de aici, si vreau sa va spun ca eu insami sunt administrator de forum in alta parte (e parte a jobului meu) si l-am neglijat in favoarea odiseei :)). Bine, am si o scuza plauzibila.

Pup fetele

39+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

300pe reteta de la doctorita scrie glicerina boraxata cu nistratin si mi-au preparat-o la farmacie,acu eu ma intreb daca e glicerina din aia care trebuie pt copii sau e tot boraxata??

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Dya imi pare rau ca te retragi, erai singura timisoreanca de la odisee, cel putin eu nu stiu sa mai fie cineva. Sper sa te mai apari pe aici cu forte proaspete.

E destul de greu cu bebe mic, dar eu cred ca daca nu as avea si laptop-ul alaturi nu stiu ce as face. Cat doarme bebitza incerc sa fac treburi prin casa, cad e treaza trebuie sa stau numai dupa ea ca nu ma lasa nici o secunda, asa ca mai scriu cu ea in brate si cu o mana pe tastatura.

Anis cam in cat timp digera bebe laptik-ul de mama? ca mi se pare ca are un tranzit cam rapid.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eu mor cand citesc...cu dr astia imbecili...cum puii mei sa dai calciu... la un bb asa mic? Fara nici o analiza...rahitism e prea devreme..vigantolul se fixeaza cu ajutorul calciului din lapte...daca se da asa ca dupa ureche un exces de calciu duce de ex la o osificare a oaselor mai rapida...o crestere stopare a cresterii in inaltime..in fine...

*** AniS ** 37+ ***Iris-Medeea***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Raluca, nu stiu cum e marsupiul, is si eu curioasa, insa l-am vazut si la c h i c b e b e: h t t p ://w w w .c h i c b e b e.r o/products/186-marsupii/4327-premaxx_marsupiul_baby_bag_by_premaxx.mbs

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Stiu ca e si la noi in tara. Mie mi se pare ok si cred ca o sa il cumpar, acum sper ca o sa fie si bun de ceva

Raluca

37+ Bianca Florentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raluca83

Buna la toata lumea!!
Dyanira, si eu ma simt de multe ori ca tine,am pus si eu multe intrebari care au trecut neobservate, dar de fiecare data, m-am gandit ca poate chiar nu a stiut nimeni sa imi raspunda..... nu fi suparata...

Vroiam sa va intreb fetelor de marsupiul asta ce parere aveti:http://www.premaxx.com/en/products/baby-bag/general_information.aspx?

mie mi se pare super ok dupa cum arata, inclusiv faptul ca e 100% bbc, dar nu am folosit niciodata asa ceva.

Raluca

37+ Bianca Florentina

Mergi la inceput