Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 4
stoisor spune:
ereena da cum comanzi frate de la aramis astia???ca zau ca nu ma prind
Sara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
nemary spune:

cam greu cu forumul in ultima perioada din lipsa de timp. Daria imi cere tot mai multa atentie, se plimba prin toata casa si este foarte fericita. de cateva zile este cam maraita, cred ca ii mai iese un dintisor sus.
din pacate nu am citit decat cateva pagini din cap.trecut si am aflat ca sunt multi clopotei bolnaviori, ii pupam pe toti
si le dorim multa, multa sanatate.
si am reusit sa vad si poze cu Razvanel la 8 luni si cu Conrad la plimbare prin Europa. si am mai vazut si pe Amandine, o "prajitura" de fetita, frumoasa foc si cu niste ochisori albastri.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Tinna S. spune:
Salut zuzici!
Iar n-am mai intrat demult sa scriu pe-aici... desi de citit am mai reusit sa citesc... Stau tare rau cu timpul, mai ales de cand a inceput Andrei scoala, plus ca eu v-am zis ca nu mai sunt in concediu... Acum am fost in sesiune, dar de sapt viitoare de la 1 oct incep cursurile... Deci o sa am si mai putin timp liber... Ma rog, asta e, o sa ma descurc eu cumva, nu vreau sa ma plang...![]()
Uff, am citit din urma ca avem clopotei bolnavi... Sa dea Doamne Doamne sa se faca bine cat mai repede!
,
Tinna
si minunile mele Luca si Andrei
Poze Luca la botez
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
POZE NOI
Tinna S. spune:
Miri, m-am gandit tare mult la tine de cand am citit de suferinta prin care trece mamica ta... si prin care treci si tu langa ea... Stiu cum e, si sunt cu tot sufletul alaturi de tine in momentele astea dificile... Ma rog la D-zeu sa o faca bine cat mai repede pe mamica ta, si sa fie fericita multi ani de-acum inainte langa tine si nepoteii ei dragi!
mult,
Tinna
Poze Luca la botez
POZE NOI
Tinna S. spune:
Mitsu, am vazut si eu pozele si am citit peripetiile tale si ale lui bebe C. prin Tarile de Jos...
Intra-devar e tare frumos pe-acolo, am fost si eu acum vreo 2 ani in Olanda si a fost o experienta minunata!
Apropos de pozele pierdute, asa am patit si eu odata cu niste poze, dar le-am recuperat pana la urma, desi cd-ul parea gol... Fisierele erau de fapt pe cd, dar se intamplase nu stiu ce eroare de inscriptionare si nu se mai vedeau (e o eroare destul de frecventa, desi cd-ul sau dvd-ul pare bine inscriptionat, cand te duci cu el sa-l citesti la un alt computer, nu mai apare nimic pe el). Dar exista un programel numit IsoBuster (vezi ca-l gasesti pe net), care vede tot ce e inscriptionat fizic pe cd-ul sau dvd-ul tau. Cu programul asta am reusit eu sa recuperez toate pozele pe care le credeam pierdute. Incearca-l si tu, sper ca n-ai aruncat dvd-ul cu pricina...
,
Tinna
Poze Luca la botez
POZE NOI
Tinna S. spune:
Ramo, felicitari pentru ca ati scapat de infectia urinara!
As vrea sa va zic insa ceva, tie si Gattei, ca am vazut ca si Saratica mica are iar infectie... (si parca si Stancuta zicea ca Sofiuca are si ea infectie)... Sa nu va suparati pe mine, e doar un sfat pe care vi-l dau gandindu-ma la infectia urinara repetata...
Si Luca al meu a avut infectie cu E-coli cand avea 4 luni (i-am tratat-o cu cedax), insa mie dr. mi-a zis ca pentru a scapa de tot de balaur, trebuie dat antibioticul 2 saptamani (mie una mi se parea f mult, dar de frica sa nu-i revina boala ulterior, asa am facut). I-am refacut analizele de curand, si nu i-a mai revenit boala. Cumnata mea e medic chiar la nefrologie (dar nu e pediatru), si mi-a zis si ea ca infectiile astea se trateaza chiar si 3 saptamani... si sunt f periculoase, pentru ca produc cicatrice pe tractul urinar... brrrr...
mult si sa dea DD sa fie bine clopoteii nostri si sa nu mai revina infectiile astea pacatoase...
Tinna
Poze Luca la botez
POZE NOI
cynthia_ spune:
eu pun sare in supica lui Octi altfel nu o mananca. Se zice ca pana la un an rinichii lor nu sunt suficient de dezvoltati si de aceea nu se da sare.
| Citat: |
| citat din mesajul lui kalosalina Fetelor voi puneti sare in mancarea bbilor? Am observat ca nu mananca legumele decat daca pun putina sare in ele. Stiu ca se zice ca pana la 1 an nu au voie sare. Ce se poate intampla de la sare? Poze Poze Daria Poze botez Cum creste Daria www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008) |
cynthia_ spune:
Scuze ca ma bag... trimiti mail cu datele tale codurile produselor si marimea in 3 zile vine comanda.
| citat din mesajul lui stoisor ereena da cum comanzi frate de la aramis astia???ca zau ca nu ma prind ![]() Sara Ioana 15.02.2008" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI ALBUM ZUZE ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA NUNTA MAMI SI TATI PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA POZE SPECIALE ASA MARE SUNT ACUM |
ramonab spune:
Legat de subiectul sare: eu nu ii pun sare deloc si papa nu are treaba.I-am pus chiar la inceput de vreo 2 ori ca am crezut ca de aia nu mananca, da apoi am renuntat si mi-am dat seama ca de fapt altu era motivu, stiut numai de el.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI 
VEDETA LU MAMA
ramonab spune:
| citat din mesajul lui Tinna S. Ramo, felicitari pentru ca ati scapat de infectia urinara! As vrea sa va zic insa ceva, tie si Gattei, ca am vazut ca si Saratica mica are iar infectie... (si parca si Stancuta zicea ca Sofiuca are si ea infectie)... Sa nu va suparati pe mine, e doar un sfat pe care vi-l dau gandindu-ma la infectia urinara repetata... Si Luca al meu a avut infectie cu E-coli cand avea 4 luni (i-am tratat-o cu cedax), insa mie dr. mi-a zis ca pentru a scapa de tot de balaur, trebuie dat antibioticul 2 saptamani (mie una mi se parea f mult, dar de frica sa nu-i revina boala ulterior, asa am facut). I-am refacut analizele de curand, si nu i-a mai revenit boala. Cumnata mea e medic chiar la nefrologie (dar nu e pediatru), si mi-a zis si ea ca infectiile astea se trateaza chiar si 3 saptamani... si sunt f periculoase, pentru ca produc cicatrice pe tractul urinar... brrrr... mult si sa dea DD sa fie bine clopoteii nostri si sa nu mai revina infectiile astea pacatoase...Tinna si minunile mele Luca si AndreiPoze Luca la botez www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele Povestea nasterii lui Andrei Povestea nasterii lui Luca POZE NOI |
Asta imi suna si mie, ca tot cu E coli a avut infectia, si e a doua oara deja.Si tot cu cedax l-am tratat.O sa cer si parerea profesorului la care merg luni.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 8 LUNI

VEDETA LU MAMA