Mamici norocoase de sept-oct 2008 (155)
Raspunsuri - Pagina 11
maryb spune:

azi m-am simtit si eu in stare sa intru pe forum si sa scriu macar un mesaj.
felicit si eu toate fetele care au devenit mamici intre timp, va doresc multa sanatate voua si bebelusilor vostri si sa aveti o viata minunata de acum inainte.
eu am terminat cu nunta si acum ma refac, a fost bine, cam obositor dar a trecut cu bine. trebuie sa-mi revin din oboseala si sa ma apuc sa spal hainutele lui bebe si sa le calc. apropos, voi cu ce detergent le-ati spalat ?
joi am fost si noi la baby expo si am mai cumparat o parte din ce ne mai trebuia pentru bebe, dar tot mai avem...daca nu eram cu nunta cred ca erau cam toate cumparate.
pupici la gravidute, mamici si bobocei.
maryb
33+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
_
AMR 7 sapt 

aly_c20 spune:
neatza si de la noi!
felicitari proaspetelor mamici!sa va traiasca bbii!
nu am mai intrat de mult.parca nu mai am deloc timp liber.sunt ff obosita, mi-e dor sa dorm macar 4 ore legate...dar bine macar ca puiutzul e bine.asta compenseaza totul!
am incercat si noi batista bblusului, e super, imediat rezolva problema!
mamicilor, voi la cate sapt ati mers la dr cu puiul?eu cred ca sunt o mama denaturata,azi Sebi face 3 sapt si inca nu am mers la dr:((
pup toate burticile si mamicile cu puiuti!
mamica de puiutz Sebi 
minunea noastra
maryb spune:
nu am apucat sa citesc nimic din urma, sper ca incet incet sa recuperez.
aaaa....si ma duc sa-mi schimb si semnatura ca am mai crescut si noi cu o saptamana 

maryb
33+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
_
AMR 7 sapt 

cristineescu spune:
of, of 
puiul meu doarme doar cate o ora jumate si in rest cere san intr-una.
Asta am facut toata noaptea.
Acum mi-am desfacut o bere fara alcool, alune si ma pregatesc de un supt luuuung. Poate ne reglam si noi odata ca e obositor si pentru el saracul bebe. Eu inca mai am resurse.
Merci mult pentru cuvintele dragute la adresa pisicului meu Harri - care tocmai a facut un kk ![]()
Mai beau o gura de bere, mmmmm, si ma duc sa-l schimb.
Mi-am adus aminte ca toata sarcina, mai ales cu burta mare, mi-a fost dor sa ma imbrac in blugi. Acum ma imbrac in blugii lui Tati
ca in ai mei inca nu intru.
Si ce bine e fara burtica, pot sa-mi tai singura unghiile de la picioare ![]()
pup
Poze Harri Alexandru
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN
anca81 spune:
Monicule scump, offff, imi pare tare rau ca ai probleme, trebuie sa ai mare grija si sa mergi la control, sa nu faci vreo infectie Doamne fereste. Iti admir mult taria si puterea si ma bucur mult ca mai stai si cu noi de povesti. Te
si te 
Mamica fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
zambetmic spune:
'neata mamici si burtici
monica
nu stiu ce sa-ti spun, decat ca am experimentat prostia si/sau nepasarea atator medici in sarcina asta ca deja ma mir ca nu am batut pe nimeni ... 
cred ca pe o parte e si vina noastra a oamenilor in general ... ar trebui la fiecare greseala a lor sa ii dam in judecata, si daca ar avea 100 de procese poate s-ar gandi de 2 ori inainte sa-si faca treaba superficial ... asa ... nu le pasa
sanatate multa si sper sa iti rezolvi cat mai repede problemele
apropo, aviz celorlalte fete, nu va neglijati odata ajunse acasa pe motiv ca bebe va ocupa tot timpul, merge si cu el la control, dar mergeti si voi sa va asigurati ca sunteti in regula in urma nasterii
eu deja vreau sa-mi fac programarile la eco si control pt dupa, ca sa scap de o grija si sa fiu sigura ca prind programari 
am vb cu tzitziri, va multumeste pt grija
sunt si ea si daviduta binisor, cat se poate intr-un spital, si s-a saturat, vrea acasa ... o inteleg
sper sa revina cat de repede posibil, ca nu e placut sa stai atat prin spitalele romanesti 
noi ...aceeasi stare, nimic nou, asteptam dupa amiaza sa facem testul non-stres
mi s-a parut mie sau am vazut deja botezuri programate? daca da, cat mai costa la biserica taxa la stat + "atentia"?
38+ cu Vladut
andy_galro spune:
anca ce frumoasa e Carla!!!! a crescut fff bine!!! felicitari!!!
monica un
si o imbratisare sincera pentru tine...ai mare grija ca sanatatea este foarte importanta acum
Andreea
super-happy de
Andrei(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
anca81 spune:
Andy 
Mary, eu folosesc Ariel, n-am luat detergent special pt bebe, dau un ciclu suplimentar de clatire.
Mamica fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
dyanira spune:
Anca merci
Voi ati iesit cu bebei afara?La cat timp?
Andy garlo e rau cu colicii am experimentat si noi.
sa treaca cica se mai almelioreza la 6 sapt si voi va apropiati de varsta asta.
Ati vazut ceva schimbat la bebei vostri apropo de puseul de 3 sapt?
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
musettepink spune:
Hello!!!!!!!!

Kristin

Codruta

Nastere usoara si bebei sanatosi!Refacere rapida!
Kid
ma faci sa
,adevarul e ca nu sunt chiar zana,am o burtica asa de cateva luni
.Ce aproape avem botezul
.intrebare,la controlul de 6 saptamani noi astea cu cezariana,cum se desfasoara consultul,banuiesc ca ecografie nu?abdominala sau intrvaginala?
Sabinel mie mi-au fost super bune tampoanele de san de la bioclin,iau durerea cu mana,iar acum folosesc o crema tot de la ei,se numeste:balm.
Monica sanatate multa si sper ca medicamentele sa-si faca efectul si pe 30 sa ai parte de vesti minunate.Acum mergi la alt dr?
Azi ne-a cazut buricul
deci diseara facem baita in toata regula...asteptam momentul ca pe primavara![]()

Minunea a venit!
de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra