Mamici norocoase de sept-oct 2008 (156)
Raspunsuri - Pagina 10
cristineescu spune:
Dragele mele mamici de baietei,
ce trebuie sa facem cu decalotarea?
Parerile sunt, ca de obicei, impartite.
Pe voi se v-au sfatuit medicii?
Merci.
Va pup.
Poze Harri Alexandru
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN
babytza spune:
Am ajuns acasa. Nu s-a putut azi pentru ca este spitalul plin si nu sunt locuri....Cat am stat la cabinet a plecat de 2 ori la nasteri...Oare una dintre ele este Felicic ??? O tot sun si are telefonul inchis. Sper ca este bine.
Maine a spus ca face tot posibilul sa ma ia si pe mine.... Dar e problema ca nu sunt locuri....O sa il sun dimineata si imi spune cum facem.
Valentina
38 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
AMR 1 ZI!!! 
andreea_and spune:
Felicitari Nushulica!! Ca tot ziceai tu ca nu mai poti astepta, te-a ascultat Davidutul! Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si tu sa te refaci rapid si sa ai mult laptic!
Julax felicitari, ce bebelina grasuna!! Parca si tu aveai termenul mai incolo...sa-ti traiasca, sa fiti sanatosi si va asteptam cu poze!
Monica
, multa sanatate iti doresc, sper sa te ajute doctorita cea tanara sa scapi de resturi fara alte interventii.
Eva si Musette, ce flacai frumosi si cuminti la baita aveti voi!
Miruna, superbe poze si minunati baieti ai! Alexei mi se pare ca e leit tati, nu? Ce frumos dorm ei!
Aly c imi pare rau ca si puiul tau are colici. Sab eu stiu ca ii poti da la fiecare masa, asa scrie pe prospect, important e sa ii dai inainte de alaptat ca sa isi faca efectul. De ieri beau si eu ceai anticolici si se pare ca are efect, am scapat de criza de la 12 noaptea, sa vedem diseara.
Babytza bafta maine, asteptam vesti bune!
Angelynna felicitari pt achizitii!
Mami super fericita de
Mina Alexandra (07.09.2008)
Poze
preety spune:
Buna la toate proaspetele / viitoarele mamici.
Felicitari tuturor si multa sanatate pentru ele si bebeii lor.
Am si eu o intrebare. Cat de des il mai simtiti pe bebe in ultima perioada de sarcina?
Eu nu o mai simt cine stie ce ... si destul de rar si incet.
De Nushulica ce se mai stie? Felicic si Maryb ce mai faceti?
35+
preety spune:
Hai ca am primit raspuns ref la Nushulica
. Am citit acum ce a scris Andreea_And.
Felicitari multe si multa sanatate... 

babytza spune:
Muuh ce barbatei ai tu acolo...Ce frumos dorm ei 
Felicitari Julax !!!! Sa iti traiasca grasunica !!!! Sa fie sanatoasa si papacioasa !!! 
Fetelor ce e cu linistea asta pe forum ???? Pe unde sunteti toate ?
Valentina
38 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
AMR 1 ZI!!! 
andreea_and spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Am ajuns acasa. Nu s-a putut azi pentru ca este spitalul plin si nu sunt locuri....Cat am stat la cabinet a plecat de 2 ori la nasteri...Oare una dintre ele este Felicic ??? O tot sun si are telefonul inchis. Sper ca este bine. Maine a spus ca face tot posibilul sa ma ia si pe mine.... Dar e problema ca nu sunt locuri....O sa il sun dimineata si imi spune cum facem. Valentina 38 + DavidAsa creste gandacelul nostru poze AMR 1 ZI!!! ![]() |
Naste Felicic?? Pentru orice eventualitate ...

Felicic 

Astazi am iesit si noi la soare in curte..am dormit asa bine, de fapt mai dormim si acum, asa bine ne-a prins.
Pentru cine intreba de doctor, scuze nu mai retin, la noi a venit cum am sosit cu pitica acasa, adica la 4 zile si va mai veni cand face ea o luna, sper sa nu fie probleme si sa trebuiasca sa il chemam mai devreme.
Mami super fericita de
Mina Alexandra (07.09.2008)Poze
angelynna82 spune:
Garga si Andreea_and multumesc
intr-adevar sunt mai linistita acum ...mai ales ca nu stiu ce se va intampla luni
Preety si p-amea o simt uneori ceva mai rar dar si cand incepe sa te tii bine 

Babytza poate maine e ziua voastra 

37+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 21 zile incepand de azi 18.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]
sanziana27 spune:
Babytza tu esti in sapt. 38 ca la semnatura sau mai mult? De ce vrei acum internarea si nasterea?
Iulia felicitari pt printesa grasunica!
Preety eu sunt in 37s si 4 zile si il simt bine de tot pe bebe. Eu sunt slabuta, numai burta e de mine, inca face valuri in burta si e in prezentatie craniana. Poate bebe al tau e mai marisor si nu mai are loc, al meu dupa cum estima dr. nu cred ca va trece de 3kg, poate de aceea are mai mult loc sa se lafaie!
37+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
AMR 3 saptamani !!!!
Muuh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristineescu Dragele mele mamici de baietei, ce trebuie sa facem cu decalotarea? Parerile sunt, ca de obicei, impartite. Pe voi se v-au sfatuit medicii? Merci. Va pup. Poze Harri Alexandru http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN |
Sa ii las in pace si sa nu intervin. Alexei s-a decalotat singur fara ajutor.
Multumesc tuturor de aprecieri.
julax Felicitari pentru bebelina!!!!!