Pepenasi de iulie-august 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 6
ileanna spune:
Gagix se iegsista vreun bebel care isi tzine capul??
Daca da, de ce? ![]()
Ufff, tare astept momentul asta ...
Pai bine mai Mada, te-ai gandit sa mai scrii si tu???
Asha Anna mai hodineste-ti si tu okii 
Tecky bravo mama, o facura-ti si pe asta (io mai am pana sambata, s-o stiu si pe asta facuta; desi nu ma pot da deloc religioaso - ortodoxa ci asha mai gnostica daca po' sa zic). Misto ca mergeti la munte ...
http://community.webshots.com/user/my_margaret
maitreyi spune:
multumim fetele de aprecieri
da, alexandra are pozici multe pentru ca are tatic obsedat de fotografie...da' nici mamica nu e mai prejos ![]()
ileano alexandra isi tine capul...de gat
da' si-l tine de foarte mult timp poate si pt ca eu nu m-am agitat cu "vai tine-i capu' sa nu cada" ![]()
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
anaxena spune:
ileanna : maria ishi tzine capul de la 1-1,5luni si il tzine deoarce am puso mereu pe burtica si astfel si-a format muschii la gatuletz...iar eu de la inceput am evitat sa-i sustzin capul cu mana..mai degraba o rezemam decat sa o sustzin,iar exersand mereu cu statul pe burtica a reushit sa-shi tzina gatul,a mea sta in picioare singura doar se sprijina de manute,se lasa in jos si se ridica singurica de fapt asta e mare ei placere sa stea in picioare!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
ileanna spune:
Adica cam de cand madam Maitreyi???
Pai da ca pe mine ma scoate soacra-mea din sarite k l-a luat in brate si nu-i tinea capul. Si nici femeia cu care am vb sa vina ca bona. Desi patzita cu soacra-mea i-am si zis k nu stiu cat de mare / mic i se pare copilu, da sa puie mana sa-i tie capul.
Bai frate babele astea le stiu pe toate, da sa tie capu la copil ... ioc.
ileanna spune:
Stai ca am priceput gresit: Maitreyi adica tu zici ca e bine ca nu prea i-ai tinut capul ... Am inteles ... Eu sunt stresata. Evident.
xena tu vb seriooos? Adica si-l tine permanent si tu nu i-l mai sustii ever??? Nu asha ... cateva momente ...
maitreyi spune:
nici eu nu i-l mai sustin deloc. cu sor-mea am patit-o o data ca obosisese si mi-a tras un cap in clavicula de a sarit tot blocu sa salveze copilu' de sora cea salbatica, vai ce am facut copilului. nu mai stiu cat avea ea atunci da' era mica
cu alexandra insa nu am patit chestia asta. daca oboseste are alte semne ca vrea nani, in niciun caz nu ii cade capu' pe masa 
da' se vede si in albumul pe care l-am pus azi cu pozici de la semnatura ca si-l tine singurica. cred ca si al tau si l-ar tine daca nu ai mai stresa cupilu ![]()
-------
Pozele Alexandrei
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
anaxena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ileanna Adica cam de cand madam Maitreyi??? Pai da ca pe mine ma scoate soacra-mea din sarite k l-a luat in brate si nu-i tinea capul. Si nici femeia cu care am vb sa vina ca bona. Desi patzita cu soacra-mea i-am si zis k nu stiu cat de mare / mic i se pare copilu, da sa puie mana sa-i tie capul. Bai frate babele astea le stiu pe toate, da sa tie capu la copil ... ioc. mama gandacelului Vladut , 08.07.08http://community.webshots.com/user/my_margaret |
nu-i mai tzinetzi capul!!!cum sa se dezvolte muschii dc nu-i munceste??adiq tzinetzi-l cand chiar e cazul la mishcari brushte..tine-l cu capul pe umar si-si va ridica singur caputzul si tot asha in fiecare zi va ajunge sa-l tzina fara probleme
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
ileanna spune:
Maitreyi am priceput ca si-l tine pt ca ... mi-ai zis. Te intrebasem "de cand?".
xena nu stiu ce sa zic. Se poate sa ai dreptate. Mie dr mi-a zis sa i-l tzin. Iar in alta ordine de idei, nu cre' ca e neaparat chestie de muschi. Ci ca coloana e firava si e bine sa nu duca greutatea capului care este un procent f mare din greutatea intregului corp. Deci nu e vb de muschi ... aia is vax albina in comparatie cu vertebrele. Same thing ca la recomandarea de a sta pe spate: coloana sa nu fie fortata sa sustina corpul pana cand asta nu se intampla natiur. Sigur ca daca nu i-l mai tin ... cat o sa-l balangane asha ... Pe umar il tin si il ridica. Pe burta same thing. Dar nu il tine in permanenta ridicat.
Oricum, o sa ma mai interesez sa vad dak nu mai e cazul sa-i tin capul. Dr mi-a zis sa fiu atenta la alta poz decat pe spate si la cap ca sa nu-si taseze vreo vertebra pt ca toate oscioarele is inca moi. Sa vad daca e el mai de moda veche, da' nu pare ca e non stop pe la conferintze outside. E neonatolog la Cantacuzino si cu el am nascut. Bine k asta nu-mi da voie nici cu marsupiu desi i-am aratat fo 3 pana acu (pe care le-am si achizitionat) dintre care unul cu pozitie orizontala.
Merci de advice-uri.
maitreyi spune:
pai de cand? daca nu i l-am tinut niciodata nu as putea sa iti spun ![]()
-------
Pozele Alexandrei
mcoca spune:
Ileana, nici eu nu i-am tinut la Maya capul nicodata, decat la miscari bruste. Vezi ca aici sunt 2 scoli, unii zic sa-l tii pana la 6 luni, altii deloc. LA fel cu marsupiile: europenii se bat in studii, nu prea stiu care e faza, deci parerile sunt impartite. Oricum dupa 2 luni e ok, indiferent de scoala (am o prietena neonato).
Eu pe burta nu am prea tinut-o ca am vazut ca nu-i place, si daca ei nu-i place ... :). Chiar ma stresam ca pe burta nu ridica, capul prea sus, dar cand am fost vineri la doctor, fata mea a facut impresie :)) mai, mai sa plece in 4 labe si toata ridicata de la mijloc in sus. De ridicat in picioare no way. Da se se ridice in fund cand e la mine in brate.
Vicky si
Maya (27.06.2008)

, 08.07.08