Mamici norocoase de sept-oct 2008 (155)
Raspunsuri - Pagina 17
claudinna spune:
abia acum am si eu 2 min sa scriu un msg.
vroiam sa va scriu mesajul de la Codruta, dar vad ca ati aflat deja:))
dyanira, ramasesem daoare cu un raspuns, sorry ca nu am scris pana acum. ma intrebai cum am "scapat" de colici, pai ii dau Debridat si Bopnnisan inainte de masa, de 3 ori pe zi. de azi vreau sa renunt la Debridat. acuma, nu stiu daca crizele de colici s-au rarit din cauza asta sau pt ca ne apropiem de 6 saptamani, dar s-au rarit! au fost zile in care nu a facut delok.
va pup pe toate si fug la bebe ca tati are treaba sa zdropseasca strugurii:))
poze bimbocel
mamica de Florin Razvan
sabinel spune:
fetele voi ce ati facut cu ciuperca aia alba de pe limba? dr de familie zice glicerina boraxata, pediatra nistatina in apa distilata. voi ce-ati folosit? glicerina mi se pare scarboasa, iar mandra n-o agreeaza. iar pt iritatii la fundulet cat de ok e unguentul de galbenele??
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
alexa si mami spune:
CODRUTA, ANKUSSA
felicitari pt bblushi! sa fie sanatosi, cuminti si mincaciosi!
alexa si
mami
_irina_ spune:
Clau_geo din cate am auzit colicile apar mai repede la copii care sunt alaptati cu formula. Si pot sa apara dupa 2 saptamani.
Probabil ca bble tau s-a obisnuit la biberon daca nu vrea decat la biberon sau la san cu aparatori.
Si a mea se mai joaca uneori cu sanul, dar nu cand ii e foame.
anca si eu scriu cu bebe in brate, am zis ca o sa imi iau un laptop si mai mic ca asta e cam greu. Dar bun si asta cand trebuie sa stai si cu pitica ore intregi si sa nu te sui pe pereti.
Ii mai pun si mozart din cand in cand.
Fica'mea are mai nou o problema cu mine. Cum ma pun sa pap cum se trezeste si vrea si ea papa. si asa frumos mancam impreuna...
fericita de
- Andreea
andy.p spune:
ANKUSSA felicitari ptr bb!!!
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
Ankussa spune:
Multumesc de urari fetelor,
Sorry de greseala facuta, era vorba de "dubla circulara de cordon" si nu de cord cum stupid m-am exprimat (abia iesisem de o 2 ore din spital
).
Nikolici habar nu am avut de circulara de cordon, aici nu se fac decat 2 ecografii toata sarcina si desi sambata si inainte de operatie doctorul a incercat sa scaneze bb-l ca sa vada sigur pozitia, mie nu mi-a spus nimeni nimic. Moasa mi-a zis ca e normal sa nasti natural cand are bb circulara de cordon (n-am mai intrebat daca dubla sau simpla - asta dupa ceza). Stai linistita, gandeste-te ca daca n-am patit eu nimic cu membrane rupte de peste 65 ore cand m-au bagat in operatie si cu travaliu de 16 ore jumate nimeni nu moare. Adevarul ca la Londra ca la nimenea. Cel putin experienta mea a fost devastatoare, daca vreodata o sa vreau bb2 vin in tara sa-l nasc.
Mai am cateva pagini si recuperez, felicitari tuturor mamicilor care au nascut intre timp.
Khristin tu ce mai zici? 
PS Cum spunea si Symonne aici nu se spune nici lungime si nici scor Apgar (nu e relevant dom`le
)
Xor spune:
va rog sa-mi raspundeti si mie, dati calciu la bebei?
si....bebelusii vostri gem? Al meu zici ca e un om mare care are o mare suferinta...mi se rupe sufletul...nu stiu ce sa ii fac, ce sa ii dau...e normal oare sa scoata sunetele astea
multumesc si pupici
LUCUTTA spune:
Sabinel,pt afte bucale e f bun glicerina preparata in farmaci ,se numeste badijonaj bucal si contine nistatina.Este mai bun deca glicerina boraxata facuta de producatori.
Cred ca s-a intors bb la mine alaltaieri noapte ca il simt altfel acum si nu mai e asa vioi .Daca s-a intors loveste mai putin ?si cum trebuie sa simt?
34+
Sergiu
sabinel spune:
lucutta
multumesc de raspuns. daca s-a intors e normal sa miste ceva mai putin nu prea mai are loc. a mea nu misca cu orele dar si cand incepea sa dea, parca dadea cu buldozerul. mi-e dor sa simt suturi in burta![]()
xor la a mea i-au dat in maternitate, dar pediatra zice ca nu e nevoie. asa ca-i dau doar vigantol
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
Nerantula spune:
ANKUSSA, bine ati venit acasa si slava Domnului ca sunteti bine!
Felicitari si multa sanatate la amandoi
Ne-ai cam dat ceva emotii cu apa rupta de atata vreme si acum aud si de circulara asta de cordon, chiar e ciudat pe acolo la voi ...
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit