Mamici norocoase de sept-oct 2008 (156)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

www.flickr.com/photos/mirunajovin/2884794400/" target="_blank">Poze cu ei ca de mine nu sta nimeni sa imi faca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Bebelului meu ii place sa doarma cu capul putin mai sus nu suporta pozitia perfect orizontala?O fi vreo problema?Eu il pun cu totul pe o perna si perna e putin ridicata la cap.Altfel nu doarme.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Nushulica, felicitari! Sa-ti traiasca Davidutu, sa creasca mare si sanatos si tu sa te refaci repede de tot!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Miruna super pozele! Sa-ti traiasca micutii, tare frumosi sunt! In ultimele poze bebe Dimitri e bagat intr-un saculet de dormit? Asa mic? Mie asa imi pare...

Eva multumesc pentru descrierea saculetului de la Chic Bebe. Ieri am dat comanda...astazi a si sosit! Yupiiiiiiiiiii e tare fain!

Nushulica bafta maxima! Nastere usoara!

Babytza bafta la doctor! Asteptam vesti!

Noi ne pregatim sa iesim la plimbare. Va pupam!

Mamica fericita de Eduard-Gabriel

"Petrecem primele douasprezece luni sin viata copiilor nostri invatandu-i sa mearga si sa vorbeasca iar urmatoarele douasprezece spunandu-le sa stea jos si sa taca" - Phyllis Diller

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Muuh ce frumos dorm cei trei barbati ai tai acolo

37 radu

hainute bebe raducu

atat mai e pana vine Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Noi nu am iesit deloc afara din cauza ca e tare frig.Nu stiu daca e bine, poate incercam si noi o scurta iesire in weekend.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Miruna super pozele! Sa-ti traiasca micutii, tare frumosi sunt! In ultimele poze bebe Dimitri e bagat intr-un saculet de dormit? Asa mic? Mie asa imi pare...

Eva multumesc pentru descrierea saculetului de la Chic Bebe. Ieri am dat comanda...astazi a si sosit! Yupiiiiiiiiiii e tare fain!

"Petrecem primele douasprezece luni sin viata copiilor nostri invatandu-i sa mearga si sa vorbeasca iar urmatoarele douasprezece spunandu-le sa stea jos si sa taca" - Phyllis Diller

Da este sac de dormit. Nu are bretele ii vine pana sub brat. Este micut sacul are 60 de cm dar deocamdata e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Muuh, foarte misto pozele, sa-ti traiasca cei 3 flacai

Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Da este sac de dormit. Nu are bretele ii vine pana sub brat. Este micut sacul are 60 de cm dar deocamdata e ok.

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Si de unde l-ai luat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

nu se poateeeee cred ca e ceva in atmosfera, azi-noapte o fi fost luna plina sau ce??? nu am reusit sa ne mai intelegem cu Mihnea azi-noapte de nicio culoare, urla ca din gura de sarpe si am recurs (pt prima oara ) la foehon.. S-a calmat intr-un final, dar azi a luat-o de la capat nu doarme decat in brate...daca il pun jos zici ca il pun pe scaieti..intrasem in cada sa fac dus si abia am dat drumul la apa si oaaaaaaaaaa!!pune halatul si iesi...ce sa fac...si acum sunt cu el in brate...Urasc colicii!!!!!!!!
A...si mai avem o problema, ii lacrimeaza uneori ochisorul stang (dupa baita, la vant sau dimineata cand se trezeste), oare ce-o fi?? m-a invatat bitza cum sa ii fac masaj (multumesc bitza) si ii fac..o sa mergem si la oftalmolog sapt viit, sper sa nu aiba canalul infundat...
felicitari viitoarelor mamici si multa sanatate!!!

edit:Miruna, ce familie frumoasa, sunteti toti niste frumosi, sa iti traiasca baietii si tu pe langa ei, sa fiti fericiti

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008

Mergi la inceput