Placinta cu mere
Raspunsuri - Pagina 3
Bic spune:
Crista -
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
monica-elizabet spune:
crista-s, astazi am facut aluatul de la placinta ta cu mere, este delicios...eu l-am prestat pentru o placinta cu branza si stafide...
iata-o AICI
Multumesc mult pentru reteta
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
crista-s spune:
Monica ce bine arata prajiturica ta ... acum poftesc si eu la brinza cu stafide ... cred ca ma duc sa fac ceva dulce ca nu se mai poate fara mai ales dupa ce am admirat pozele tale ( harisi ala e minunat .. )
monica-elizabet spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crista-s Monica ce bine arata prajiturica ta ... acum poftesc si eu la brinza cu stafide ... cred ca ma duc sa fac ceva dulce ca nu se mai poate fara mai ales dupa ce am admirat pozele tale ( harisi ala e minunat .. ) |
multumesc crisa, harisa se face super rapid sa stii...
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana_mm Reteta a doua foloseste aluat fraged congelat pe care l-ai lasat sa se dezghete |
Daaa...foarte bun aluatul asta cumparat.
E bun si pentru www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/19660/Tarte-Tatin/" target="_blank">tarte Tatin...bun si pentru www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/6903/STRUDEL-CU-MERE/" target="_blank">strudel cu mere
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
da, asta cumparat e cel mai rapid dar nu si cel mai sanatos ...din pacate si eu il folosesc din lipsa de timp uneori
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Mindy spune:
ce bune retete pe aici!
uite si un video cu reteta de placinta cu mere americana pt cine vrea sa incerce ceva deosebit.
http://www.videojug.com/film/how-to-make-american-apple-pie
Ati incercat orice placinta cu mere calda (abia scoasa din cuptor sau incalzita la microway) cu un glob de inghetata de vanilie sa se topeasca pe linga sau peste ea? E deliciu!! sa-ti bati copii nu alta! :)
crista-s spune:
Mindy cita dreptate ai .. e o bunatate ..Eu una mincam asa la Irish pub in Bucuresti in fiecare simbata cind ieseam de a servici
ivanoiuadela9 spune:
Eu fac un aluat ca pt orice blat de tort sau chec . Torni jumatate din compozitie in tava de aragaz , o dai la cuptor un pic pana isi face ea o crusta , o scoti pui merele calite cu zahar si scortisoara iar deasupra coca ramasa si o dai iar la cuptor pana se rumeneste . Fetitei mele ii place foarte mult asa pt ca ramane moale .