Mamici norocoase de sept-oct 2008 (155)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Hello burtici, mamici si pitici,
Remember me? Intr-un final m-au internat vineri seara, am inceput inducerea sambata la 12 (pranz), si dupa 16 ore si jumatate de travaliu au hotarat sa faca cezariana si ce sa vezi? copilul meu avea dubla circulara de cord si nu putea cobori desi eu eram dilatata full. Asta pe scurt, comoara mea s-a nascut cu 3.220 si suntem topiti dupa el si eu si tati. Sar`mana fetelor care s-au gandit la noi, ma duc sa recuperez ca n-am citit nimic din urma.

Anca + Vladut Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Clau, am ajuns la vorba inteleptilor adica "timpul le rezolva pe toate", am postat si eu cateva mesaje disperate pe tema asta cand am venit acasa cu Carla. Avea cate 11-12 mese/zi la inceput, eram disperata pentru ca nu reusea sa digere lapticul si deja plangea de foame. Rezultatul - urlete si plansete de durere de burtica. Incet incet insa s-a reglat si am ajuns acum la 7-8 mese/zi. Trebuie rabdare la inceput, muuuulta muuuulta rabdare.

Eva, multumesc pentru raspuns

Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Multumesc mult Anca pt incurajari si sa dea Domnu sa treaca repede ca am ajuns la depresie post partum. La Carla dupa cat timp au trecut colicii si cand s-a reglat cu mesele?

Mami fericita de Irina Alexandra

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

Anca si no tot Humana SL papam, atunci cand papam formula. Ieri de ex am papat numai vre-o 30ml, azi inca deloc. Si mi se pare ca bebelina mea tot asa se dezvolta frumos din punct de vedere neurologic. Daca o pun pe burtica isi ridica un pic capsoru, il muta de pe stanga pe dreapta (tot cand sta pe burtica) si mai noi cand primim suzeta o tinem in gurita cu manutele.
Si noi avem numai 2 saptamani.

Sabinel lasa ca e bine sa fii ca arteziana. Se regleaza in timp si productia, dar zic ca e bine ca nu ai canalele infundate, eu ma tot verific ca nu imi dau seama daca mai e laptic sau nu si bebe sta numai cu tzitzi in gura.

Clau_geo in general se spune ca sa dormi cat doarme bebe, eu daca as dormi atata ar fi prea mult.
Bebe meu nu are program fix ziua, are in schimb noaptea program fix. Se trezeste la 1, la 4 si la 7. Si atunci dorm intre trezirile ei de noapte si mi se pare suficient. Dar eu de obicei dorm putin.

Cam de la ce varsta pot sa aibe colicei?

fericita de - Andreea

ma bucur ca tu reusesti sa dormi intre mnesele lui bb dar la noi e o alta poveste, dupa ce papa ne mai ia cam 45 min sa ragaim si sa adormim la loc , asa ca se cam duce timpul meu dintre mese.
La Irina colicii au aparut in ziua 5-a.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andy_galro

Neata si de la mine fetelor!!! Eu sunt tare suparata: al meu bebe geme si se screme prin somn si abia se odihneste saracul de la colicii astia...nu mai stiu ce sa fac...a fost ieri si doctorita pe la noi si mi-a zis ca nu prea este tratament care sa dea rezultate totale pentru colici
clau sa nu te superi ca iti spun dar incearca sa nu-i mai dai lapte praf fetitei...pune-o la san de cate ori cere si incearca sa o tii treaza sa nu adoarma...trage-o usor de lobul urechii si fa-i masaj sub lob si in talpa si atunci se trezeste si mai suge...si muuuulta rabdare draga mea
sabinel pentru ragade poti incerca sa te ungi si cu laptele tau inainte si dupa fiecare alaptare si sa lasi un pic sa se usuce
irina colicii incep cam de pe la 2 saptamani dar nu este exclus sa inceapa si mai repede...roaga-te sa nu aiba ca este un chin fizic si psihic extraordinar atat pentru noi cat si pentru ei saracutii

Andreeasuper-happy de Andrei(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Nu ma supar, dar crede-ma am incercat toate variantele si nu au efect de trezire, iar cu laptele praf nu am ce face ca nu se satura de la san si nu i-a in greutate daca ii dau doar san. Oricum laptele praf e in completare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

ANKUSSA imi pare rau pt tot ce ti sa intamplat, bine ca totul sa terminat cu bine si tu si bb sunte-ti sanatosi

37 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA

ce putin mai avem.....nu pot sa cred

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

sms de la Codruta "La 6.55 a venit pe lume VLAD CONSTANTIN! 3710 g., 50 de cm. E perfect. Va pupam!"
FELICITARI MAMICO!!!!!!!!!!
BINE AI VENIT PE LUME VLADUTZU!!!!
Refacere usora Codruta si te asteptam acasa cu bebitza.

poze

FELICITARI MAMICO SI SA ITI TRAIASCA BAIETELUL, SA FIE SANATOS SI SA AIBA PARTE DE NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Ankussa

TU NU AI STIUT DE CIRCULARA IN JURUL GATULUI???
SI NOI AVEM...CICA DOAR O DATA INSA IMI ESTE TEAMA RAU, CA UITE SI TU CE TE AU CHINUIT CU TRAVALIU DE 16 ORE.

Karina Alessia am 37 saptamani in balonul lu' mami NiKole
DPN 17 zile

noi doua
camera Karinutza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

FELICITARI, CODRUTA! SA ITI TRAIASCA MINUNEA SI TE ASTEPTAM INTRE NOI!!!!!!!

Clau si fetelor, nu mai dati formula bebeilor daca aveti lapte! Eu ii dau numai san, chiar daca cere din sfert in sfert de ora, mananca uneori si 3 ore, trage cu pofta vreo 20-30 minute, apoi mai molfaie, iar trage 20 minute dar cu zgomot, cu pofta, e lacom tare, iar daca nu trage nu da drumul la san neam, si imi curg in disperare, el ma stimuleaza! Azi a stat la san de la 08 am pana la 12 la pranz, in condittile in care azi noapte a mancat din jumatate de ora, doar o sg repriza de somn de 2 ore...si eu am cearcane, dar se vor regla!!!
Ieri, de ex, a facut 6 scaune, de unde ma panicam ca face doar o data la doua zile, apoi o data pe zi, de doua ori si ieri de 6 ori! Deci...totul se regleaza, cu rabdare! Eu nu am experienta, invat cu fi-miu, dar daca il puneti la biberon si nu il lasati la san cand cere el, pierdeti lapticul si ar fi pacat! Nu?
Nu dati formula, pls! E greu, stiu, si eu dorm si in picioare, si in fotoliu cu el la san, dar e o minune laptele matern, il fereste de boli, alergii, e perfect laptele mamei pt puiul ei, o "formula adaptata, individualizata"! Tot ce are el nevoie e acolo!
Daca nu aveti lapte, normal ca dati formula, dar daca aveti, nu e pacat? LA SAN!!!!!!! si asa e de placut, cat sta el acolo, chiar daca suge, doarme, are nevoie de sanul mamei! Sa vedeti ce frumos vor creste daca ne sacrificam nitzelus acum!
Sorry daca am insistatt cam mult, dar sa nu regretati mai tarziu...[iertare]

Kid, merci de aprecieri! Roshesc eu pt el!

Anca, ce mai face nora-mea? Cum iti pare ginerele tau?

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
POZE
Povestea nasterii mele, Luca Noah

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

AI SUPER DREPTATE eVA INSA DACA BB NJU VREA SA SUGA DE LA SAN SI PLANGE CARE 1-2 ORE DACA NU II DAU LAPTE PRAF, CREZI CA E OK? EU DE ASTA AM AJUNS SA II DAU FORMULA, INSA DE VREO 2 ZILE INCERCAM MAREA CU DEGETUL SI O PUN DESTUL DE DES LA SAN. uN ALT INCONVENIENT ESTE CA NU SUGE DE LA SAN DECAT CU MAMELON SI ASA E DESTUL DE GREU . pOATE AM NOROC SA II DAU TOTUSI IN PRINCIPAZL DE LA SAN.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Codruta, Ankussa, mamici fericite, sa va traisaca baieteii si sa va bucurati de ei!Felicitari!
Babytza, bine ai revenit? De ce ai lipsit atat?
Moni, sa dea DD sa fie totul ok, iar pe 30 sa ne aduci vesti bune!

Andreea
38+ Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Clau geo si la noi au aparut coliceii destul de repede cam prin ziua 10 si ne luptam cu ei ca ne doare burta si cu constipatia offf doamne, si eu sunt aproape de tot de depresie mai ales ca de luni sunt singura ziua cu el acasa:mama a trebuit sa plece acasa la Arad iar tati a trebuit sa mearga la serviciu

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput