Timisoara, Impreuna! ( 121 )
Raspunsuri - Pagina 16
Mariaa spune:
ai uitat, io am fost prima blonda de pe frontul de vest
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
claudia74 spune:
Aha...deci de aici vine nebunia,hai Dano ii gata farba ai pus destul amoniac pe acolo,o iesit ceva....
Tanti Zana Florilor ptui sa nu te deochi da mandra esci
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
Mariaa spune:
clau, nush' cui i te-ai adresat cu Zana Florilor, da' daca te referi la poza de pe blog...mie aia imi inspira o tornada, nu o zana
hai, baga poze de la beduini, asteptam sa te vedem calare pe-o camila
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
claudia74 spune:
Sa va dezmortiti putin :
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
danitin spune:
Poftim de vedeti clientela
Anda, pune si tu intr-un album o poza asa, mai din fata, mai artistica, am cautat de am capiat si asta era singura semiutilizabila...
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
claudia74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudia74 Io stau pe baricade sa-mi gat albumul din Tm mai 10 poze si ii finito..... |
Halllooo de cand is la Tm camile si beduini
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
Dana .
www.onetruemedia.com/shared?p=713c89d17b2533279ec609&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Timisoara - August 2008
gonghy spune:
Hai sa va destind oleaca cu mici farse braziliene
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
anda spune:
io m-am gandit...nu mult, ce-i drept.....ASA VREAU
doriseeee, te bagi? hai ca filmam si televizam operatiunea.
[ia sa vezi acu' potop de injuraturi de la kukta]
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara