Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 3
stoisor spune:
a multumesc Ereena,dar parca nu e de la noi....pot comanda,oare vin??
Sara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
Ereena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stoisor a ce fain,umplu pagina de nebuna,se vede ca sunt la mami acasa nu?ea e in camera cu Sara eu ma forumesc in voie.....dar nu am cu cine caut un mag de hainute pt pitica,cine ma ajuta ?? am chef de shoping virtual Sara Ioana 15.02.2008" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI ALBUM ZUZE ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA NUNTA MAMI SI TATI PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA POZE SPECIALE ASA MARE SUNT ACUM |
http://www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/sets/72157606022340644/
Matei-Florin 24.01.2008PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
IN CONCEDIU CU COPILUL
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI
Ereena spune:
| citat din mesajul lui stoisor a multumesc Ereena,dar parca nu e de la noi....pot comanda,oare vin?? Sara Ioana 15.02.2008" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI ALBUM ZUZE ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA NUNTA MAMI SI TATI PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA POZE SPECIALE ASA MARE SUNT ACUM |
eu ii cumpar hainute de la firmele astea, de la un magazin din oras sunt foarte misto si calitative. nu am comandat niciodata. pe Laredoute au hainute super si ajung. stancuta face comanda
Matei-Florin 24.01.2008PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
IN CONCEDIU CU COPILUL
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI
stoisor spune:
ok 
Sara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
ramonab spune:
Am revenit, analizele sunt bune, iupiiii, a scaoat de infectia urinara.
Acuma luni ne asteapta alta distractie la Cj.
Acu imi zicea d-na doctor ca se asteptam la o scurta internare de vreo zi doua pt alte investigatii, pt a vedea de ce face infecie urinara.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI 
VEDETA LU MAMA
ginnette spune:
| citat din mesajul lui ramonab Am revenit, analizele sunt bune, iupiiii, a scaoat de infectia urinara. Acuma luni ne asteapta alta distractie la Cj. Acu imi zicea d-na doctor ca se asteptam la o scurta internare de vreo zi doua pt alte investigatii, pt a vedea de ce face infecie urinara. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 8 LUNI ![]() VEDETA LU MAMA ![]() |
Ce ma bucur Ramo, ca nu mai e infectie!

Sa de Domnu' sa fie in regula si la eco!
Razvanici.Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
ginnette spune:
Gata, inchid taraba!
S-aveti un w/e nu chiar asa ploios si friguros!
clopotezii
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
ramonab spune:
Si tie un wekend cat se poate de minunat si de senin,
pe tine si Razvi
a pe surioara lui.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI 
VEDETA LU MAMA
Ellenuta spune:
ramo ce bine ca nu mai are infectie!!! tinem pumnii sa veniti cu vesti bune de la cluj!! 
ziceam si eu ca face eva tura nr 2 de somn si s-a trezit sa faca kk. nu mai e chip sa adoarma .. uff ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
stoisor spune:
| citat din mesajul lui ramonab Am revenit, analizele sunt bune, iupiiii, a scaoat de infectia urinara. Acuma luni ne asteapta alta distractie la Cj. Acu imi zicea d-na doctor ca se asteptam la o scurta internare de vreo zi doua pt alte investigatii, pt a vedea de ce face infecie urinara. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 8 LUNI ![]() VEDETA LU MAMA ![]() |
una buna una rea....nu???BRAVO RAZVANERLU pentru vestea buna
Sara Ioana 15.02.2008" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM