Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 3
Ven spune:
Da, Elena, pai de aia ziceam ca nu stiu unde se respecta legea aia 100% (cu medcamentele care necesita reteta).
E dureros si jenant si frustrant faptul ca atunci cand un farmacist incearca sa respecte legea si macar intreaba pacientul pt. cine/ce ii trebuie un medicament, e privit ca un fraier. Asta pt. ca toti ceilalti farmacisti elibereaza fara greturi mai de toate, ii doare in fund de lege......Bani sa iasa! Mai ales de-alde Sensiblu, CityFarm si alte lanturi infame care au invadat piata.
Vorbeste aici nevasta de farmacist. Care nici mie nu vrea sa-mi dea nimic pt. copii fara recomandare de la dr. lor. Care alaltaieri abia a vrut sa-mi dea Ophtamesone N si Sinupret, dupa ce s-a documentat serios
De aia ziceam ca femeia a vrut probabil sa fie un pic precauta.
Apropos, stiati ca farmacistii de la Sensiblu au target de vanzari?? Mi se pare de-a dreptul imoral ca FARMACIST sa ai target de vanzari......dar ce sa facem.....traim in Romania!
Ven spune:
De doua zile tot vreau sa dau si eu raport de 9 luni.
9320 g si 75 cm.
E ciudat, ca Markus avea la 9 luni 9500 g si 77 cm si toata lumea zicea ca e slabut si longilin, iar de Mathias toata lumea zice ca e buflei, indesat, grasut etc.
LaLa_20 spune:
Hello!
V-a fost dor de mine?
In primul rand la multe lunite si multa sanatate clopoteilor sarbatoriti ueri si astazi!
Multa sanatate clopoteilor bolnaviori!!!
Eu v-am citit din umbra zilele astea...ca am cazut intr-o depresie groaznica si cand mi-am mai revenit am dat de o raceala pe cinste si Bibi parca in ambitie zici ca face ma striga ,se cere in brate numai la mine si numai cu mine vrea sa stea...of nu mai pot...
Felicitari Matei pt dintocii care se pregatesc sa iasa(sper ca am inteles bine)
Felicitari si lui Cazimiru pt progres!
Vazut si o droaie de poze,da nu nominalizez ca sigur uit pe cineva...oricum clopoteii care mai de care mai dragalas
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Shose spune:
La multe lunitze Pupik drag!
La multe lunitze Lulua si Karla
La multi ani Miutza!
Felicitari Mateiash de dintzisor si Cazimir de progrese.
Am vazut poze de Pati dolofana, blondutza si cu ochi albastri frumosi. O Shose.
Am vazut poze cu Benji angelic. Doamne ce par frumos!
Ven asa e, tre' sa fiu curajoasa. Ma gandeam mereu ca nu voi fi o mama exagerata, dar chiar asa sunt. Sunt mereu, mereu cu ochii in 4. Cel mai relaxant e cand e in premergator, am vazut ca nu ajunge la cine stie ce lucruri periculoase si nu are cum sa se loveasca de mobila. Mai putzin azi, cand era la bucatarie si am prins'o ca tragea de sacul de gunoi.
Acum asta e, nu mai am cum sa controlez mult bufurile si microbii care ii va baga in guritza.
Cat despre bunici, mare dreptate ai, ar tine'o in globul de sticla daca ar putea.
profa si sa fie bine la munca, sa nu trebuiasca sa renunti la ce ai inceput.
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Lala sanatate. Cat despre Bibi ce sa zic, si Pip a adormit azi in brate, pe la ora 21. Nu a mai adormit in brate seara de pe la 2,3 luni cred. Ea mereu cadea rupta si adormea cu bibe in gura. Cred ca se pregatesc dintii si la no, altfel nu imi explic.
Ema uraaa! E fantastic 500 intr'o noapte. Sa vezi falcutzele la loc
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
grati.ela spune:
Fetelor Dudu are 8kg!!!! Maine implineste 8 luni si in sfarsit a trecut si el pragul lui 8...Pare slabut dar e vanjos...se ridica singurel in picioruse (dar cade in secunda urmatoare)...Luna asta a luat aproape 350gr.
Felicitari puiutilor care au inregistrat progrese si pt toti ceilalti.
Dana ce minunata senzatie!!! Deja ai experientza asa ca ai prins devreme prima miscare a sirenei din burtik. ca la anu' sa ai trei scaunele de masina in spate! Sunt convinsa ca va fi totul superbine.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Shose spune:
Ginette sanatate la Buburuza mika. Sper sa treaca mucisorii cat ai rpd si sa fie rezltat bun la analize (am inteles ca facetzi iar analiza de urina).
Danonique ce minune ti se intampla tie . Sa va bucurati de bb3 si sa ramaneti la fel de frumosi ca si acum.
Apropo io cred ca e baietel . Nu prea ma pricep io la prezis, dar asa am un feeling.
(La fel am zis si la LauriciI si am dat'o'n bara )
Am uitat sa va zic fetelor ca Pipetu' se ridica de cateva zile pe patutz singurica si ramane acolo cateva minute bune, timp in care isi face de lucru cu marinea patutului pe care o roade de zor.
Bine ca mi'ati amintit de progrese ca uitam sa va zic.
Face si ea pasi tinuta de sub brate...dar ii face pe varfuri, nu stie sa calce inca.
Felicitari lu' Dudu pt depasirea pragului 8KG!
si pt Ozi si pt Gratzi
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
AngeliquedeS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ven Apropos, stiati ca farmacistii de la Sensiblu au target de vanzari?? Mi se pare de-a dreptul imoral ca FARMACIST sa ai target de vanzari......dar ce sa facem.....traim in Romania! Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) |
Nu pot sa le sufar pe alea de la Sensiblu, mai blege si mai lesinate nu am vazut, abia se misca si la toate farmaciile Sensiblu la care am fost sunt la fel de amortite, zici ca asta-i criteriul dupa care le angajeaza...
In alta ordine de idei, PUPICU!!!
Azi de dimineata am fost in Carrefour, i-am luat un plovaras si o bluzita cadou de ziua lui si pe urma am stat in parc la jocuri 4 ore din care una a dormit, ne/am dat pe leagan si pe urma am facut turul parcului pe jos, tinut de manute. In timp ce dormea am fost la mall si ne/am uitat pe acolo la toate magazinele si apoi am luat un tortulet cu zmeura de La multi ani.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
LaLa_20 spune:
Shose...(fara microb,ca rau mai e)Si bravo pipeticii pt progres...
Si acum am si eu o intrebare:Am o prietena care are bebe de-o seama cu Bibi si a ramas iarasi gravida(accident),sotul ei este in CIC...poate intra si in CIC 2 dupa ce termina CIC 1?Si timpul in care esti in CIC se calculeaza in cartea de munca?Cica daca nu se poate renunta la sarcina ca nu crede ca s-ar descurca cu banii...pls help...ca eu vreau s-o conving sa nu renunte la sarcina!!!
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Ellenuta spune:
ufffffff .. ce nervi mi-a facut eva in seara asta n-ati vrea sa stiti .. abia abia a adormit .. a mancat ce a mancat, credeam ca e adormita, am pus-o in pat si dai plans dupa aia .. iar pune-o la san .. ma tinea de suzeta .. imi venea sa dau cu ea de pamant!!!!! a adormit cu ceai pana la urma
ven target la farmacii .. asta-i culmea .. sunt sigura ca unii dau si alte medicamente chiar daca nu prezinti reteta (gen unele antibiotice, diazepam etc)..
angi cum fu tortu? cred ca bun .. cu zmeura .. yumy
grati felicitari pentru 8 kg!!!
lala eu stiu ca se poate din cic in cic. intra la probleme legislative si cauta. daca nu, da mail la marius, e super, iti raspunde. imi pare rau ca ai fost racita, sper ca nu a luat si bibi, nu? sanatate!!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva