Mamici norocoase de sept-oct 2008 (154)
Raspunsuri - Pagina 22
sanziana27 spune:
Nerantula imi pare atat de rau ca trebuie sa treci prin chinul asta al refacerii! Ai pe cineva care sta cu voi, sa te ajute?
Anca am vazut pozele ce frumos creste Carla!
37+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
AMR 3 saptamani !!!!
andy_galro spune:
neata! noi inca ne luptam din greu cu colicii dar totusi sunt tare fericita: Andrei are 3,5kg...a facut obrajori si s-a dezvoltat tare frumos...poate cumva scapam si de colicii astia
Nocom iti doresc din toata inima la multi ani plini de fericire sanatate si tot binele din lume!!!

nerantula mami stiu ca este greu dar sa stii ca supararea nu te ajuta cu nimic....trebuie sa fii tare atat pentru tine cat si pentru copil...el iti simte starea ta...du-te la spital nu mai sta asa...hai curaj mami ca doar ai pentru ce lupta!!!!
felicic mai sta Vladut, mai sta? 
Andreea
super-happy de
Andrei(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
anca81 spune:
Nerantula, imi pare tare rau ca te simti asa. Stiu ce inseamna, dupa cezariana am crezut pur si simplu ca-mi pierd mintile. Si nu din cauza durerii operatiei. Aveam toate canalele de la san infundate, am trecut prin chinuri groaznice ca se mi le desfunde. Iar la 3 zile am facut o infectie urinara ingrozitoare. Eram singura in spital, nu aveam pe nimeni langa mine, doar puiul meu mic care avea nevoie de mine si care m-a facut sa trec peste orice durere sau suferinta. Ar fi bine sa mergi sa te vada un medic. Nu intra in depresie, nu mai plange si capul sus mamico, ai un pui mic care are nevoie de toata dragostea si atentia ta. Multi
si 
Andy, Sanziana, Irina multumesc mult pentru aprecieri ![]()
Sanziana, tie iti doresc sa stea puiul in burtica pana cand te internezi 
Mamica fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
Steluta spune:
Nerantula, cred ca ar fi indicat sa mergi sa te vada medicul. Nu prea e in regula din ceea ce scrii tu. Cu sanii noaptea, e posibil ca pompa ta sa nu fie prea buna. Eu am Isis de la Avent. Fina mea si-a luat vreo 2, de la Primii Pasi si inca o alta firma. Au fost apa e ploaie. Numai bine.
Astazi ne ducem la ultimul control la dr. Am intrat in sapt. 39. Andrada se simte mai bine. Ii mai curg mucisorii, dar ii tragem cu batista bebelusului.

Steluta
(39w+) cu
si cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
Codruta27 spune:
Steluta, mai aveti atat de putin si voi
! Tinem pumnii pentru controlul de astazi!
38+
Vlad
Bebe mic
Camera Vladut
angelynna82 spune:
hello fetele
Nerantula un mare
si o
, capu sus mamico si nu mai plange
Nocom La Multi Ani
multa sanatate si fericire
Anca
o fetita frumoasa foc
Numai bine fetelor care merg la dr azi sau eco

Noi am fost la control de dimineata, lunea viitoare merg din nou dar cu bagajelu' de data asta, posibil sa ma opreasca acolo 
...stiam eu ca nu tre sa fac bagaju asa devreme 
, nu ma simt pregatita deloc, mai am de facut in camera
Pe de o parte abia astept sa o tin in brate, am visat-o si azi noapte...dar parca as mai vrea sa mai stea...
37+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 21 zile incepand de azi 18.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]
anca81 spune:
Angelynna, 
Camera o poti termina si aranja si dupa ce vine pitica pe lume, ai nevoie acum doar de strictul necesar. E mai important sa te relaxezi si sa te odihnesti. Scoatem agitatele la sfarsitul saptamanii 
Mamica fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
angelynna82 spune:
uff Anca
..incerc sa ma relaxez
Cand am plecat de la dr parca eram pe alta lume, bineinteles ca sunt fericita, nu stiam sa plang/sa rad, am facut si una si alta...multam pt agitate
In principiu mergem pe nastere naturala cu epidurala, dar depinde cum va fi controlul de luni, colul este inchis
37+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 21 zile incepand de azi 18.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]
sanziana27 spune:
Anca cat ai stat la terapie? Poate ai scris dar am ratat eu raspunsul! Apoi te-au mutat in saloane cu cate paturi? Ti-au dat pe drum la venirea acasa lapte in biberon?La Dragos nu am stat deloc cu el, de aceea acum trec prin alte experiente!
Si eu sunt aproape gata cu bagajul, nu ma las influentata de chestia ca l-am facut mai repede, daca e sa nasc mai repede, oricum nu-i din "vina bagajului". Si la Dragos l-am facut mai repede si ce bine mi-a prins ca numai a luat sotul geanta si a venit cu ea la spital.
37+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
AMR 3 saptamani !!!!
felicic76 spune:

nocom 

nocom 

nocom 

andy_garlo: ce repede a trecut timpul si ce mari v-ati facut! sa fiti sanatosi!
Cu amenintarile cu dezmostenirea nu a tinut
, am ajuns la spital,
, acum ii promit cadouri frumoase, jucarii multe si ce mai vrea sufletelul lui! Sa vedem daca functioneaza
Oricum eu una sunt imensa, dar nu ma simt grea deloc, burtoiul este colosal, nu incap sa ma vad toata in oglinda de la cuierul din hol, trebuie sa iau distanta serioasa, poate ma invrednicesc sa pun o poza, sa ma vedeti![]()
35+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei