Mamici norocoase de sept-oct 2008 (155)
Raspunsuri - Pagina 13
anca81 spune:
Codruta, sa-ti traiasca feciorul, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
Mamica fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
300 spune:
Niste date mai tehncie dewpre laptic...
http: // w w w. nou-nascuti.r o/sarcina.html?id=422
E mai placut sa ciesc asta decat sa lucrez...
37+
Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii
musettepink spune:
Codruta felicitari!!!!!!!!!!!Vlad bine ai venit pe lume!!!!!!!Felicitari!
intrebare pt mamici:si bebeii vostri au nasucul infundat?????nu stiu ce sa mai fac,Luca are nasul infundat desi il curat cu batista beblusului,e tare fornait.Si sughita dupa fiecare masa,cred ca fac eu ceva gresit sau nu-mi explic altfel?????????
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
andy.p spune:
CODRUTAfelicitari ptr bb Vladut,crester mare si sanatoasa si tie refacere rapida.
Mai fetelor pisicul meu numa nu se satura..ii dau sa manance si san si formula ..sta se uita pe pereti,apoi iar ii dau 30ml lapte ,iar mai stam vreo juma de ora 40min si iar isi manaca pumnii cauta cu gurita si iar ii dau.Ce ma fac??
Monica tin pumnii sa fie bine
Piersicuta felicitari ...acuma numa sa vine bb.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musettepink Codruta felicitari!!!!!!!!!!!Vlad bine ai venit pe lume!!!!!!!Felicitari! intrebare pt mamici:si bebeii vostri au nasucul infundat?????nu stiu ce sa mai fac,Luca are nasul infundat desi il curat cu batista beblusului,e tare fornait.Si sughita dupa fiecare masa,cred ca fac eu ceva gresit sau nu-mi explic altfel????????? Minunea a venit! ![]() de Luca NicolaeLuca cel frumos Povestea noastra |
Mai nu stiu daca are nasul infundat ,dar de sughitat si a mea sughite dupa masa..eu cred ca are legatura cu faptul ca nu iese aeryl afara cum trebuie.Si a mea stranuta ff mult,ai vostri??
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
musettepink spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui andy.p
Mai nu stiu daca are nasul infundat ,dar de sughitat si a mea sughite dupa masa..eu cred ca are legatura cu faptul ca nu iese aeryl afara cum trebuie.Si a mea stranuta ff mult,ai vostri?? laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK |
da si al meu stranuta dar am citit ca e ok,asa isi curata ei nasul,numai ca al meu e tot infundat.....
Minunea a venit!

de Luca NicolaeLuca cel frumos
Povestea noastra
anis spune:
Ce mai faceti??? Nastem nu??![]()
Hai sa va dau o idee cu cadita de baie.Eu asa am facut...am cumparat o bara de inox, 2 suporturi inox pt sustinete bari de umerase de haine, le-am pus pe cada si am montat barile, deasupra barilor se pune cadita.Conditia e ca ,cadita sa aibe niste sine, de ex cea de la b r e v i are.E mult mai comod asa...si asa am folost cadita pana la 8-10 luni.
Suportul de cadita il am si acum..are si eticheta pe el..am zis ca ii dau cadou cuiva..ca imi e f incomod ..pune apa...etc..
*** AniS **
36+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
mussetepink, e normal sa sughita...o sa sughita cam pana la 4 luni, din cauza ca inghite aer cand papa.Merge si ii trece cu laptic de mama sau cu o lingurita de apa calduta.Cu lapticul de mama , totdeauna am reusit sa opresc sughitul..cu apa uneori..deci e ceva normal.
Cu nasul iar e ceva normal..in perioada asta sistemul lor..sau mai bine zis mecanismul lor e f infantil si pana se regleaza toate cele..o sa ai senzatia ca e ba racit ..ba ca ii e f frig, ca are mainile reci si bebe de fapt nu isi poate regla temperatura corpului la fel ca si noi..fiindca e ceva mai primitiv mecanismul..parca si asta tine vreo 2 luni...tot la capitolul asta sunt si tresaririle de zici ca viseaza ..de fapt e f de niste spasme musculare si chiar si surasul la varsta asta sunt doar contractii ale muschilor fetei...dar e asa frumos sa crezi ca iti zambeste nu?
Mama ce explicatii v-am dat si eu...
sunt nedormita...ma scol de 15 mii de ori la pipi
*** AniS **
36+ ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Azi ma duc iar la eco morfologica si la dr.Se hotaraste daca il mai tin pe bebita mea iubita sau nu, din cauza problemelor mele ca ea e bine emrci, am asa emotii...plus ca tare mult as vrea sa nnu aud ca imi trebuie cezariana.
Am mana vanata de la atatea injectii..de abia astept sa scap de ele...si de 2 zile au inceput contractiile de pregatire..ce ma nelinisteste ca, fiind sarcina jos ma apasa f tare pe col si pe firul de la cerclaj din pacate..sa nu se incarneze ala, oricum de fiecare data cand mi-a scos cerclajul cam la 2-3 zile am nascut...asa ca mai sper sa mai stau pana saptamana viitoare cand implinim 38 de sapt.
*** AniS **
36+ ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
andreea_and spune:
Felicitari Codruta! Bine ai venit pe lume bebe Vlad!! Sa fiti amandoi sanatosi si fericiti!
Musette si noi la fel, cu nasucul mereu infundat desi folosim batista bebelusului...tocmai ma gandeam sa-l sun pe dr sa-l intreb daca nu cumva o fi racita..de scos scoatem mereu mucisori cu batista dar nici nu vreau sa o folosesc prea des. Iar de sughitat tocmai a terminat o repriza, in general dupa ce eructeaza ii da si cu o repriza de sughitat. Se pare ca nu o deranjeaza, de multe ori ii trece cand ia din nou tzitzi in gura si se pune pe supt.
De stranutat mai stranuta din cand in cand, in spital neonatologul mi-a zis ca sughitul si stranutul sunt normale la nou-nascuti, numai sa nu se intample ff des. Acum, cat de des e prea des nu stiu..
Anca mi-am adus aminte ca intrebai de secretie, la fel am avut si noi in primele zile si la fel ne-a zis dr ca e normal, e de la hormonii mamei transmisi prin placenta. Te poti astepta sa i se umfle si mameloanele, tot de la hormoni, si asta e normal. Micutei mele i-a trecut secretia acum, am sters-o cu servetele umede pampers sensitive cand o schimbam plus dat cu crema cu zinc de la mustela si spalat acolo cu apa si mustela cand facea kk.
Mami super fericita de
Mina Alexandra (07.09.2008)
Poze