Mamici norocoase de sept-oct 2008 (155)
Raspunsuri - Pagina 20
anis spune:
ASA , am fost la eco, o mai tin pe bebe, sper ca pana pe 5 octombrie..pe 1 octombrie vb cu dr iar.
Bebita are 3100, ea e f bine, eu nu, placenta prezinta niste formatiuni ischemice le fel ca pe piciorul meu, dar nu prezinta pericol, clexane fac in continuare.
SE PREA poate sa nasc la Elias, din cauza ca am nastere cu risc pt mine, si euroclinicul nu e pregatit pt probleme mai ales la nasteri naturale...ca la cezariene da..a ramas sa se intereseze dr.
MUSSETEPINK , da-mi si mie un pm si spune-mi cum te-ai achitat tu fata de Tutu!! Sunt curioasa ..daca s-a schimbat ceva din ce stiu
*** AniS **
36+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
iriss_04 spune:
buna fetele,
am revenit si noi
vineri am venit acasa dar nu am avut timp de nimik,,,bebe ne-a ocupat tot timpul
sabinel pt buric alcool si baneocin pudra
felicit toate fetele care au nascut si nasteri usoara fetelor care tr sa nasca
sunt in urma cu tot
dar sper sa recuperez
pup burtici si mamici
39+ cred ca in final ramane andrei si atat
mami de andrei
AMR 2 zile
iriss_04 spune:
fetele colici la cate sapt incep?ca ma speriati cate probl aveti
39+ cred ca in final ramane andrei si atat
mami de andrei
AMR 2 zile
iriss_04 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabinel sta sa ne cada buricul... voi cum curatati locul? uof, numai dileme am ma simt atat de nestiutoare... multe le invat din mers, insa nu e nimeni pe langa mine care sa ma invete ce si cum asa ca ne descurcam cum putemmami de Amalia Stefania poze povestea nasterii |
si la noi buricutul sta tot doar intrun colt
si ma sperie ca e in afara,,oare e bine sa fie asa?
39+ cred ca in final ramane andrei si atatmami de andrei
AMR 2 zile
anis spune:
iriss, nu te speria se retrage in timp, in cateva luni.
Colici incep cand incep la unii la cateva zile, la altii la acteva saptamani, la altii la 6 sapt, la altii deloc , cum ai norocul
*** AniS **
36+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
iriss_04 spune:
anis
dulce dulce
sper ca, colicei sa vina cat mai tarziu posibil
fetele cand am timp o sa pun si eu poze cu minunea noastra,,,e un frumusel
''bimbirica'' mic si frumos
mami de andrei
ramonzca79 spune:
salutare fetelorrrrrr.....am revenit si noi aseara acasa...bebe e bine....s-a nascut dupa un travaliu de cca 6 ore...greutate 3300 g si 51 cm..a primit nota 10...desi...are un hematom sub pielea capului de la presiune....sper sa-i treaca cat mai curand...are caputul ca o para si ochisorii putin umflati...e brunet - creol, are muult par....si un nasuc care abia se vede..
se pare ca inverseaza ziua cu noaptea....ziua doarme iar noaptea facem planton...in fine.....
pe langa toate astea ...pe langa bucuria pe care mi=o aduce in suflet fiecare privire a puiului meu sunt f suparata.....azi din cauza a doua calorifere electrice mi-a luatfoc contoarul electric si nu va spun ce este la mine acasa...maine va trebui sa ne mutam cu bebe la niste prieteni pt cel putin o sapt...sper sa se rezolve cat mai repede.....abia asteptam sa vin acasa si sa stau cu bebe...totul era pregatit si acum.....il mut saracutul....m-am jelit azi toata ziua...sper sa fie ok acolo..mi-e groaza de facut bagaj si trambalat cu toate.....daca eram noi singuri era altceva...plus ca am avut un soc cand am vazut foc in casa...in fine...rugati-va pt mine...va rog...pt ca simt ca cedez nervos....
va puup.....doresc nastere usoara celor care nu si-au tinut inca in brate comorile ....iar celor care deja o fac...multa bucurie si rabdareeeeeee....
POZE...POZULICI
40+...
Erik
iriss_04 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonzca79 salutare fetelorrrrrr.....am revenit si noi aseara acasa...bebe e bine....s-a nascut dupa un travaliu de cca 6 ore...greutate 3300 g si 51 cm..a primit nota 10...desi...are un hematom sub pielea capului de la presiune....sper sa-i treaca cat mai curand...are caputul ca o para si ochisorii putin umflati...e brunet - creol, are muult par....si un nasuc care abia se vede.. se pare ca inverseaza ziua cu noaptea....ziua doarme iar noaptea facem planton...in fine..... pe langa toate astea ...pe langa bucuria pe care mi=o aduce in suflet fiecare privire a puiului meu sunt f suparata.....azi din cauza a doua calorifere electrice mi-a luatfoc contoarul electric si nu va spun ce este la mine acasa...maine va trebui sa ne mutam cu bebe la niste prieteni pt cel putin o sapt...sper sa se rezolve cat mai repede.....abia asteptam sa vin acasa si sa stau cu bebe...totul era pregatit si acum.....il mut saracutul....m-am jelit azi toata ziua...sper sa fie ok acolo..mi-e groaza de facut bagaj si trambalat cu toate.....daca eram noi singuri era altceva...plus ca am avut un soc cand am vazut foc in casa...in fine...rugati-va pt mine...va rog...pt ca simt ca cedez nervos.... va puup.....doresc nastere usoara celor care nu si-au tinut inca in brate comorile ....iar celor care deja o fac...multa bucurie si rabdareeeeeee.... POZE...POZULICI 40+... Erik |
mamico te rog nu te mai consuma si nu mai
ca iti face rau si ce am observat eu ca si bebe e agitat cand sunt eu agitatastiu ce inseamna sa aiba bebe ceva si noi avem o probl la picior de cum am stat in burtik si m-am jelit de mama focului dar tot asa speram ca se va rezolva cat mai curand posibil
dulce si bine zici rabdare multa sa avem''bimbirica'' mic si frumos
mami de andrei
andy.p spune:
babyboy
iriss bine-ai venit acasa ,asteptam poze
ramo acuma voiam sa iti urez bun venit acasa,dar ..imi pare rau de ce-ai patit si nasol cu mutatul,dar las ca trece si te intorci cu bb acasa cat de curand
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ