Mamici norocoase de sept-oct 2008 (156)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonzca79

fetelorrr..care faceti modificari la prima pag.....eu nu am nascut la 38 sapt si 40 si 3 zile....

POZE...POZULICI

40+... Erik

Gata, am modificat

Valentina 38 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

AMR 1 ZI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

felicitari noilor mamici si picilor, sanatate si refacere cat mai rapida
noi 2 in 1, testul non-stres de ieri a fost ok, acum asteptam sa facem sambata eco sa vedem daca s-a mai dezvoltat
ma simt de parca am intrat intr-o gaura atemporala, parca totul se misca cu incetinitorul ... vreau si eu Vladutu' meu, sa-l vad ca e bine
deja corpul meu da semne de "nu mai vreaaaau" din cauza ca in pozitie culcat pot sta doar pe dreapta ... ma dor toate oasele ...d'astea
vad ca am ramas singura sa ma plang ... ca nushu s-a grabit si a iesit din schema cu "mai rabdam un pic"

tzitziri si david sunt inca in spital, vor trebui sa ramana acolo pana vineri cel putin
lui i se administreaza o schema de antibiotic si am inteles ca trebuie sa stea sa o faca intr-un anumit fel, chiar daca se simte bine nu are cum sa intrerupa brusc
tzitziri e suparata, normal , ca sta atat in spital si de trat pe care trebuie sa-l faca davidut, dar dpdv fizic e ok
sa speram ca vineri sau cel tarziu sambata ajung si ei acasa

38+ cu Vladut

Mergi la inceput

Zambetmic pentru vestile despre Tzitziri. Imi pare bine ca David e ok. O inteleg ca vrea acasa cu puiutul.....

Te cred ca nu mai ai rabdare sa iti vezi printul....si eu sunt la fel Hai ca mai este putin.

Valentina 38 + David

poze

AMR 1 ZI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Buna dimineata si de la mine

Asa de bine am dormit chit ca am tot felul de vise ciudate.

Nausica multumesc frumos de situl cu Baby Slings.
Noua ne-a spus si moasa la curs ca e un lucru foarte bun sa-ti cari copilul cu asa ceva, se pare ca nu e doar caldura mamei dar e sanatos si pentru ei, pozitia picioarelor, a corpului plus ca orice miscare o faci o simt si ei la fel ca in burtica si astfel isi regleaza echilibrul mai devreme decat daca ar sta doar in carut.

Iris bine ati venit acasa.

ramonzca79 bucura-te totusi ca sunteti voi teferi, restul cu rabdare se rezolva.

nushulica nastere cat mai usoara si abia asteptam vesti!
Stai ca am mai citit putin si am ajuns la vestea ca de fapt ai si nascut. Deci Felicitari Nushulica pentru David cel frumos (nu degeaba l-ai numit David caci si al lui Michelangelo e frumos)

rain_lover

Andy multa sanatate si sa treaca repede tusea.

pupici la toate mamicile si burticutele

37+

Piersicutza

Mergi la inceput

Fetele va pooooop , ma duc sa ma imbrac si plec la dr .

Valentina 38 + David

poze

AMR 1 ZI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Va rog sa-mi spuneti si mie daca puteti intra pe w w w. bimbomarket .i t ca eu nu pot ... sau nu e asta adresa?

Multumesc!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutzu81 spune:

Nerantula, eu am intrat si se incarca bine ...

Oana
in cu
GA 37+

dupa UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

vreau si eu niste preturi pt moasa si anestezist la epidurala la elias.plsss

*** AniS ** 31+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Va rog sa-mi spuneti si mie daca puteti intra pe w w w. bimbomarket .i t ca eu nu pot ... sau nu e asta adresa?

Multumesc!

Eu pot!

RAINLOVER

Babytza, bafta la doctor, asteptam vesti bune!

Fetelor, vreau si eu un sling!!!! De unde pot comanda de la noi! Vineri vin din Franta soacra-mea cu cumnata-mea si nu mi-a dat prin minte sa le zic de sling. Dar cumnata-mea cica imi aduce ceva, eu cred ca e ham, nu sling, vom vedea! Dar eu vreau sling, adica acela cu inel, nu wrap-ul acela fara inel, de unde sa comand? Ati vazut la noi? Pleeeeeeeeeeaaaaaaaase!!! Uite asa vreau eu http://www.theslingstation.com/zolowear-cotton-sling.html

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
POZE
Povestea nasterii mele, Luca Noah

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Anis, eu am dat 300 ron la moasa (dna. Fulvia, super, si-a meritat banii) si 400 ron la anestezista (trusa si anestezicul le-am luat de la ei, in acesti bani)

Oana, multumesc, se pare ca reteaua mea, intr-un mod super-ciudat, nu permite accesul pe acest site

Cum luati temperatura bebeilor?

Mergi la inceput