Pepenasi de iulie-august 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Maitreiy Alexandra e o dulcica si jumatate!!!

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Eu maine nu o sa am net pana seara cand vine tati acasa cu laptopul lui, asa ca ne "vedem" maine seara! O saptamana buna va urez de pe acum, dar inainte de asta, o noapte linistita!!! Pupici pt toate mamicile si pepenasii!!!

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Truli si alte fete cu bebelusii raciti:
aici se procedeaza asa pt raceli panadol baby sau cum s-o chema in ro numai de la 3 luni in sus, adik paracetamol sirop, ulei din ala mentolat de eucalip si etc se gaseste la plafare magazine din astea naturiste picurat putin intr-un vas cu apa fierbinte si pus in camera, o paturitza/prosopel pus sub saltelutza sa ii stea capul mai sus sa poata respira mai usor, ser fiziologic sau sterimar si curatat nasucul regulat si pt tuse eu lui Ari i-am dat mereu sirop de patlagina dar cititi prospectul si vedeti de la cat de poate da, ca nu mai stiu ce scrie pe el. Pt putina tusa si cativa muci nu dati antibiotic ca nu isi are rostul ala este pt infectii serioase care nu cedeaza altfel la copii asa mici eu nu as da antibiotic de nici o culoare decat in cazuri extreme. Aici nu se da si copii lor is bine sanatosi.
La Ari si rosu in gat si gripa a trecut cu calpol, adik paracetamol sirop si cu nurofen pt copii sirop si cu multe lichide, multa rabdare si chinuiala ca na e greu cand is bolnavi da trece nu e un capat de tara.
Va zic ce mi-a zis si mie medicul pediatru de aici de la urgenta: pana la 18 ani copilul va intra in contact cu nenumarati virusi asa isi dezvolta si imunitatea si daca la primul semn de tusa, nas infundat si putin rosu in gat se baga antibiotice mai tarziu nu ii va trece cu nimic.
Si are dreptate eu fiind dovada eu am fost mereu racita cu infectii in gat indopata cu antibitice si acuma cand racesc abia imi trece si atunci cu chiu cu vai la 18 ani a trebuit sa fiu operata pe viu ca nu mai ceda infectia mea la nici un atibiotic trei luni am trait cu ceai de musetel cate o lg de iaurt sau mancare pasata ca de bebelusi si algocalmin fiole sa ma mai lase durerea plus injectii cu penicilina si moldamin.
Deci eu la fetele mele nu le dau antibotic decat daca este necesar in cazuri extreme in rest trece si fara Ari fiind dovada ca daca nici ea nu a fost racita non stop de la 2 sapt la un an si daca nu am incercat toate ce mi-au zis astia de aici sa fac si uite-o ca e bine sanatoasa vioaie si fara antibiotice.
Asta este parerea mea si sfatul meu voi faceti cum credeti de cuviinta, stiu ca in ro este moda pt orice antibiotic eu zic ca pt o simpla raceala la un copil de cateva luni antibioticul nu are ce cauta.

de Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Buna seara si de la noi!!!!!!!!!!

Zilele astea tot intram vrand sa scriu cate ceva, dar imi pierea cheful de la supararile pe care le gaseam.....

Noi azi am fost la biserica, ne-am impartasit.Asta facem in fiecare duminica.

ATB si Xenia a fost racita cateva zile, tot asa doar tusea, parca a trecut acum.

Maitryi frumoase amintiri...

SUN LA MULTI ANI SOTULUI TAU!!!

Laremi felicitari si la cat mai multi ani fericiti!

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetelor multumim pt urari!
Botezul Ralucai a iesit super,am avut ursitoare,toata lumea s-a simtit bine.O sa pun poze saptamana viitoare.Maine plec la munte cu sotul meu 3 zile sa ne recreem putin.
Va pup!

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

MAITReYI multumim de aprecieri. Am vazut si eu pozele Alexandrei, e o dulcica. Din pacate nu pot sa adaug poze..

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Didi ma bucur ca ti-a placut prajitura. Si noua ne place mult si in plus e ultra simplu de facut.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Maitrey, da, asa e...Nu prea se foloseste gaz decat la butelie, totul e pe baza de curent.Iar calorifere au vazut doar in filme...In schimb e exact ca in telenovele, exista case cu servitori, apartamentele au camere speciale pentru servitori, e ceva comun...Exista zone in care nu poti sa opresti la semafor pentru ca te trezesti cu glontz in cap iar politzia intra doar cu TAB-uri de armata, masini stralucitoare nu sunt pentru ca e risc de rapire - cu cat mai discret cu atat mai bine...dar sunt si partzi bune, pot sa merg descultza pe jos pentru ca seara nu voi avea nici un fir de praf pe degete, pot sa las diamante in hotel le voi gasi exact in aceeasi pozitie in care le-am lasat, daca ma apuca depresia pe strada INTOTDEAUNA cel putin 3 persoane se opresc sa ma intrebe daca am nevoie de ajutor...Ca fiecare tzara, si parzti bune si partzi proaste...

Tecky, asteptam pozele.Si distractie placuta la munte!!

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am ajuns in sfarshit in fata calc,am adormit cupilul si stau pe metereze!!!
Diarux deci cum ramane cu poezia mea de welcome??nu am glumit!!
kimmy multzumim de aprecieri
Sun am mai catarit gandacul azi: 5480g la vecina n-am apucat sa ajungem
azi m-am jucat paintaball...super tare!!!
cine mai e pe aici?ma apuc de citit din urma ca am citit cam in diagonala

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Intreb si eu pentru cineva.Are careva dintre voi carucior Peg Perego Skate?

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput