Mamici norocoase de sept-oct 2008 (155)
Raspunsuri - Pagina 18
khristin spune:
Iaca am facut si eu oki si am intrat sa va salut
. Va multumesc la toate pt. galerie, dar la noi e liniste liniste....asteptam termenul probabil
Imi pare rau ca puii vostri au colici, dar se vor termina si problemele astea intr-o zi. Ca sfat, daca vreti sa alaptati fiti tari si nu dati formula in completare...dar asta doar daca tineti musai sa alaptati 
Ankussa, ma bucur ca all ended well la voi ca Vladut Alexandru este bine
. Asteptam sa va vedem in poze. Cat despre circulara de cordon, si aici se spune ca nu e o problema la nastere. Vezi, am simtit eu ca mi-o iei inainte 
Codruta, felicitari si tie pt. puiutul tau
....va doresc sa ajungeti cu bine acasa 
Monica, imi pare rau de problemele prin care treci...dar sa stii ca va iesi soarele si pe strada ta cat de curand 
300, multumesc de incurajari...daca puiul meu nu vrea sa iasa in termen, ma declar multumita si cu inducerea, asa e iesit si sora-sa si a fost un copil foarte viguros si plin de energie...mult a fost, putin a mai ramas 
Cristina
le bébé
38w +
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreutac Codruta, Ankussa, mamici fericite, sa va traisaca baieteii si sa va bucurati de ei!Felicitari! Babytza, bine ai revenit? De ce ai lipsit atat? ![]() Moni, sa dea DD sa fie totul ok, iar pe 30 sa ne aduci vesti bune! ![]() Andreea 38+ Eva Mariapoze Vineee bebelusa!!! |
Am avut net-ul stricat....
Daca erau altfel de vesti trimiteam mesaj, nu va lasam asa...
Valentina
38 +
DavidAsa creste gandacelul nostru
poze
AMR 2 ZILE !!!
babytza spune:
felicitari Ankussa !!!!! SA iti traiasca puiul !!!!! Sa fie sanatos si papacios !!!!!! MA bucur ca totul a iesit bine pana la urma!

Valentina
38 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
AMR 2 ZILE !!! 
babytza spune:
Offfffffffff Monica imi pare atat de rau ca ai probleme....Poate totusi nu e grav si vor trece repede monstrii aia. Sa dea Dumnezeu sa le rezolvi cat mai repede...

Valentina
38 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
AMR 2 ZILE !!! 
angelynna82 spune:
Ankussa
bb Vladut Alexandru, imi pare rau sa aud cat te-ai chinuit dar rezultatul e pe masura
, vrem pozee 

am calcat restul de lucrusoare
, ma uit incontinuu la patut, parca nu-mi vine sa cred ![]()
Lucutta bblina mea loveste ceva mai rar...dar si cand loveste 
si mai nou se impinge in jos de automat ma ia durerea de burta
Babytza bine ai revenit 
Khristin las ca vine bb cand vrea 
37+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 21 zile incepand de azi 18.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]
Piersicutza spune:
Ankussa bine ati venit acasa si slava Domnului ca s-a terminat totul cu bine.
Parca acum imi doresc si mai mult sa ajung la control sa vad eu ca e totul in regula.
Khristin te felicit pentru calmul tau
. Probabil ca are ceva influenta si faptul ca ai mai nascut o data pana acum.
Eu am fost din nou la cumparaturi, condusul mai merge dar abia ma cobor din masina. Am cumparat litere colorate de lemn pentru a pune numele pe usa bebelinei. Am cautat un asternut orange de patutz dar tare greu ma decid. Si tot asa nu ne-am decis nici cu carutul
...
Mamicilor, cele care au incercat deja plimbatul bebelusului cu un wrap ce parere aveti despre el? Se merita sa cumpar asa ceva?
July parca tu ai comandat de pe un site american, erau niste culori superbe. Imi poti trimite si mie adresa te rog.
37+ 
Piersicutza
simodina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Xor va rog sa-mi raspundeti si mie, dati calciu la bebei? si....bebelusii vostri gem? Al meu zici ca e un om mare care are o mare suferinta...mi se rupe sufletul...nu stiu ce sa ii fac, ce sa ii dau...e normal oare sa scoata sunetele astea multumesc si pupici |
Xor, nici eu nu dau calciu inca la bb, pediatra ne-a zis ca nu inca. In ceea ce priveste gemetele, esti sigura ca nu se "screme" de fapt? Nu te supara de intrebare, dar eu stiam ca bebelusii nu gem insa e adevarat ca atunci cand incearca sa dea gazele afara scot niste sunete care seamana a gemete.
Nadina, mama de Serban (20.08.2005 ) si Mara 39+
AMR 1 ZI!!!
simodina spune:
Codruta, felicitari! Sa-ti traiasca puiul!
Ankussa, bine ati revenit acasa! Sa-ti traiasca baiatul!
Musette nu Galactogil-ul ingrasa ci mancarea in exces si aiurea
. Eu la prima sarcina am luat 3 luni si nu m-am ingrasat ioc iar in urmatoarele 2 luni m-am ingrasat ca porcul fara Galactogil dar cu mancat mult seara si prost sub pretextul ca vreau sa-mi sporesc secretia de lapte care s-a terminat intr-o luna...Oricum eu fara Galactogil am productia la jumatate cred, tocmai am testat involuntar in ultimele 3 zile prin omisiune... Iar cu secretiile tre' sa ai grija sa le scoti bine si inainte de fiecare masa, dar trebuiesc inmuiate cu ser fiziologic cateva minute inainte de fiecare aspirare. Mara a facut o tuse de m-am dus cu ea la urgenta duminica si de fapt erau secretiile astea nenorocite.
Nadina, mama de Serban (20.08.2005 ) si Mara 39+
AMR 1 ZI!!!
Boo spune:
Salutare ! Am ramas rau in urma cu "evenimentele". N-am mai intrat de mult sa ma pun la curent cu noutatile.
Felicitari proaspetelor mamici !!!
Noi suntem bine, am inceput acum sa luam mai bine in greutate pentru ca ne-a trecut icterul aproape de tot. Vad ca vorbiti de Galactogil. Si eu am inceput sa iau, sper sa nu ingrase prea rau. Dar asta e, ce sa fac??!! Eu incerc sa-i dau cat mai mult san, dar nu reusesc mereu. ii mai dau si completare.
Xor calciu nu ii dau nici eu. Dar tu ai primit indicatii sa-i dai sau de ce intrebi ?
In rest, totul ok. A intrat microbul cu La redoutte si la mine. Am dat deja 3 comenzi
Simt nevoia sa imi iau haine, ca nu le mai suport pe alea de gravida si in cele vechi inca nu intru. Noroc ca astia mai au reduceri inca.
la toata lumea !!
khristin spune:
Angelynna, Piersicutza merci de incurajari
. Nu pot decat sa ma bucur de linistea zilelor ramase. E un septembrie superb aici cu soare si un cer senin sticla. Care va sa zica ma rasfat cu voi...vedeti si voi cat timp le mai ramane mamicilor de intrat pe forum dupa ce nasc...e o realitate ![]()
Eu intrasem sa-i fac galerie Brigittei. Mi-am amintit ca e programata la cezariana maine
. Te asteptam cu vesti bune sa ne prezinti bbelina ta
Era si cazul de o domnisoara
dupa un sir asa lung de baieti 
Cristina
le bébé
38w +
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".