Mamici norocoase de sept-oct 2008 (155)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Foarte tare treaba cu foenul!
Pacat ca nu e prea silentios

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

sta sa ne cada buricul... voi cum curatati locul? uof, numai dileme am ma simt atat de nestiutoare... multe le invat din mers, insa nu e nimeni pe langa mine care sa ma invete ce si cum asa ca ne descurcam cum putem

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Nerantula,acum m-am uitat la pozele cu bb tau si imi imaginez cum voi fi eu cu bb meu .Abia astept ,nu mai am rabdare.
Bb Gruia ii tare dragutel,ii un scump,si voi sunteti asa fericiti...

Nu stiti ce ar trebui sa-i cumpar pe cand iesim din spital?la hainute ma refer avand in vedere ca va fi vreme rece ca acum luna viitoare.In spital cred ca nu ii va fi rece daca ii dau body si salopeta peste nu?
Va rog sa-mi spune-ti de ce am nevoie ca nu as vrea sa nu am ce-mi trebuie.Eu i-am luat hainute dar poate imi faceti si voi o listuta sa vad daca am luat ce a trebuit si daca mai am nevoie de ceva.

34+Sergiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

sta sa ne cada buricul... voi cum curatati locul? uof, numai dileme am ma simt atat de nestiutoare... multe le invat din mers, insa nu e nimeni pe langa mine care sa ma invete ce si cum asa ca ne descurcam cum putem

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Eu il curat cu un betisor de urechi muiat in spirt,si apoi dau cu pudra.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Sabinel,se curata cu betisor cu spirt si apoi pui pudra de baneocin.

Fetele oare sa-mi fi cazut un pic de dopulet?stiti de ce pt ca dupa ce am facut pipi m-am sters si s-a luat pe hartie ce nu am mai avut pana acum ,ceva ca un fel de muci grosi galben verzui.Ma scuzati dar asa este.

34+Sergiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Va salut si eu fetele..n-am mai intrat de 3 zile din cauza ca ma tot trebaluit si vopsit intr-una, am incercat sa mai citesc din cand in cand.

Intai vreau sa felicit mamici norocoase de bebei Codruta si Ankussa Si deasemenea n-am apucat sa felicit alte 2 mamici Ramoncza si Mamidestefan (scuze daca mai tarziu)Recuperare rapida mamicilor !!!! Va asteptam acasa !!!

Off Ankussa prin ce ai trecut tu..si eu care credeam ca mai rau ca in ROmania nu se poate

SAbinel am citit si eu povestea nasterii..frumoasa..

Nerantula imi pare rau pt. problemele aparute..imi pare rau ca nu putem ajuta cu nimic..mama lui de Mr. H cu tot cu familia lui !!

MOnica , sper sa fie bine pana la urma sa nu trebuiasca sa mai treci prin altceva,ce pot sa spun..te admir

Denisa.g asteptam povestea nasterii

Andy.p scuze ca n-am apucat, urez si eu acum Bun venit acasa !!!!

khristinsa ne spui cand pregatim , da?

Deasemenea NOCom scuze de intarziere , numai bucurii mamico iti doresc!!!

Claudinna, Debridatul ti l-a recomandat doctorul sau i-ai dat tu asa lui bebe FLorin?

Off e greu cand ramai in urma..

37 radu

hainute bebe raducu

atat mai e pana vine Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Foarte tare treaba cu foenul!
Pacat ca nu e prea silentios

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

nu stiu exact ce povesteati voi de foen, dar banuiesc ca despre linistit bebeii era vorba. eu l-am folosit si chiar a mers. ca sa nu mai zic ca eu asa il cantaresc pe Alex . ii pun foenul sa mearga si se linisteste si pot sa-l cantaresc, ca altfel atat de tare se agita ca nu pot sa fac nimic si cantarul o ia razna direct. dar l-am si adormit cu foenul de vreo 2-3 ori cand nu mai stiam ce sa-i mai fac. zici ca apesi pe buton si tace instant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

ma bucur ca va foloseste treaba cu foenul..eu am incercat tot de pe piata si ceva adus dn afara pentru colici...nimik nu a mers doar foenul si aspiratorul o linistea.Ajunsesem sa adorm pe zgomotul foenului fara probleme

*** AniS ** 36+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

sabinel, sterge buricul doar cu alcool alb, atat.Alcoolul il gasesti la farmacie.

*** AniS ** 36+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Buna seara si de la noi.

Felicitari tuturor proaspetelor mamici. Sa va traiasca puiutii, sa va vedeti cu ei acasa, sa fie sanatosi si papaciosi!

Eu am mai citit cind si cind dar, avind in vedere ca se vorbeste deja mai mult de bebelusi, nu m-am mai bagat si eu in seama, mai ales ca n-am nimic important de spus, in afara de faptul ca am implinit 36 saptamini. In rest, totul ca pe roate: dorm lemn, n-am simtit nici o contractie (care sa-mi para contractie), picioarele mi s-au dezumflat, etc.

Altfel, for the record: am terminat camera lui Nedelcu - mai am de lipit o bordura si niste abtibilde si o sa pun si poze, daca mai are cineva timp si chef sa se uite.

Am fost joia trecuta la Baby Expo si am luat carucior (Graco) si scaun de masina 0-18 (Brevi), plus diverse maruntisuri care ne lipseau.

Am cusut la scutecele si cearsafuri de finet.

Am fost la iarba verde cu sotul si cu Pucca - adica in formatia redusa a familiei noastre.

Am fost la Leonard Cohen, like my mother before me, si m-am simtit tare bine s-o stiu pe Ania spectator/ascultator la evenimentul asta.

Am cumparat cam tot ce imi mai trebuia pentru spital.

and now we wait...

Mary, eu am spalat hainutzele lui Nedelcu cu Persil lichid (sensitive), le-am dat un ciclu suplimentar de clatire. Acum am luat si balsam de la Chicco, si mi se pare foarte misto. Moaie hainutzele si miroase grozav.

300, corpuri de iluminat haioase si mai ieftine gasesti, as always, la Ikea. e cam enervant sa ajungi acolo, stiu...

Piersicutza, eu am cumparat 2 slinguri de pe Amazon. Un Maya Wrap si un Moby Stretch Wrap. Un site bun de pe care poti sa-ti faci impresie despre slinguri si clasificari este www.theslingstation.com
N-am folosit inca, asa ca nu-ti pot spune la prima mina, dar prietena mea din America se jura ca e o inventie geniala.

Monica, imi pare tare rau ca treci prin asta. Nu cred ca e foarte grav, o sa se rezolve precis, dar nu meritai nimic in plus. Si tintzarii ar trebui sa aiba interdictie sa te intepe, dupa tot ce-ai avut de indurat. Te pup tare si rog forurile superioare s-o lase mai moale cu incercarile.

Felicic, . Iaca mai sus.

De ce nu-mi apare semnatura n-as putea sa va spun.

Mergi la inceput