Mamici norocoase de sept-oct 2008 (154)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Multumesc mult Codruta Sunt mandra de ea, e un copil tare bun.

Tin pumnii pentru controlul de azi iar maine bagam agitatele

Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Buna dimineata!

Eu sunt foarte rau, 'refacerea' nu exista, traiesc un cosmar de la o clipa la alta . Nu va dau detalii, nu sunt in sectiunea potrivita (pentru ca, din fericire, acest forum nu are o seciune horror )

Singura mea consolare este ca il puteam alapta pe bebe, DAR:
- bebe doarme ziua binisor, noapta deloc - probabil nu mai am suficient lapte si pentru noaptea, ca trage din tzitzi 10 min, insa e agitat si dupa alte 5-10 min vrea iar
- azi noapte i-am dat 60ml de formula si a dormit linistit cateva ore, iar eu m-am trezit cu sanii foarte tari (mari oricum sunt, spre cupa F), insa la pompa nu am reusit sa scot mai mult de 15 ml (prima oara cand o folosesc - mi se pare si foarte dureros!)

NU STIU CE SA FAC, CE SE INTAMPLA, de ce nu pompeaza daca sanii par asa plini, de ce nu doarme bebe noaptea, dar ziua e ca la carte?

Nu stiu daca mai rezist, in fiecare noapte ud perna de plans, eu nu-mi pot tine copilul in brate, nu-l pot schimba, nu-i pot face baita, nu-i pot decat vorbi si UNEORI alapta ... vreau sa fie altfel!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Anca o sa luam si noi azi cantar. Eu sunt obsedata de greutate si parca nu voiam sa fiu asa si cu puiul meu, asa ca de aia nu am luat cantar. Dar se pare ca intr-adevar e foarte util si necesar, in conditiile in care trebuie sa urmaresc evolutia bebelinei.
Fetita ta a luat frumos in greutate, e o frumoasa, felicitari.

Ada asta o sa incerc

Andy cu uitatul la pereti ne distram si noi. Dimineata m-am gandit sa vad cat papa si i-am dat 60 ml de humana. Dupa 60 ml de bibe a mai papat si vre-o 10 minute la san. Ma asteptam sa adoarma imediat dupa atata papat, da de unde? De la 8 de dimineata pana acum ne-am uitat la pereti. Am mai papat un pic pe la 9 si ceva si abia acum am adormit. Deci se pare ca formula nu a fost chiar asa de multumitoare pentru ea.

Ma uit acum la RTL, e o emisiune cu bebei, tocmai arata o bebelina si are niste carnaciori de picioruse si manute... si are 3140. Bebelina mea nu a fost inca asa. Mai avem de lucrat la asta.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Buna dimineata!

Eu sunt foarte rau, 'refacerea' nu exista, traiesc un cosmar de la o clipa la alta . Nu va dau detalii, nu sunt in sectiunea potrivita (pentru ca, din fericire, acest forum nu are o seciune horror )

Singura mea consolare este ca il puteam alapta pe bebe, DAR:
- bebe doarme ziua binisor, noapta deloc - probabil nu mai am suficient lapte si pentru noaptea, ca trage din tzitzi 10 min, insa e agitat si dupa alte 5-10 min vrea iar
- azi noapte i-am dat 60ml de formula si a dormit linistit cateva ore, iar eu m-am trezit cu sanii foarte tari (mari oricum sunt, spre cupa F), insa la pompa nu am reusit sa scot mai mult de 15 ml (prima oara cand o folosesc - mi se pare si foarte dureros!)

NU STIU CE SA FAC, CE SE INTAMPLA, de ce nu pompeaza daca sanii par asa plini, de ce nu doarme bebe noaptea, dar ziua e ca la carte?

Nu stiu daca mai rezist, in fiecare noapte ud perna de plans, eu nu-mi pot tine copilul in brate, nu-l pot schimba, nu-i pot face baita, nu-i pot decat vorbi si UNEORI alapta ... vreau sa fie altfel!

ufffffffffff, trage aer in piept mamico!
eu scriu doar sa te sustin, nu ma pricep, oare nu ai canalele infundate si de aceea nu curge laptele?
in rest, de ce nu te simti bine, probleme cu epiziotomia sau......?
plansul, oboseala si nesomnul oare nu-l afecteaza pe bebe?

35+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Anca..ce frumusete e Carla,si se vede ca a crescut.

Nerantulaimi pare rau ca treci prin faza asta,incearaca sa nu mai plangi stiu ca e greu si eu mai plang de cateva ori pe zi dar incerc sa nu ma las coplesita.sa treaca .
Noi nici acuma nu dormim,am mancat deja de la san si formula de 2 ori si am stat si ne-am uitat pe pereti si acuma ne-a apucat plansu.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Felicic, ma gandesc si eu la ce zici tu, dar bebe tot trage sarguincios din prima zi inca si ziua pare sa se sature, pana ieri si cand incercam eu sa-i strang ieseau rapid picturelele de lapte ... azi noapte insa nu mai iesea nimic
La suferinta mea (fizica) cuvintele cheie sunt: hemoroizi + fisuri anale + super-iritatie in zona genitala de la lohii + posibil crapat epiziotomia pentru ca ma ustura intr-un punct ingrozitor!

Laura , sa ne rugam la DD sa ne dea putere sa rezistam pentru puii nostri dragi! Cand se uita spre mine cu ochii lui de soricel, ma topeste toata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

nerantula incearca sa te calmezi pt ca starea se transmite. eu spre deosebire de tine trebuie sa ma ma mulg permanent pt ca nu suge cat ar trebui si tot timpul am sanii plini si durerosi. si trag cate 150 ml si tot nu reusesc sa-i golesc. noaptea ii dau nan1, ce-i dadeau si-n spital si se pare ca e bine. imi doarme bine. in schimb nu stiu ce sa fac laptele nu pare foarte consistent. e alb spre galben, dar nu se satura decat pt scurt timp.

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Nerantula, ai PM de la mine!

38+ Vlad
Bebe mic

Camera Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Nerantula, imi pare tare rau ca treci prin asa cosmar.
E posibil ca seara sa nu-i mai ajunga lapticul de la tine, eu am patit la fel, am scris acum o pagina. Eu i-as da supliment dupa ce goleste sanii, daca asta il face sa doarma linistit. Nu te lua neaparat dupa cantitatea de lapte pe care o trage pompa, sunt si astea unele mai bune, unele mai proaste, dar nici una la fel de eficienta ca bebe.
Cu hemoroizii ar trebui sa faci ceva, sa te duci la un doctor, mai ales ca la tine s-au agravat rau de tot la nastere.
Sanatate multa si putere iti doresc!

Lili 36+, mami de Sergiu (11.05.2005) si Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

nerantula: stiu ca ai nascut natural la elias cu Filipescu, dar nu stiu cu ce moasa. Eu le-am cunoscut pe D-na Gabi(a plecat in concediu), D-na Mariana si D-na Tuti, toate super de treaba. Oricum parerea mea este sa dai o fuga la spital, sa te vada doctorul ptr epiziotomie si restul, iar pentru sani poate te ajuta o moasa sau o asistenta mai draguta de la neonato, poate te mai tine vreuna minte sau cel putin rogi pe una din ele, ca ai vazut ce liber este la sala de nasteri, mai ales in jur de 18-21 seara. Oricum nu mi se pare deloc in regula treaba cu sanii, nu mai zic de restul

35+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput