Pepenasi de iulie-august 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Uf, truli-luli, imi pare rau ca Victor tuseste. Din pacate nu stiu ce sa iti zic, dar si mie mi se pare cam aiurea sa ii dai antibiotic doar pt tuse; temperatura cred ca e cam la limita, trebuie urmarita. Poate te lamuresc unele fete care stiu mai bine

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Feteeeeloooor!!! Nu va mai certati! Ce s-a intamplat cu prezumtia de nevinovatie? Si eu zic ca si Mada: incercati mai intai calea amiabila, totusi, poate nu e un atac, poate fi o neintelegere...ooofff! Sper sa ne revenim si vorba lui Capri sa nu ne fie iar frica sa scriem...

Ca noutate raportam "conversatii" mai lungi, sunete mai diversificate. Daca pana acum dupa 2-3sunete sughita o juma de ora, acum rezista mai mult la vorbit...E o delectare!!!

Sun, LA MULTI ANI SOTZULUI TAU!!! MULTA SANATATE SI FERICIRE!!

laremi LA MULTI ANI FERICITI IMPREUNA!! Ce scump e Bumpi cu "eeiii"! Uau, ce poveste de nunta furtunoasa...De cat timp il cunosteai pe sotul tau?

Ariadna tu le vorbesti fetitelor in romaneste?

Dana ai convins-o pe Clara sa mearga la cumparaturi?

Irda bine ai revenit. Te asteptam cu povesti si poze!

Nati sa folositi sanatosi noile achizitii! Vazut poze cu Matei, e asa duuulceee!! Cat is de mari crosele? Se gasesc si pt. copii??

Maitreyi ce amintiri frumoase! Esti norocoasa!

Ruxi ar salta mult sistemul educational daca ar fi mai multi profi ca tine...prietenosi si apropiati de elevi, dar totusi fermi pe pozitii...eu asa te vad.

Camy am citit povestea lui Darius printre lacrimi, pe care nici acum nu mi le pot stapani! Doamne prin cate ati trecut,cata durere....imi pare nespus de rau...Sper totusi ca prin faptul ca ai povestit sa fi reusit sa te mai descarci, sa fi cu un pas mai aproape de a-ti regasi pacea si linistea...

trul-luli imi pare rau ca sunteti bolnaviori! Nu stiu ce sfat sa0-ti dau, ca noi inca nu ne-am confruntat cu asa ceva, dar va doresc muulta sanatate si sa va reveniti cat mai repede!

Noi am fost azi la padure, la aer...am fost maraite, inca mai suntem, ce sa-i faci...

Am descoperit ca mutza e fan TV...se uita cu asa interes, cred ca la culori...si asculta, ca daca plange si dam sonorul tare, se calmeaza.

Gata, fug sa fac un dus si sa fac pizza pe paine ca mor de foame!!

Sa fiti cuminti!

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Nah ca mi-am amintit...

Gini, Rontzi, leaganul de care vorbitzi voi e bouncer??Pana la ce luni poate fi folosit??

Ileanna, si eu te urasc pe tine pentru muuulte lucruri.Pentru pielea maslinie, pentru ochii verzi, pentru umorul pe care il ai, pentru logica...Noh ca m-am confesat si eu...Dar ca manager de banca nu ti-ar placea in Brazilia de loc...Nu-i asa de fermecator, au si lucruri bune au si lucruri foarte urate.Dar prefer sa ma uit la lucrurile bune...De exemplu cand povesteam de hamac, portocali si canarii care canta, 100 de m departare de casa era un stol de corbi care mancau ceva de prin gunoaie, nu vreau sa stiu ce...Dar preferam sa ma uit la canari...Si scoate flacaul afara, urlator sau nu, ca vorba lui Diarux acusi trebuie sa-l trimiti dupa paine si n-ai pe cine

No, beijos pentru toateeeeee

Vicky, seamana fatuca si cu mine si cu ta-su.O sa pun acusica o poza scanata de a lui Vil cand era micutz sa vedetzi.

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

am uitat sa va spun ca am vazut pepenasii ce mari crestem toti incet si sigur avem de acum pepenoi sau harbuzici mai pi moldovinesti dulci toti!

mihaita bolfi dulce!

karina superba la Botez! foarte frumos totul! dulce fete ai tiberica. sa va traiasca!

alex de laremi creste foarte frumos

daria superba la Botez! si are o bunicuta tanara si frumoasa. de matusa nu mai zic verisorul s-a nascut?

raisa

luca e un scump cu prosopelul in cap. is asa de dulci cand stau pe burta...cum fac ei riduri pe frunte

sara a avut o rochita superba la Botez

raducu asteptam mami poze noi cu mandretea de flacau

mami de raul cand pui pozici noi?

si cu flavius vrem pozici noi

pentru bebe mic darius!

mara ai o familie frumoasa

pletoasa andreea de dma

fisioru' moldovean andrei ia pune-o pe mami sa te mai traga in pozi! sa ii lase incolo de pitici...noi vrem pozici

matei sta ca un sef

ladymina ai o familie frumoasa sa fiti sanatosi!

mona sa iti traiasca baietii si sa va bucurati de ei si ei de voi

ana sofia ai o mamica tare inventiva! superbe poze

clara vrem si noi tortulet sa cresti mare puiule!

si cu victoras vrem pozici noi

mircea puiul dulce si pe fratiorul si surioarra ta!

ariadnabr sa va traiascafetele

bolfi miruna in rochita galbena

struluta vrem pozi cu baby cute

tudorul milan cel blond!

xenia mai seamana cu baby de anka? pitica dulce

sara are o fatuca asa de zgubilitica in poza aleasa drept coperta

ce bine e la mami in brate sebastian (scumpi). parca si zice "eu de aici nu ma duc"

sa va fie de bine apa si aerul si soarele de mare sebastian(pica)

si cu miruna de violeta asteptam pozici noi

miruna seamana cu un spiridus in poza de pe coperta

crestinuta denisa

nicholas e un mic barbatel in devenire si muschi, si freza, si mireasa

ioana si mami

cu daria cand vedem pozici noi?

filipanu friguros si frumos!

anais e o dulce si cand ma gandesc ca mami nu vroia sa ii faca poze ca nu are par

ilinca puiul mic de romanas! sa va traiasca puiii capri

si micuta patrioata ana de gini

ralucuta tot in chiuveta te spala pui?

smecheroasa aida! dulce mai esti puiule!

crestinuta nancy and the sexy mama! tare faina esti in lila

alexandru sa o pui pe mami sa iti mai faca poze cu ursulache sa vedem si noi cum iti ramane mic

irina ce fatuca are cand face avionu'

timeea are niste ochi superbi mai vrem!

si cu thea cea expresiva mai vrem pozi

ami ai o freza puiule

ana dulce!

erika spune-i lu mami sa iti mai faca pozici. de la tara nu este pozici?

maria chiar nu e slaba. e un baby tare frumos dezvoltat!

si cu amalia, si cu maya vrem pozici noi

flo ai copii superbi sa va traiasca!

daviducu buuun tort! sa cresti mare puiule! si f faine marturiile

rayan

punem si noi pozici noi cu alexandra dupa biberon si baita

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Pozele Alexandrei

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Vicky, am facut negresa dupa reteta ta. Foarte buna

Mada, reteta asta de negresa data de Vicky cred ca lipseste de pe site-ul nostru de retete.

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

maitreyi, multumim . Si Alexandra e dulce foc

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

narcisa,nu stiu care e diferenta dintre bouncer si leganutz,asta e ce vreau eu http://www.c-sale.ro/index.php?akt_menu=100&kk_id=826&t_id=7664&start=0&limit=9&muv=reszletek-sper sa mearga,ca nu stiu sa-l redenumesc!

rontzy,mamica lui David Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

e cel de 396,85

rontzy,mamica lui David Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

narcisa thx
Sa stii ca nu ma definesc ca manager de banca (si nu e chiar asha pompos cum suna). Iar in afara de asta ... eu nu am spus intamplator ca mi-ar place Brazilia. Adica fermecator la mine nu inseamna un fel de ... Frankfurt. Chiar asa mi-am imaginat ca este: flori de mucigai. Un taram al contradictiilor unde corbii stau alaturi de canari si portocali. Pe mine ma fascineaza combinatiile astea ... de fapt realitatea. Pentru ca nefericirea este vecina cu fericirea ... soarele cu ploile ... moartea cu viata si asa mai departe. De fapt asta inseamna pentru mine VIATA. Si nu Frankfurt sau New York. Sau nu atat de mult.

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Citat:
citat din mesajul lui atb
Multumesc de pupicii pt. Nicholas, si azi tuseste, stranuta, continuam cu Panadol Baby. As fi vrut sa ies afara, la noi e asa ade frumos azi, sunt 17 grade, soare, insa... doarme asa de bine, ca mi-e mila sa-l trezesc...

Atb vad ca si voi va confruntati cu aceleasi simptome. Cum ti-a spus medicul sa ii dai Panadolul?

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput