Mamici norocoase de sept-oct 2008 (154)
Raspunsuri - Pagina 20
Ada_74 spune:
Neata
Sabinel, am citit deja povestea ta, la Nasterea unei stele, deci ai reusit sa postezi
.
Irina, nu stiu cum s-a ajuns la concluzia ca nu ai lapticul bun, dar eu iti spun un singur lucru: FA CUM CREZI TU CA E MAI BINE. Dar 1. incearca sa nu te mai superi, 2. incearca sa te alimentezi normal, 3. nu cantari bb in fiecare zi. Imi cer scuze ca tot vin cu povesti de cand era Sergiu mic, dar e experienta pesonala, chiar daca e cam veche
. L-am alaptat exclusiv la san pana la 1 luna jumate, apoi mi-am dat seama ca nu se mai satura cu laptele meu pentru ca o zi intreaga a plans si a stat agatat la san. Din momentul acela, i-am dat supliment o masa pe zi. Daca bebelina este multumita cu sanul si ia in greutate (apropo, mie mi se pare ca e foarte bine ca a luat 30 g intr-o zi), nu vad de ce ai renunta la alaptat.
Macar cere parerea si a unui alt doctor.
LA MULTI ANI NOCOM!! SA FI SANATOASA, FERICITA, SI SA AI PARTE DE TOT CE-I MAI BUN IN VIATA!!
Va pup,
Lili 36+, mami de Sergiu (11.05.2005) si
Iulia
anca81 spune:
Buna dimineata gagics 
Am avut din nou o noapte linistita, trezit doar la 3.30 si la 6.40. Yupeeeee!!! Carla tot disperata dupa lapte insa trage klumea din bibe si ii tine de foame cateva ore bune. Uneori dureaza cam o ora sa o adorm, n-are chef si pace, dar macar nu se mai trezeste din ora in ora.
Irina, cumpara-ti cantar si verifica cat papa fetita. Lasa-i pe toti sa bata din gura si tu fa ce-ti spune instinctul. O mai dor urechiusele? Sa stii ca nici eu n-am considerat util cantarul desi mamicile cu experienta de pe forum m-au sfatuit sa cumpar. Acum mi se pare indispensabil.
Eva, Luca creste foarte frumos, felicitari
Deci n-am dat gres, e leit taticul lui. Sa stii ca si Carla seamana cu sotul meu, de la mine n-a luat mai nimic.
Kid, cum o cureti pe Maria in zona genitala? O stergi dupa fiecare pishu cu serve umed? Carla mai are inca secretia aceea alb-transparenta, o fi ceva in neregula? Eu am intrebat pediatrul la inceput cand am adus-o acasa, a spus atunci ca e OK, dar acum sunt deja aproape 6 saptamani.
Joy, imi pare rau de piticuta ta, sper sa-i treaca cat mai curand colicile 
Am mai pus niste pozici cu puiul meu la semnatura si pe bobocei, atat de frumos a crescut
, mor dupa falcutele ei. Doamne ajuta sa mearga tot asa in continuare 
Mamica fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
anca81 spune:
Nocom 

Sa ia parte de o zi minunata si plina de surprize placute!
La multi ani!
_irina_ spune:
Buna dimineata,
Hop si eu pe aici, cu o durere de cap de zile mari. Ma pun sa adorm pitica, azi noapte am adormit cu ea la san. si ea a adormit cu sfarcul in gurita.
Felicic am intrebat si pe Femina intim. Azi ne luam cantar si pana la urma cred ca o sa ma ocup singura de alimentatia puiului meu, mai avem cam 3 injectii si dupa cine stie cand mai ajung la doctorita.
Andy cum stii ca nu mai e laptik? eu cand termina puiu mai storc un pic sa vad daca mai e, daca s-a oprit din supt ca a terminat ea de mancat sau s-a gatat rezervorul. Si mai iese ceva.
fericita de
- Andreea
Delphinas spune:
Nocom

Sa fii sanatoasa si tot ce-ti doresti tu.
Feli fii mama cumintica si asteapta-l cum se cuvine pe bb
Codruta scoatem agitatele???
Hai sa facem o proba de agitate:

poze
bitza2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ada_74 Bitza si Joy, am vazut ca ati scris de ochisori, si am cautat in mesajele mele de acum 3 ani, ca sa nu scriu din amintiri Lili 36+, mami de Sergiu (11.05.2005) si Iulia |
Ada mie dr de familie initial mi-a presc\ris Genticol dar n-am gasit in farmacii-nu se mai fabrica si apoi mi-a zis Ciplox si dupa o zi de tratament(1pic la 2 ore) ii curgea ochiul mai tare..am intrerupt tratamentul si l-am sters cu apa fiarta si racita si deja era mult mai bine.
Acum, oftalmologul mi-a [prescris nettacin si masaj....si, repet...NU MAI CURGE..multumesc lui Dumnezeu..poate am scapat.
Codruta27 spune:
Buna dimineata,
Agitatele tre` puse la pastrare pentru maine. Suntem in aceeasi formula, nimic nou de raportat. Mergem la control la 2.30, si cel mai probabil maine e ziua cea mare!!!!
VA anunt!
Nocom, La Multi si Fericiti Ani! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de bucurii si impliniri!
Pupici!
38+
Vlad
Bebe mic
Camera Vladut
anca81 spune:
Andy, ce dulce e pitica ta!!! Foarte, foarte frumoasa
Sa va traiasca.
Fetele, avem niste bobocei superbi, cei mai frumusi din cati am vazut pana acum!
July si Aly_c20, pe unde sunteti? N-ati mai intrat de mult timp, sper ca e totul in regula cu puii.
andy.p spune:
andreutac
irinaam pus-o pe pitica la san si a supt sin amandoi acum de dimineata,si la sf nu mai aveam nimic in ei...in 2,3 min a inceput scandalul cu supt de manute,cautat cu guritza asa ca i-am dat formula.Ne-am chinuit un pic cu niste parturi si acuma sta linistita in patuc,nu doarme doar sta si se uita la o pilota cu Mickey si Minnie![]()

NOCOM

Codrutascoatem maine agitatele
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
Codruta27 spune:
Anca, ce mare s-a facut Carla!!!! 
dulcica frumoasa foc!
38+
Vlad
Bebe mic
Camera Vladut