Mamici norocoase de sept-oct 2008 (155)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

offf ce uituca sunt
bafta mare fetelor care nasc azi: kristin si codruta

diana se zice ca este un puseu de crestere la 3 saptamani cand bebe mananca foarte bine si ia bine in greutate....la noi a fost de ex intre sapt 3 si 4....dar:
fetelor nu mai disperati cu greutatea lui bebe: copii mananca exact atat cat au ei nevoie...organismul lor stie cat le trebuie..nu putem noi sa-i indopam daca ei nu vor...si iarasi daca o perioada mananca mai mult este bine ...in timp ei se regleaza si cu cantitatea de mancare si cu orarul de somn.

Andreeasuper-happy de Andrei(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

tocmai am reusit sa mulgem inca 150 ml. in total 250 pana la ora asta. cam asta e programul: schimbat, alaptat, somn, muls. noroc ca doarme bine... va multumesc pentru sfaturi, voi incerca sa vedem ce functioneaza. deocamdata facem compromisul sfarcurilor de silicon si lapte de mama din bibe. am ramas socata sa citesc despre incompetenta medicilor in cazul monicai.
esti un caracter aparte si de apreciat pentru taria cu care faci fata situatiei. ma-nclin!

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Monica si sa speram ca va fi bine pana la urma, si ca nu se va ajunge la chestia aia invaziva.

ZAmbetmic, bafta la testul de dupa masa, unde il faci_ Posibil sa fi zis, iarta un neuron gravid...

Personal am avut foarte putin de-a face cu doctorii sarcina asta, strictuil necesar si atat, sper sa nu ma simt vinovata ca m-am agitat prea putin. Ma inhiba gandul ca trebuie sa ajung la spital, desi sunt constienta ca nu va i nimic negru la mijloc, am auzit lucruri ok de la fetele care au fost pana acum.

De Carla inca nu stiu nimic, daca pprimesc mesaj de la ea il postez pe forum.

Ma duc sa ma uit la bebelusi, simt ca ma intristez, de doua ore incerc sa ma conving ca trebuie sa ma apuc de lucru si nu reusesc deloc. :(

Ma iertati de offtopic: tocmai m-au sunat ca vine frigiderul. Intrebare: Unde ati vazut corpuri de iluminat mai deosebite si care sa nu coste cat casa? Lustre, aplice...

37+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Salutare si de la mine

Felicitari tuturor care au nascut in ultima saptamana.
Refacere rapida, bebei sanatosi si mancaciosi cu mamici puternice.

Fetelor, m-am indragostit de toti bebelusii vostri, sunt atat de frumosi toti ca mi-e tare greu sa nominalizez. I-am vazut doar pe cei de pe contul comun mamici2008. Am inteles ca mai exista un cont doar pentru micutzi. Mi-l da si mie cineva, please.

Khristin si Codruta bafta multa sa aveti o nastere usoara

Monica un chist de 2cm eu as zice ca nu e ceva foarte grav. Eu am de mult timp multe chisturi si mai mari si mai mici si multi medici erau de parere ca nu pot ramane graviduta cu asa ceva. Acum medicul actual mi-a spus ca o sarcina e cel mai bun tratament impotriva lor. Abia astept sa vad daca s-au mai retras. Iti tin pumnii sa elimini de la sine toate resturile din uter si sa nu mai ajungi la chiuretaj.

Noi suntem mult mai bine de cateva zile de cand stam acasa.
Abia astept sa vad vineri la control cum evolueaza bebe.

multi pupici la toate

36+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

sms de la Codruta "La 6.55 a venit pe lume VLAD CONSTANTIN! 3710 g., 50 de cm. E perfect. Va pupam!"
FELICITARI MAMICO!!!!!!!!!!
BINE AI VENIT PE LUME VLADUTZU!!!!
Refacere usora Codruta si te asteptam acasa cu bebitza.

poze

Mergi la inceput

Ooops, tocmai am vazut ca aveam inca semnatura veche.
Ce bine ca am trecut de perioada critica si cu 37 de saptamani nu mai e considerat prematur.

37+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Codruta felicitari pentru bebe ! Refacere usoara, te vrem inapoipe forum cat mai repede :)

Delfinas multumim pentru vestea cea buna .

Piersicutza, legat de chisturi, si mie mi s-a spus ca sarcina este un leac bun. Cand am ramas gravi mi-a gasit un ovar polichistic si indreapta un chist de vreo 4cm, aparent la urmatoarele ecografii s-au resorbit. Mai vedem dupa. Ca sa vedeti partea funny, motivul ecografiei la care s-a detectat sarcina era chiar ovarul ala polichistic, eram la un control de rutina.

37+ Anda Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Monica imi pare rau ca au descoperit abia acum chistul. Poate cu antibioticele se va elimina tot ce a mai ramas sa nu ajungi pe masa aia ingrozitoare pt chiuretaj. Bafta multa.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

andy_garlo cred ca asa e cu mancatul lor.Uite de exemplu bb neu na papat mai devreme 120 ml a mai vrut 30 ml i-a papat si pe aia si acuma tot nu e satul dar nu ii mai dau ca 150 ml mi se pare prea mult.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 300

Piersicutza, legat de chisturi, si mie mi s-a spus ca sarcina este un leac bun. Cand am ramas gravi mi-a gasit un ovar polichistic si indreapta un chist de vreo 4cm, aparent la urmatoarele ecografii s-au resorbit. Mai vedem dupa. Ca sa vedeti partea funny, motivul ecografiei la care s-a detectat sarcina era chiar ovarul ala polichistic, eram la un control de rutina.

37+ Anda Teodora

300 exact asa a fost si la mine, motivul controlului erau ovarele polichistice si cand colo s-a descoperit minunea din burtica .

Codruta felicitari pentru Vladutz, sa fiti sanatosi si sa va bucurati din plin unul de altul.

37+

Piersicutza

Mergi la inceput