Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 5
cati_magureanu spune:
Ce-o face mama lui Miri? Of...mi-am adus aminte prin ce-am trecut, si noi, cu tata....Saraca Miri...Mai are cineva vesti noi de la ea? Numai la ea si la mama ei m-am gandit tot week-end-ul...Ce-or face piticii ei? ca am inteles de la Elle ca ea a venit in tara...
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
matgravidut spune:
Salut.
Noi ne-am intors de o saptamana din concediu.
Am stabatut parte estica a Canadei de la Toronto la Charlottetown pe malul Atlanticului. Am vazut niste locuri absolut fenomenale..
Bebitza a fost cuminte. Am facut in total, dus intors 4200km.
Acum ca ne-am intors, am fost la ferma, am cules de toate legumele, am pus muraturi, zacusca, vinete la congelator, varza la murat... ajutati bineinteles de mama soacra si de matusa sotului care sunt venite in vizita.
Bianca e cuminte, zbanghie, mananca tot ce-i dau de la masa noastra pe langa pireutele ei si laptic.
Cu dintisorii ne-am oprit. I-au rasarit 2 iar acu nimic.
A facut u ranuca la fundulet care nu mai trece indiferent cat de des am schimbat-o si cu cate creme i-am dat. Nu stiu ce sa ma fac... asa ca de maine o pun cu fundicul in ceai de galbenele sa vad cum evolueaza. daca nu ... trebuie sa mergem la doctor.
Poze noi la semnatura ca de obicei.
Va pupez... nu stiu cat mai rezist in fata calculiciului ca la mine e 1 noaptea...
Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008)
Poze cu noi
Ereena spune:
ven ,
,a sunat aiurea mesajul meu? Vorbesc strict de farmacistele care elibereaza antibiotice desi nu au voie. le respect pe cele care spun direct nu va pot da, dar daca tot ai de gand sa imi dai de ce te mai complici sa ma intrebi cine mi-a recomandat. e clar ca daca era prescris de doctor aveam si reteta. nu am vrut sa supar pe nimeni cu mesajul ala
. cat despre sensiblu ,da,stiam de target, tocmai de aceea elibereaza orice fel de medicamente ,pt ca nu isi permit sa piarda bani de la salariu si mai stiu ca au produsele si medicamntele cu cel mai scurt termen de valabilitate dar si cel mai mare adaos comercial.
te 
Matei-Florin 24.01.2008
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
IN CONCEDIU CU COPILUL
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI
Ereena spune:
matgravidut , si eu care ma vaitam ca doarme matei cu mine in patul mare .vad ca pe voi v-a dat jos de tot http://picasaweb.google.ca/M.Creanga/AndreaSeptembrie#5249779036859158658 
cine poate, oase roade http://picasaweb.google.ca/M.Creanga/AndreaSeptembrie#5249778811407791026 
Matei-Florin 24.01.2008
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
IN CONCEDIU CU COPILUL
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI
matgravidut spune:
aaaa... Ereena.. stai asa ca ala e patul de hotel. II facusem baita si i-am dat revista sa o mototoleasca pana strangeam eu papersii si pregateam geanta pe a doua zi. Altfel... am avut patutz pliant pentru ea si a dormit mai bine decat acasa. Adica fara laptic de 10 ori pe noapte... 
Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008)
Poze cu noi
Ereena spune:
adrianka , bine ai venit. dar de ce numai ne citesti, nu vrei sa ne si scrii despre bebe al tau? poate avem si noi cate ceva de invatat.
am vazut ca ai 6 mesaje. scrie inca 4 repede,unul dupa altul, cu orice mesaj vrei tu ca sa nu mai fii moderata.acum mesajele tale apar foarte tarziu si e posibil sa nu le vedem.
Matei-Florin 24.01.2008
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
IN CONCEDIU CU COPILUL
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Ellenuta spune:
neata,
vin si la o
.. dupa circoteca de aseara, eva a dormit ca de obicei, pana la 6 si apoi iar pana la 9 ..
adriana bine ai venit!! de ce nu scrii mai des si stai in umbra? hai te asteptam!!
grati si eva e topita dupa struguri.
lala sanatate multa!
monica ce locuri superbe si ce printesa frumoasa!!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Ellenuta spune:
DARIA 
ANTONIA 
LUCA GABRIEL
TUDOR GABRIEL 
ANTHONY 
LA MULTE LUNITE SI ANISORI! SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI DESTEPTI!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Ven spune:
Ereena, stai linistita, nu am nici o treaba, nu ma ofensez asa usor 
Doar ca fiind in "tema" pur si simplu ma enerveaza cum cei care incearca sa respecte legea sunt huliti, iar cei care fac orice pt. BANI sunt deseori mai bine vazuti.....atata tot.
Si intr-adevar exista si in tagma asta a famacistilor niste specimene care nu prea ar avea ce cauta pe acolo......mama mama!! Dar avand in vedere cum se fac facultatile in ziua de azi, orice e posibil!
cynthia_ spune:
Neatza!!!
Felicitari pentru prima miscare a lui bebe in burtik, cred ca a fost la fel de emotionant ca la prima sarcina nu?
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique Buna tuturor!Nu am mai scris de cateva zile pt ca nu am avut noutati.Ieri am fost la dr cu copiii pt muci si din fericire nu e nimic ingrijorator.Continuam sa curatam nasucurile cu apa de mare si nimic mai mult.Ieri am simtit prima data cum misca puiutul din burtica.Astept ziua de marti cand trebuie sa merg la control.Am niste emotii!Sper sa nu mi se fi deschis colul si sa fie nevoie de cerclaj.Mie la Albert mi s-a deschis colul si am stat in pat ultimele luni de sarcina.Pupici tuturor! Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 12+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |

12+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png