Mamici norocoase de sept-oct 2008 (156)
Raspunsuri - Pagina 11
sanziana27 spune:
Miruna sunteti o famile minunata! Si mie mi se pare ca Alexei e leit tati, ca la noi Dragos, dar cel mic spre cine inclina sa semene, ai si tu o contributie la fizicul lui?
Eu sper ca al 2 lea nazdravan sa-mi semene cat de putin, ca la primul se pare ca am fost doar purtatoate de sarcina, nu si de gene fizice ![]()
37+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
AMR 3 saptamani !!!!
kid2003 spune:
Nusha [ felicitari mamicooo! Ce surpriza frumoasa! Ai sarit peste rand! Sa iti traiasca flacaul si sa fie sanatos si papacios!
Eva m-am gandit la voi aseara cand ii faceam baie popicicai...ca aveati deja salteluta minune. Ma bucur mult ca v-a fost de folos si nu au fost bani aruncati. O sa o folositi pana pe la 5-6 luni.
Babytza deci maine a ramas, da? Maine de mai elibereaza locurile in Elias? Tinem pumnii stransi!
Dya probabil bebelul are un puseu de crestere si isi mareste singur productia la tzitzi prin supturile dese. Inca un motiv sa ii dai si noaptea sa suga, sa saturi bine flacaul. Pune-l la san de cate ori vrea. Cateva zile dureaza chestia asta, dupa aia va face pauze mai mari intre supturi. 
kid2003 spune:
Muuh si mie mi se pare ca Alexei e leit tati si Dimitri aduce cu tine, vom vedea mai incolo. Oricum sunt frumosi de pica amandoi. Felicitari!
khristin spune:
Nushulica, felicitari
pt. aducerea pe lume a unui Davidutz grabit
. Va asteptam sa ajungeti acasa sa ne spuneti ce v-a grabit asa ![]()
Julax, felicitari si tie pt. bebelina dolofanica
. Am updatat lista dar n-am stiut ce nume ii vei da bebelinei. 
Babytza, tinem pumnii sa se gaseasca locuri in spital si sa nasti cat mai usor 
Brigitte, ridicam agitatele si pt. tine
, caci azi e ziua cea mare 
Rainlover, fuguta la spital sa te vada un doctor la control ![]()
Muuh, ti-am vazut pozele cu barbateii si asta e www.flickr.com/photos/mirunajovin/2884811986/in/photostream/" target="_blank">favorita mea. 
Teomaria, sa ne luam de mana
, ca si eu tot aici si tot 2 in 1 ma prezint 
le bébé
38w +
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
andreea_and spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui preety Am si eu o intrebare. Cat de des il mai simtiti pe bebe in ultima perioada de sarcina? Eu nu o mai simt cine stie ce ... si destul de rar si incet. ![]() 35+ |
Cat de rar? Cum ti-au spus si fetele, spre sfarsitul sarcinii nu prea mai are loc bebe dar totusi parca nu trebuie sa treaca mai mult de 8 ore fara nici o miscare din ce imi aduc aminte.
Mami super fericita de
Mina Alexandra (07.09.2008)Poze
babytza spune:
Da, e in functie de externarile de maine....Nu e sigur ca se va putea,dar a spus dr ca va face tot posibilul sa ma ia maine.
Da Miruna, pana la urma s-a hotarat la cezariana . 
Feliciaaaaaaaaaaa pe unde umbliiiii ????
Valentina
38 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
AMR 1 ZI!!! 
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sanziana27 Babytza tu esti in sapt. 38 ca la semnatura sau mai mult? De ce vrei acum internarea si nasterea? 37+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)Povestea iubirii noastre mici AMR 3 saptamani !!!! |
Da, am 38 sapt si 4 zile.
A fost decizia dr sa facem saptamana asta. Nu am hotarat eu. Graba mea este din alt motiv. Dupa ce m-a anuntat dr sapt trecuta ca facem ceza azi sau maine am vorbit cu soacra si a hotarat ca vine si ea sambata in tara. Ea nu poate sa vina cand vrea si are planificata plecarea de cateva luni. Si nu sta decat 3 zile. Asta e buba. Ca a luat deja bilet de avion. Si daca vine si il vede 5 min in spital mi se rupe sufletul de ea..... Ca nu mai poate sa vina pana la sfarsitul lui decembrie....
Valentina
38 +
DavidAsa creste gandacelul nostru
poze
AMR 1 ZI!!!
babytza spune:
Kid
Tine-i stransi ...sa fie maine !!!! ![]()
Valentina
38 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
AMR 1 ZI!!! 
andreutac spune:
Julax, felicitari, sa-ti traiasca grasunica!
Babytza, tin pumnii stransi sa se elibereze un loc maine!
Muuh, ai o familie superba!!!

Cu siguranta vocatia ta pricipala e cea de mamica, iar cei doi micuti stau marturie
Noi ne pregatim de o mica plimbarica, mai greu ca merg ca o rata cracanata, insa chiar am chef sa ies.Poate asa se hotaraste si bebelina sa vina, ca burtica se lasa din zi in zi![]()
Andreea
38+
Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!