Crista scoate-ma si pe mine din impas...Am facut placinta dupa reteta ta, dar aluatul nu mi-a iesit chiar ca in poza Sunt sigura ca am pus prea multa faina...tu ai scris 7 linguri cu varf si ale mele au fost 7 linguri cu super-varf, aveau un motz cam mare de faina, practic, ochiometric asa, cred ca erau 2 linguri rase...Cred (sper) ca asta a fost greseala.
Restul a mers usor, e foarte simplu de facut...L-am intins destul de greu dar nu imposibil, aluatul copt se desfacea asa foitze-foitze cum am vazut la tine in poza dar...era cam tare, cam carton asa. Mai ales blatul de jos, abia l-am taiat cu cutitul (in timp ce ma chinuiam sa tai blatul de jos, blatul de sus s-a cam rupt), iar mancatul a fost o incercare, ca tb sa mesteci cam mult la aluat.
Una peste alta, eu nu ma dau usor batuta si sunt absolut convinsa ca odata gramajul respectat, o sa imi iasa o minunatie de reteta. Asa ca, rogu-te, cantareste, te rog, alea 7 linguri de faina sa stie si neuronul meu lauz cat sa puna. In grame mi-ar fi mult mai usor...Daca poti si ai un cantar de bucatarie.
Iti multumesc mult, inca o data, pentru reteta si sfaturile de aici