Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 4
AngeliquedeS spune:
Lala, CIC 1 e considerat stagiu asimilat pt CIC 2 si intra fara niciun fel de pb in CIC pt al doilea copil. Nasa mea si o buna prietena au patit la fel, nasa mea chiar la interval mai mic, intre fetite e o diferenta de numai un an fara o zi :))
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
ADRIANKA spune:
Buna tuturor! Dupa modelul "inca o mamica care va urmareste si citeste din umbra", hop si eu. Numele meu este Adriana, si sunt mamica fericita a unui baietel de 9 luni, implinite chiar astazi.
Va citesc in fiecare zi, stiu cate ceva despre fiecare, va admir clopoteii frumosi si isteti, mai "fur" cate un sfat despre una, despre alta si pur si simplu am intrat sa va salut si sa ies un pic din umbra. Va urez multa sanatate voua si puiutilor!
Adriana, mama de Yiannis Alexandros (28.12.2007)
grati.ela spune:

tuturor bebelutzilor ce s-au serbat astazi!
Mai este vreun bebe topit dupa struguri? Dudu este lesinat dupa ei...tzipa, se agita...azi i-am spus ca ii dau dak spune papa (mama nebuna ce sunt!) si mititelul neintelegand ce am cu el a inceput sa strige:ghiii...ghiii...repeta asta de cum terminam bobul.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
AngeliquedeS spune:
Grati, cum ii dai strugurii? Fara coaja si fara sambur sau intregi?
Al meu nu mananca fructe crude neam si azi am incercat sa ii dau o bucatica de nectarina si i-am bagat/o in gurita, asa sila si-a facut singur ca mi-a vomat tot ce a mancat. mama nebuna ce sunt, am zis ca nu mai fac veci....
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
grati.ela spune:

bebelutzelor Dariuca si Antonia si flacailor Luca si Tudorash (te iubesc de ma zapacesc Dudu bebe!)
grati.ela spune:
da, ii curat coaja si scot samburii si-i dau jumatati de bob....
irlandeza spune:
LUCA GABRIEL
RAZVAN GABRIEL
TUDOR GABRIEL
DARIA MARIA
ANTONIA IZABELApoze - NEW
MARINELA
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
LaLa_20 spune:
Multumesc de raspunsuri fetelor...

Elle din pacate ma lupt cu raceala si in clipa de faza am burta cimfloi de ceai...si sper sa nu ia si Bibi,folosesc pe cat de mult posibil masca,cand sunt in preajama ei...
A si azi a facut si ea cunostinta cu portocala(ea nu servise pana acum) si a supt cu pofta doau feliute pana ce le-a lasat fara vlaga si cand a vazut ca nu ii mai dau s-a pus pe un plans...![]()
Irlandeza sa-nteleg ca aveti poze noi?Oricum am salvat link-ul sa ma uit maine(sper sa nu te superi),ca imi pica ochii in gura de somn.

Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
cati_magureanu spune:
Daca nu te superi, as face cateva corecturi .........
trout = pastrav
salmon = somon
catfish = pisica de mare
poze - NEW
MARINELA
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
[/quote]
Te pup Irlandeza..Of course, ca nu ma supar...Stiu, bineinteles, denumirile pentru pestii de mai sus...insa, inainte de a scrie mesajul m-am uitat in wikipedia si alte enciclopedii sa vad exact cam din ce clasa fac parte ca sa pot sa-i categorisesc mai bine..dupa felul de carne..alba, fara oase..rosie etc..Astfel am aflat ca salmonul asta este intr-adevar somon dar este inrudit cu pastravul (de aceea l-am mentionat asa)..iar catfish-ul este un peste care seamana cu somnul, asa cum arata el...de fapt, este chiar din categoria somnului (cel pe care il stim noi si caruia i se spune wels)..wels catfish este chiar somnul nostru...
Dupa ce ati zis voi de Pangasius, m-am uitat si este un peste cu carne alba...AStia zic ca este inrudit cu catfish-ul, deci, si cu somn-ul nostru..pe undeva..Asa ca pot sa-i dau lui Matei linistita catfish..sau, poate, tilapia ..ca si asta are carne alba si slaba...vad eu..Pangasius n-am vazut pe aici dar ma uit mai atent...Multam fain pt. raspunsuri..Am vazut si cum il gateste Lala-D..Ma pun pe treaba...
La multi ani clopoteilor sarnatoriti in week-end!
Felicitari pt. progresele clopoteilor anuntate!
Ven, da..farmacistele au TARGET..daca poti sa crezi asa ceva (din lanturile mari de farmacii)..Mama a fost farmacista (s-a pensionat anul trecut) si farmacia lor a fost preluata de un anumit lant de farmacii (nu dau nume aici..)...din acel moment le-au innebunit...Target-uri peste target-uri..daca nu le faceau le luau din salariu..Veneau anumite persoane (trimise de patroni) si le spionau cum se poarta, ce vanzari fac, etc, etc..Eu nu zic..asta este ritmul din ziua de azi..dar metodele lor..infecte...A innebunit mama..cred ca a convins jumatate de Bucuresti toti membrii familiei si toti prietenii sa-si faca card-uri la acel lant de farmacii...pt. ca daca nu aduceau clienti tot ele aveau de suferit..Nu mai intru in amanunte caci detaliile sunt de-a dreptul scarboase si-mi este sila sa-mi amintesc ca au albit-o pe mama inainte de vreme...
Pup
Mami de Matei (13 ianuarie 2008)
SUFLET DRAG
..si noi suntem VEDETA!
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!