Mamici norocoase de sept-oct 2008 (156)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

neata si de la noi!
felicitari mamicilor cu bb in brate, nu mai nominalizez ca nu vreau sa uit pe nimeni, nushu mi-a ramas in cap ca e cea mai proaspata
rain lover, nastere usoara, asteptam vesti. pina atunci...
baut cafeluta, ff greu cu piciul dupa mine, care nu vrea nimic azi, nu stiu ce-i cu el, iar pe mine incepe sa ma ia depresia... nu mai am rabdare, m-am saturat sa ma misc cu incetinitorul, pe de alta parte as vrea sa mai stea ca stiu ce greu e cu bb mic, mi-e si groaza cum o sa ma descurc dupa ce vine, ca la Matei macar fii-mea era plecata la gradi si ma puteam misca in voie. acuma...
altfel am fost luni la echo, nu cred ca am intrat sa scriu, bb e in grafic, are 2500 gr si ii estimeaza in jur de 3000 gr la nastere. azi tb sa ma duc sa-mi fac analiza de streptococ B si.. mai vedem!
aa.. am schimbat semnatura!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

tot eu sunt
Fetelor care ati eliminat dopul, imi faceti si mie o descriere??!!
Am fost acum la baie si s-a luat pe hartie muuuult mucus galbui(precum albusul de ou)..asta sa fie oare dopul??Pana acum n-am avut nici un fel de secretie toata sarcina

40 + cu ANA
poze noi
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Illia felicitari pentru vestile de la dr !!!

Valentina 38 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

AMR 1 ZI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza DOamne, nu stiu cu ce sa incep la cate vesti bune..

FELICITARI NUSHULICA!!! SA iti traiasca Davidutzu , sa creasca mare, sanatos si frumos si sa va aduca numai bucurii!!!

Felicitari si Codrutza si Ankussa.

Nocom, LA MULTI ANI!!!, multa sanatate si numai bucurii iti doresc. Scuze intarzierea dar de abia acum am vazut . Sa ai o nastere cat mai usoara si o bebita sanatoasa si papacioasa. Asteptam vesti de la tine

Bafta multa rain_lover io zic sa fugi la spital. Daca ma intrebi pe mine eu zic ca ti s-au rupt membranele si intarirea burtii contractii. Io nu am avut contractii dureroase pana nu m-au pus pe oxitocina.

Miruna, doctorul l-am schimbat, nu ma mai duc la scleroza ala nici sa-mi dea el mie bani . Mergi la o doctorita tanara de la Polizu. SI chiar sunt tare incantata de ea. SI ca dovada, azi deja am inceput sa elimin si evident ca elimin ceva ca un tesut asa... deci clar... resturi placentare. Ce nu v-am mai spus ieri, este ca m-a mai napadit si o ciuperca (banuiesc eu ca de prin Caritas luata avand in vedere ca nu apucasem sa ma fac la dansa ca dupa mine mai aveam mult pana pe 13 septembrie si m-au facut ei acolo) si plus de asta mai am si o secretie mucoasa ciudata din col si fac tratament si pentru ele.
Oricum, dupa ce trec de lahuzie si imi trece rana de la epiziotomie vreau sa merg sa mai cer si parerea unui doctor mai "titrat" ca sa zic asa.

In alta ordine de idei, astept(am) si alte poze cu Dimitri ca io personal nu am vazut-o decat pe cea din spital de dupa nastere.

dulce dulce toate fetele si va multumesc pentru incurajari. Chiar am intrat putin in butoi dupa vizita la medic, ma simt de parca as fi blestemata, ca toate sunt pe capul meu.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

teomaria, la mine a fost cam de culoarea si consistenta unei jumatati de visina sau cireasa. MArog consistenta nu chiar, era gelatinos asa. Acum, poate asa a fost la mine doar.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

babytza , maine facem galerie nu?

POZNICI CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

babytza , maine facem galerie nu?

POZNICI CU NOI

Aflu sigur dupa controlul de la ora 14:00.

Valentina 38 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

AMR 1 ZI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Rain_lover uite aici pt tine si fuguta la spital

Andy bea ceaiuri cu lamaie si miere

Teomaria hai ca mai e un pic

37+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

A mai ramas 21 zile incepand de azi 18.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Nushulica felicitari...grabit puiutul tau! Refacere rapisa si va asteptam acasa

Rain_lover

Babytza asteptam vesti

Noi suntem la cafea . Cine mai vrea?

37 radu

hainute bebe raducu

atat mai e pana vine Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

fetelorrr..care faceti modificari la prima pag.....eu nu am nascut la 38 sapt si 40 si 3 zile....

POZE...POZULICI

40+... Erik

Mergi la inceput