Mamici norocoase de sept-oct 2008 (154)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

irina, bineinteles ca tati se va ocupa de majoritatea problemelor legislative, dar ideea era sa nu uit de ceva .. si asa avem doar cateva drepturi, e pacat sa nu profitam de ele

codruta, iti doresc o noapte linistita ca sa vina tizul nostru cand iti doresti tu

36+ cu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raluca83

pt raspuns. Tie in functie de ce ti-a programat Mendez cezariana joi? Trebuie sa ma duc si eu la control saptamana asta si vreau sa stiu la ce sa ma astept!

Pai eu aveam DPN-ul pe 29 sept. Deci ca data, 25 nu este asa indepartata. Si am ales cezariana, pentru ca si prima nastere am avut-o tot prin cezariana (de urgenta).

Steluta (38w+) cu si cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neatza!

monica: sper sa scoateti agitatele cat mai tarziu posibil, mai vreau sa stau 2 in 1 cel putin saoptamana asta, vedem ce zice fii-miu
irina: pe mine povestea ca un lapte de mama, indifirent de mama, nu este bun ma depaseste. Adica cum, somalezele alea subnutrite, vai de capul lor, au lapte mai bun sau mai prost decat alte femei? TOt lapte de mama se cheama ca este, nu? Mi se pare o utopie, ia cantar si fa proba suptului, pentru linistea ta si ai grija ca o sa-l pierzi de la suparare si nesomn. a, si as initia si un subiect pe tema asta, pe forum
codruta: cred ca scoatem majoretele maine, da?
zambetmic: eu nu am apucat inca sa sistematizez ce faci tu, sper sa reusesc saptamana asta, si eu vreau sa le las pregatite ptr tati sau angajata mea sa meraga sa le depuna. Daca pana atunci nu le ai tu gata, dau un semn. (la mine indemnizatia de crestere copil o sa o ia tati, asa ca probabil difera doar la partea asta)

35+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

'neata fetelor.noi ne-am trezit sa mergem la grad,alexia doarme inca,am dormit bine cu treziri din 3 in 3 ore si am papat formula ca se pare la mine nu prea mai este...astept sa se trezeasca sa o pun iar la san si sa vedem ca am o pata in dreptul celui drept.
codrutanu nasti fara majorete numa sa ne spui cand si le-am scos.
lucutaeu mi-am luat camasa si capot de la selgros,dar an folosit mai mult camasute cu bretelute ca era ff cald in maternitate.hainute am dus body-uri si salopete,vreo 5 schimburi si scutece of course
irinacum esti?
nikolicisa-l folositi sanatosi ..e ff frumos,si lasa depresia ca n-ai de ce
felicicce faci mamicutzo??Fara surprize daa?

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata!
Ramanem din ce in ce mai putine la raport dimineata, dar si in cursul zilei. Se vede ca boboceii le ocupa tot timpul mamicilor
Noi raportam o burtica din ce in ce mai lasata, insa fara contractii sau alte manifestari specifice. Cu ocazia asta am adunat toate lucrurile pt. bagaj, pe unele chiar le-am si bagat in geanta si stam cumintele pe forum, in patut sau la bucatarie, caci astazi am de gand sa fiu gospodina. Meniul nu l-am stabilit inca, dar imi vine mie vreo idee.
Andyp, am vazut o bubulina frumusica foc, insa fara sanse de a deveni balerina ca doar are falcute si piciorute cu cute.. Ma bucur ca Andy a acceptat-o sa repede si bine si sunteti o familie f. fericita. Cat despre laptic, sper sa revina cat mai repede.
Feli, stai cumintica acasa sau iar cutreieri orasul in lung si in lat?
Codruta, eu deja scot agitatele pt. ziua de maine.
Codruta&Vladut
Nastere usoara, recuperare grabnica si un bb sanatos!
Nocom si asteptam bebelina!!

Andreea
37+ Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Azi am schimbat si semnatura!!!. Mai avem asa putin!!!!

Andreea
38+ Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Neata fetelor!
In privinta alaptatului nu va pot da sfaturi, ca Dragos nu a vrut sa suga deloc, m-am muls 2 luni. Acum as vrea tare mult sa alaptez, dar ce-o vrea Dzeu, daca e sa fie bine, daca nu, nu...nu vreau sa fac depresie pe chestia asta!
In ceea ce priveste partea legislativa la noi se ocupa tati; eu ii las toate actele xerox si de aici se descurca, ca doar e baiat mare
Dragos a avut colici pana la 3 luni, am incercat tot ce s-a putut, dar nimic nu a functionat, doar rabdare, rabdare!
Noi suntem 2 in 1 si asa trebuie sa fim inca 2 saptamani, pana pe 6 oct. cand am programarea la internare. Deocamdata ma simt bine, mici dureri ca la ciclu din cand in cand, burta nu e coborata inca, contractii nu am mai avut demult...Doamne ajuta sa fie bine pana la sfarsit!
Sambata il sarbatorim pe Dragos, face 2 ani, asa ca stau cumintica sa nu ratez evenimentul!
Va urez tuturor o saptamana superba, nasteri usoare celor care se pregatesc, bebei cuminti atat celor din burtica, cat si celor de la mame din brate!

37+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

AMR 3 saptamani !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

uof, pentru ca nu stiu cum sa postez povestea nasterii la nasterea unei stele va invit s-o cititi pe blogul familiei. salutam mamicile si bebeii si restul burticilor ce urmeaza sa-si tina bebeii in brate. noi nu prea mai avem timp de intrat pentru ca mandra nu face fata la cat lapte am si ma mulg din 2 in 2 ore. zici ca-i laptarie engross la noi. in schimb e apos. ce pot face sa devina mai consistent?

mami de Amalia Stefania
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

uof, pentru ca nu stiu cum sa postez povestea nasterii la nasterea unei stele va invit s-o cititi pe blogul familiei. salutam mamicile si bebeii si restul burticilor ce urmeaza sa-si tina bebeii in brate. noi nu prea mai avem timp de intrat pentru ca mandra nu face fata la cat lapte am si ma mulg din 2 in 2 ore. zici ca-i laptarie la noi. in schimb e apos. ce pot face sa devina mai consistent?

mami de Amalia Stefania
poze

Sabinel, ai postat deja la nasterea unei stele. Am si citit povestirea ta

Andreea
38+ Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

multam andreuta, credeam c-am facut eu ceva de nu aparuse. sa vad cum o linkuiesc aici la semnatura

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput