Pepenasi de iulie-august 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 4
Gini75 spune:
Sun, Anna, fetele care aveti casusel Fisher Price, cum e sistemul de prindere de patut? Eu am patut gen tarc. Se poate prinde si de acesta? In imaginile pe care le-am vazut apare prins doar de patuturi de lemn.
narcisa.s spune:
Stai ca iar am uitat ca vorbeam cu Diana Mirela pe mess...
Truli, si eu cred ca-i cam usor si cam repejor de dat asa, antibiotic...
Ileanna, pai esti de a lor!!!Adica daca te gandesti vreodata sa vii sa vezi cum e hotel Four Season langa case de carton si cum e sa vezi politzia pe strada cu mitralierele in spate...sau sa astepti 1 ora sa intri in banca pentru ca astia de aici aproape te pun sa te dezbraci, sau sa vezi gardeniile crescand a proasta pe strada sau garduri de trandafiri japonezi sau...sau ...sau...mey eu te astept!!!Adica noh, bilet de avion sa cumperi ca in rest se rezolva...Si ia-l si pe gandecel cu tine sa o punem de o femeiasca...Hamacuri sunt cate vretzi
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
narcisa.s spune:
Da Rontzi m-am uitat...Pai nu prea vad eu diferentza.Mie imi place primul ca e cu sarcina pana la 18 kg...Am vazut ca majoritatea duc pana pe la 9-11 kg, adica numai pana pe la 6-8 luni.Si primul parca e si portabil...Cred ca data viitoare cand faceti comanda ma bag si eu...Daca ma primitzi....
Maitrey, si mie imi place sa ma uit la pepenashi, asa imi clatesc ochii cu cat sunt de frumosi frumosi.Doamne, ce ne-a binecuvantat Dumnezeu!!Pupam fata!Si mulztumim de compliment, acum incepem incet incet sa scoatem caputzul in lume si sa nu ne mai rusinam
Vicky, hai mai ca nu i s-a pleostit...Tot frumoasa e.Si eu sunt invidioasa cu cat par are!!!!
Madutzuleeeee...ce facetzi????Va odihnitzi????
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
maitreyi spune:
eu nu i-as da antibiotic decat daca o vede. nu zic, o infectie la varsta asta trebuie tinuta in frau si exterminata rapid, da' nici sa bagi in copil antibiotic dupa o discutie la telefon. a mea nu a vrut sa imi dea tratament la telefon nici pt o iritatie la putzica pana nu a vazut-o...
narci chiar asa e? seamana din descriere cu ce mai zic astia prin national geographic de callcuta...am o prietena stabilita in peru care zicea ca nimeni in tara aia nu are gaz...si vb aia sta in lima...la butelie. 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
Kimmy spune:
Truli nu stiu daca ti-au raspuns fetele,ca mai am de citit,dar pot sa-ti spun ce i-a recomandat pediatrul fetitei mele,desi eu nu i-am dat,pentru ca nici macar o simptoma de raceala nu a avut...nu stiu de unde i-o fi venit ideea ca e racita...in fine,ne-a prescris Nurofen,2 ml de 3 ori/zi.In fond e paracetamol.Multa sanatate va doresc 
Atb noi stam in zorilor,si da,ar cam trebui sa ne intalnim,ca asa ar fi frumos
...cat despre incuscreala....shhhh sa nu ne auda laremi ca deja vrem sa-l inselam pe Bumpi,ca intenteaza pe loc divort ![]()
Fug sa bag aspiratorul in functiune sa aspir balaurii din nasul fiemii...mai nou nu pot sa folosesc aspiratorul pentru ceea ce a fost inventat,pentru ca s-a intepenit batista in el 
Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)
maitreyi spune:
as in promissed pozici de azi ACI
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
Kimmy spune:
Camy am citit si eu pana la sfarsit despre Darius micutul ingeras.Cata durere poate sa fie in sufletul tau.Faptul ca scrii si ca esti aici,alaturi de noi iti face bine.Sunt alaturi de tine 
Kimmy spune:
maitreyi ce draguita esti ca nu ai uitat pe nimeni cu pozele 
Ce a mai crescut puiul si ce frumoasa eee 
atb spune:
Truli-Luli dr. mi-a spus sa-i dau Panadol daca am probleme gen raceala, gripa, febra, si sa-i dau 2,5 ml o data, chiar daca pe prospect scrie ca se administreaza la copii de la 3 luni in sus. De cate ori pe zi sa-i dau nu mi-a spus, am citit pe prospect si scrie ca de maxim 4 ori, eu nu-i dau decat de 2 ori, dimineata si seara. Noi abia maine ajungem la doctor sa vedem mai concret ce are, mai ales ca azi a avut si putina diaree...
Pt. febra se mai pot da si supozitoare cu paracetamol, insa sa ai grija sa nu dai mai multe tratamente ce contin paracetamol, ori supozitor, ori sirop. De Nurofen, parerile sunt impartite, unii doctori il interzic, altii il recomanda. Stiu si eu? Eu nu-l folosesc. Cel putin nu la copil, dar tu ca adult poti sa iei. Sanatate multa tuturor! 
Maitrey, multumim de complimente... si Alexandra e o dulceee
. Imi place poza "uau".
Mamaaa da ce de poze areee!!!
Kimmy, mea culpa!!!!
Am uitat ca v-ati incuscrit deja! Bumpi, nu vrem sa o furam pe Timi, stai linistit, ca Nicholas e cumintel si nu-si baga nasul unde nu-i fierbe oala!
Ne vedem doar noi, mamicile, cika...
sa se mai imbuneze vremea si punem de-o intalneala! Voi cand faceti botezul?
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
AnnaBaby spune:
Gini cu sistemul de prindere a caruselului e o problemuta daca nu ai patut de lemn, nici eu nu am, asa ca a fost nevoie de o improvizatie: l-am fixat cu niste sarmulite incolacite de marginile patutului.![]()
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love