Mamici norocoase de sept-oct 2008 (155)
Raspunsuri - Pagina 14
andreea_and spune:
Anis bafta la eco, tinem pumnii sa mai stea bebitza acolo cat trebuie! Multumim si de explicatii, pe mine m-au linistit
.
Mami super fericita de
Mina Alexandra (07.09.2008)
Poze
anca81 spune:
Anis, bafta la eco 
Andreea_and 
Mamica fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
Delphinas spune:
cu lacrimi de emotie in ochi va scriu ca am vb cu Codruta. stati linistite. ea este bine. vladut la fel. s-au vazut dimineata si in poze. dupa-amiaza o sa i-l aduca in salon. este bine, avea perfuzie acum, dar am trimis un pup prin telefon si nu mai doare.
ne multumeste tuturor pt spijin.
felic da tu pe unde umbli mamicule? iar faci promisiuni lu bb?
poze
Nerantula spune:
Codruta, felicitari! Sa-ti traiasca Vladutul si sa fie perfect, sanatos, cumintel si papacios si ferit de colici, iar tie refacere rapida, sa-ti tii cat mai repede bebelusul in brate!! 

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
Nerantula spune:
Nu mi se incarca deloc pagina w w w. b i m b o market.it, la voi merge usor site-ul asta? cred ca o singura data am reusit sa intru pe el si atunci tot ff greu 
EvaF spune:
FELICITARI, CODRUTA! SA ITI TRAIASCA MINUNEA SI TE ASTEPTAM INTRE NOI!!!!!!!
Clau si fetelor, nu mai dati formula bebeilor daca aveti lapte! Eu ii dau numai san, chiar daca cere din sfert in sfert de ora, mananca uneori si 3 ore, trage cu pofta vreo 20-30 minute, apoi mai molfaie, iar trage 20 minute dar cu zgomot, cu pofta, e lacom tare, iar daca nu trage nu da drumul la san neam, si imi curg in disperare, el ma stimuleaza! Azi a stat la san de la 08 am pana la 12 la pranz, in condittile in care azi noapte a mancat din jumatate de ora, doar o sg repriza de somn de 2 ore...si eu am cearcane, dar se vor regla!!!
Ieri, de ex, a facut 6 scaune, de unde ma panicam ca face doar o data la doua zile, apoi o data pe zi, de doua ori si ieri de 6 ori! Deci...totul se regleaza, cu rabdare! Eu nu am experienta, invat cu fi-miu, dar daca il puneti la biberon si nu il lasati la san cand cere el, pierdeti lapticul si ar fi pacat! Nu?
Nu dati formula, pls! E greu, stiu, si eu dorm si in picioare, si in fotoliu cu el la san, dar e o minune laptele matern, il fereste de boli, alergii, e perfect laptele mamei pt puiul ei, o "formula adaptata, individualizata"! Tot ce are el nevoie e acolo!
Daca nu aveti lapte, normal ca dati formula, dar daca aveti, nu e pacat? LA SAN!!!!!!! si asa e de placut, cat sta el acolo, chiar daca suge, doarme, are nevoie de sanul mamei! Sa vedeti ce frumos vor creste daca ne sacrificam nitzelus acum!
Sorry daca am insistatt cam mult, dar sa nu regretati mai tarziu...[iertare]
Kid,
merci de aprecieri! Roshesc eu pt el! ![]()
Anca, ce mai face nora-mea? Cum iti pare ginerele tau?
Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
POZE
Povestea nasterii mele, Luca Noah
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
Nerantula spune:
Mamicilor cu succes in combaterea colicilor, cum administrati Sab Simplex-ul? Inainte de masa, dupa, de cate ori pe zi, cate picaturi?
kllemi spune:
buna fetele am si eu o intrebare la voi daca nu este cu suparare, ave-ti idee care pompa pt san este mai buna cea manuala sau cea electrica, nu am nici cea mai vaga idee, cele care a-ti folosit poate ma pute-ti ajuta cu un sfat....multumesc 
CODRUTA, FELICITARI PT BB VLADUT, SA-TI TRAIASCA,SA FIE SANATOS, VOINIC, VOIOS SI PAPACIOS, IAR TIE REFACERE RAPIDA SI TE ASTEPTAM CU POVESTEA TA 

37 + mami super fericita de
AMALIA ANDREEA
ce putin mai avem.....nu pot sa cred
Nerantula spune:
300, atunci intreaba aici ce vrei sa stii si raspund cand pot.
Anis, bafta la eco si sa reziste firul ala pana la 38 saptamani macar!
Imi spuneti si mie ce carucioare Inglesina v-ati luat?
Cand incep sa vada bebelusii?
Nu e prea devreme colici la 6 zile?
Multumesc mult de raspunsuri!

anca81 spune:
Eva, azi a fost tare plangacioasa. Shhhh, sa nu-i spui lui Luca
Am iesit putin afara la aer, a fost cumintica si a dormit tun, cum ne-am intors acasa a reinceput tragedia. Cu ea in brate scriu acum. Va pupam dulce si promitem sa fim cuminti (eu sigur ma voi tine de promisiune). Luca e un scump, imi plac la nebunie mutritele lui, aveti un copil extraordinar, sa va traiasca.
Mamica fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag