Timisoara, Impreuna! ( 121 )
Raspunsuri - Pagina 17
Doris-Alina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anda io m-am gandit...nu mult, ce-i drept.....ASA VREAU doriseeee, te bagi? [ia sa vezi acu' potop de injuraturi de la kukta] Anda, mami de Ed Viata Pasiunea Blog DC de Timisoara |
Si zici ca nu ai stat mult sa te gandesti???

Ti-a venit asa...ca o palnie...

Normal ca ma bag, da sa nu bagi tu dupa aia...

BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
danitin spune:
Clau, sorry, sotul se uita deja lung la mine si tocmai i--au venit niste clienti in vizita asa ca am fost in viteza ... totusi, inca o blonda
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
Doris-Alina spune:
Bey, Dana, tu vrei sa-mi furi pita? 
ia zi cu ce le faci?
Silva e betoana cu roscat...
Mamaaa, parca am fi din Star Trek...
Anda, ai material pentru blog, la capitolu 200...
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Mariaa spune:
danoooo, esti criminalaaaa 

anda, parca ejti varcolac 

pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
claudia74 spune:
Marrlyn sau??... vreo cucuoana de-al lui Hitler(ca nu's bas deparce) ,parca pe atunci era asa moda,hai ca-i fain,danke,danke, maestra,mai zic musafirii ca faci jocuri barbie la pc 

si nu o lasi pe Lori,
.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
Doris-Alina spune:
Vai io lesin de ras...

Claudia, parca esti madona in tineretze...

Auzi Dana, da pe Laurelu cum o vezi? 

deja mi-o imaginez...
cat despre Ana am cele mai sumbre viziuni...

POZE CU NOI
Mariaa spune:
doris, tu esti durere, parca ai 15 ani acolo, betoonnn! 
silvana, o si vad ca pe-o tipesa cu strampi albi si rochita bleu ![]()
dana, tie-ti mai lipseste costumul de piele si biciul la look-ul ala 
clau, tu eva braun trebuia sa te faci ![]()
![]()
durereee, hai baga dana continuarea 
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
gonghy spune:
Fetele am facut un montaj cu poze de la ziua Mayei tinuta home.
Hai sa fac o proba sa vaz daca merge.
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7428335" target="_blank">PROBA 1
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
claudia74 spune:
Ba aia era satena parca io is aia undercover in viata mustaciosului.Doamne Fereste!!
Laura nu merge linkul sau poate numai la mine ca upload pe onetruemedia in continuare.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
Doris-Alina spune:
Laurelu, nu se vede...
Claudia, superb montajul, si copii se vede ca s-au distrat...
POZE CU NOI