Mamici norocoase de sept-oct 2008 (156)
Raspunsuri - Pagina 9
aly_c20 spune:
tocmai am vb cu nusha!Se simte ff bine.Aseara la 12 fara 10 a intrat in operatie, la 12.10 l-a scos pe Davidutzu, iar azi la 12 deja s a ridicat din pat!Ce mamica curajoasa!Abia astepta sa o urce sus la bb!Pe sambata crede ca o externeaza!
muuh, ce frumos dorm baietii tai(toti 3
)!
de samb si puiutzul meu are colici, micutzul, mi-e asa mila de el
.Se strange si se inroseste f tare si apoi da cateva partzuri
,dar tot e barbatel el, nu plange!
ii dau cate 15pic sab simplex / 3 ori pe zi si eu beau o cana de ceai, baby calm (parca
).Oare o fi bine?
va intreb din nou: voi la cate sapt ati dus bb la dr?ca eu inca nu l am dus pe sebi(si ieri a facut 3 sapt)
mamica de puiutz Sebi 
minunea noastra
musettepink spune:
Andreutac,Angelynna,Anca multumim!
Simodina ai un Pm de la mine
Nusha felicitari din suflet!ma bucur nespus pt tine!!!!!!Sa fie sanatos bebe!!!!!!!
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Muuh www.flickr.com/photos/mirunajovin/2884794400/" target="_blank">Poze cu ei ca de mine nu sta nimeni sa imi faca. Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
Fffff frumoasa familie ce ai tu acolo! Emana fericire cei trei "barbatei " ai tai! Mai lipseai tu din cadru...

Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008) POZE
Povestea nasterii mele, Luca Noah
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
AlexaM spune:
Ce de bebeiiii!!!!!!! Multa sanatate si mamicilor si bebeilor...
Eva...sling am vazut si la confort bb...dar nu cu inel. Din experienta ti-l recomand pe cel fara inel...simplu ca o esarfa...eu am si e tare util. Eu il am din UK asa ca nu stiu exact cum e cel de la confort bb dar e singurul loc unde am vazut in tara.
aliy_c20...eu am chemat dr acasa imediat cum am iesit din spital...si o sa-l mai vada la o luna ... adica azi!!!:D
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
sanziana27 spune:
Azi la 11.55 s-a nascut printesa noastra, 4200 gr, 52 cm, apgar 9-10, suntem bine amandoua.mesaj de la Julax
37+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
AMR 3 saptamani !!!!
kllemi spune:
NUSHA, JULAX, FELICITARI PT. BB SANATOSI, SA VA TRAIASCA SI SA VA BUCURA-TI DE EI, SI VOUA, CAT MAI REPEDE ACASICA SA NE POVESTITI CUM A FOST, PT. NOI ASTEA SPERIATE 

MAI FETELOR am si eu o intrebare la voi dac stiti sa imi spuneti si mie, banii pt postnatal, se iau de la primaria sectorului unde sa nascut bb??? sau de la primaria sect, unde are mama buletinul
multumesc
37 + mami super fericita de
AMALIA ANDREEA
ce putin mai avem.....nu pot sa cred
angelynna82 spune:
Julax felicitari pt bblina, sa fie sanatoasa, sa va bucurati de ea si va asteptam acasa cat mai repede 

Am trecut si eu pe la birou pt adeverinta, am luat si banii in avans care mai mult ca sigur vor fi pt postnatal.
Kilemi postnatalul si prenatalul il plateste societatea in baza certificatelor medicale de la medicul de familie 
Miruna ce frumos dorm barbateii tai 

Ahh si am intrebat si de salariul mediu pe unitate pt mama dar din pacate nu il pot lua pt ca am contract individual de munca si pe soc la care sunt inregistrata nu sunt peste 20 de angajati

37+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 21 zile incepand de azi 18.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]
kllemi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelynna82 Julax felicitari pt bblina, sa fie sanatoasa, sa va bucurati de ea si va asteptam acasa cat mai repede ![]() ![]() ![]() Am trecut si eu pe la birou pt adeverinta, am luat si banii in avans care mai mult ca sigur vor fi pt postnatal. Kilemi postnatalul si prenatalul il plateste societatea in baza certificatelor medicale de la medicul de familie ![]() Miruna ce frumos dorm barbateii tai ![]() ![]() Ahh si am intrebat si de salariul mediu pe unitate pt mama dar din pacate nu il pot lua pt ca am contract individual de munca si pe soc la care sunt inregistrata nu sunt peste 20 de angajati ![]() ![]() 37+ mai mult ca sigur Crina Alexandra ![]() Bebe Eco www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina A mai ramas 21 zile incepand de azi 18.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P] |
multumesc
de fapt cred ca nu mam exprimat destul de clar, eu marefeream la banii care trebuie sa ii iei de la stat, cei pt. 2 ani
37 + mami super fericita de
AMALIA ANDREEA
ce putin mai avem.....nu pot sa cred
angelynna82 spune:
Nu stiu..presupun ca de la primaria unde apartii 
37+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 21 zile incepand de azi 18.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]
gargaritza85 spune:
Codruta,Nushulica, Julax felicitari mamicilor, sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi iar voi sa va refaceti rapid 
Monica
sper din tot sufltul sa ai rezultate bune cand mergi pe 30 la doctor, iti tin pumnii 
ange felicitari pt achizitia patutului, acum te-ai mai linistit da?
si eu astept cu nerabdare sa primesc patutul
Miruna superbe poze...ce frumos dorm baietii tai...sa fiti fericiti si sanatosi cu totii!
in alta ordine de idei...noi suntem bine doar ca aseara am avut ceva contractii dureroase
....primele mele contractii, si m-am cam speriat putin pt ca stiu ca este foarte jos cu caputzul si nu as vrea sa nasc acum...macar sa mai stea bebelina 1 saptamana sau 2 ca sa fim si noi la termen cum se zice.si pe langa contractiile dureroase ma luase si o durere de masea...am sunat la stomatolog dar mi-a zis f clar ca nu imi poate face nimic acum pt ca as putea intra in travaliu din cauza celor ce trebuiesc facute acolo
deci...prefer sa mai indur durerea de masea cat pot si sa o mai tin pe bebelina putin acolo in burtica...ce sa-i faci..nu le poti avea pe toate
35+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea