Mamici norocoase de sept-oct 2008 (155)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nerantula, 15 picaturi de 4-6 ori/zi, inainte de masa. Poti sa-l pui in lingurita sau in seringa amestecat cu laptic daca Gruia papa doar san. Daca papa si bibe, il pui in sticluta.

Kllemi, pompele electrice au avantajul ca sunt ... electrice, nu trebuie sa dai la manivela. Dezavantaj: pretul ridicat. Personal recomand Avent Isis manuala.

Muuh, am comandat din Quelle 2 over all-uri, unul paturica si unul picorus, sper sa-mi ajunga in timp util. Iti spun daca merita.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Nerantula, ai incercat sa bei ceai de fenicul+anason+chimen? Eu beau cel putin un litru pe zi, e bun si pentru colicii puiului!
Eu ii dau doar Bonnisan, sunt picaturi din plante, dar la noi crizele sunt soft, deloc din ce citesc la odisee, copilul nu urla, geme cateva minute asa!
Il vad cum se chinuie, se albeste la fata, dar se abtine de la sunete, ma strange tare de mana! Imi vine sa plang atunci! E curajos, baiatul meu, un barbatel!
Si am mai zis si inainte, tzitzi e panaceu universal! Il pun la san si adoarme (somnifer) il pun la san si uita de colici (remediu)! Am descoperit si eu la ce altceva servesc , pe langa...ce stiam deja

Edit: mi-a venit salteluta Easy Bath de la b e b e l u s u l t a u, abia astept diseara sa o incercam! Anca, tie ti-a sosit? Cum a fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

kllemi,recomand pompa electrica, daca nu vrei sa faci muschi la maini cu cea manuala. eu am de la c h i c c o si mor cand stiu ca tre sa ma mulg. fatoanca mea s-a iritat in zona anusului putin, cred ca de la scaunele dese pe care le are. daca dau cu crema de galbenele are ceva?

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Codruta felicitari refacere rapida si un bebe cuminte!
Nerantula 1.eu ii puneam picaturile anticolici la fiecare masa in biberon (nu am alaptat)imparteam nr de picaturi/zi la cate mese avea el si ii dadeam in mod egal (asa m-a sfatuit o farmacista si asa au avut efect)La noi Bonnisanul a fost parca cel mai bun si noaptea foenul (se chircea si dadeam drumul la foen pe burtica lui si imdeiat se tetensiona si adomea la loc.
2.Colicii adevarati apar din a 2-3 a saptamana de viata (depinde de copil)Parca la 6 zile e prea devreme, dar mai stii?
Kllemi eu m-am muls manual (cu mana) cu pompa nu am reusit deloc, deja se infundau canalele si nu le desfunda, dar cu mana apasam incet cat puteam suporta si faceam masaj si reuseam ff bine!
Anca cunosc faza cu dormitul tun la aer si circ la cum puneam mana pe clanta sa intram in casa Am avut noroc de o toamna superba si lunga in 2006 si pana in decembrie am iesit cu el zilnic; erau 2-3 ore in care el tacea si dormea si eu ma gandeam aiurea la ale mele!

37+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

AMR 3 saptamani !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, Doamne ajuta sa scapati de colici, eu am ramas marcata pe viata de crizele si suferinta Carlei. Chiar n-am crezut ca un bebe poate sa sufere asa, ma gandeam ca dragostea de mama ii poate alina orice suferinta sau durere.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

am si eu o intrebare..voi dati calciu la bebei? pt ca la mine 2 medici mi-au spus total opus...unul sa ii dau, celalalt sa nu ii dau decat de la 3 luni...pana atunci doar vigantolul. Celalalt medic a spus sa ii dau si calciu 10 zile pe luna...nu stiu ce sa fac...
Citisem ca o mamica (imi cer scuze ca numai stiu care)nii da puiului cate 15 picaturi de espumisan de 3 sau 4 ori pe zi....nu e prea mult?? in prospect scrie ca la sugari se dau 20 pic o data pe zi....
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

p-aci

Codruta uram bun venit pe lume lui bb VLAD CONSTANTIN, sa creasca mare si sanatos iar tie refacere rapida

Moni imi pare rau sa aud ca ai in continuare probleme

Bafta fetelor care merg la eco azi, neuronul meu nu functioneaza azi

Khristin vrem o veste buna de la tine

Felicitari celor care au schimbat semnatura

Tati, bb si eu ne declaram mandrii posesori al unui patut , mai pe seara sper sa pun si poze. Am si cateva lucrusoare de calcat, pe seara vine si mamaie pe la noi

37+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

A mai ramas 21 zile incepand de azi 18.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

multumesc mult fetelor

Si daca tot v-am prin mai am o intrebare, este bine sa beu de pe acum acel ceai de anason cu chimen? sau dabia dupa ce voi naste si daca da,pot sa il beau indulcit??(pt ca altfel nu pot )multumesc si pupicei multi

37 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA

ce putin mai avem.....nu pot sa cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello fetele

CD , Codruta felicitari mamicilor !!!!! Multa sanatate , sa va traiasca puii si refacere rapida !!!!

Nu am apucat sa citesc decat f putin. Va poop pe toate si o sa recuperez, promit !

Valentina 38 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

AMR 2 ZILE !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Miruna (Muuh), nu te-am mai 'auzit' demult ... ne lipsesti . Speram ca totul e ok la voi acolo!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

Mergi la inceput