Mamici norocoase de sept-oct 2008 (154)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

boon..deci in sfarsit am facut bagajul..ma rog mai am de pus in el doar cateva chestii ... sa imi spuneti daca e ok

pt bebe:

- pampers 1bax
- servetele umede pachet mic
- crema bephanten - de cumparat
- prosop mare si mic
- paturici absorbante 2
- comprese sterile
- 3 body-uri maneca lunga si scurta
- 3 salopete
- 2 bluzite
- 2 caciulite
- botosei
- manusi manute 2 perechi
- crema antiiritatie
- scutecele finet 1 mare si 1 mic
- sampon si sapun de cumparat (posibil sa ramana la spital, asa ca mai degraba cumpar)
Mai trebuie sa mai aduca tati costumas pt scos din spital

pt mine:

- CI - de pus
- adev salariat - de luat de la birou
- 2 sutiene alapat - de cumparat
- halat - de cumparat
- papuci
- prosop mare si mic
- 2 camasi alaptat
- chiloti 6 buc
- sosete 4 buc
- servtele hartie si umede
- crema fata, pasta dinti, periuta dinti, parfum, aparat ras, hartie igienica, cana, tacamuri
- tampoane din vata invelite in tifon
- tampoane normale
- mameloane
- tampoane sani

...iar acu stau cu emotii ca nu vreau sa ma apuce nascarea

37+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

A mai ramas 21 zile incepand de azi 18.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]

Mergi la inceput

irina o mamica suparata, calmeaza-te, papa ceva

Babytza ce o mai face?

Acu stau si ma gandesc ca noi nu suntem casatoriti si actele care ar treui sa le iau cu mine sunt: certif nastere tati si al meu, CI tati si al meu, altceva mai trebuie???

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

A mai ramas 21 zile incepand de azi 18.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

ange, nu ai treaba la spital cu actele tatalui, doar buletinul tau
la declararea copilului iti vor trebui toate nebuniile
asa ca mai bine nu le lua sa mai stai si cu grija lor ... parerea mea, tu faci cum crezi

vad ca pe mine nu ma baga in seama nicio mamica ... sa-mi raspunda la intrebarile "legislative"

36+ cu Vladut

Mergi la inceput

ok, atunci nu le iau

Cat despre partea legislativa marti sau miercuri ma duc pana la birou si am sa intreb de cererea pt salariul mediu pe unitate...mai multe nu stiu nici eu

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

gata si noi cu baita,am mancat si acuma dormim.
Mi se intampla o chestie ciudat zic eu..sanii mei sunt moi,adica nu-i mai simt plini ,ce se intampla?Ma lasa laptele?I-am dat azi pe la 5 sa manance din ambii sani si de atunci nu-i mai simt asa atri cum ii simteam.
Si noua ne-a cazut buricul ieri,noi daam cu betisor cu spirt si apoi pudra.
irina nu te mai necaji ca asa sigur pierzi lapticul.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Dragele mele dragi,

Tot aici sunt, adica...acasa, in aceeasi minunata formula. Nu am mai experimentat nimic nou. Nici contractii, nici apa rupta. Singurul disconfort e dat de presiunea pe care o simt. Sper sa nu cedeze membranele, nu pana dimineata! Nu de alta, dar zau ca nu vreau sa nasc fara agitate!!

Am vorbit cu dr, si daca apar ceva modificari, merg de urgenta la spital, daca nu, merg maine la 2.30 la control si maine seara ma interneaza! Mai e atat de putin!!!!

Va pup si va multumesc tuturor pentru incurajari!

38+ Vlad
Bebe mic

Camera Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Andy.p,felicitari pt bblina ,ii tare draguta si grasuta!
Bine ai venit acasa!

Zi-mi si mie te rog de unde ti-ai luat tu capot si camasa de alaptat ca eu umblu de nebuna si nu gasesc nimic.
Si inca ceva ...la spital ce hainute imi trebuie pt bb?

34+Sergiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Andy si eu tot de aia ma disper ca ma lasa laptele, nu mai sunt nici asa de dolofani si nici asa de mari ca inainte. In noaptea asta ma pun sa citesc cursul de alaptare al Anei Culcer. Pana dimineata alaptatoare ma fac.

Lucutta nu trebuie sa te stresezi cu camasa de alaptare eu mi-am luat 2 camasi cu nasturi in fata si ieseau titi pe acolo.

Zambetmic eu inca nu am terminat cu problemele legislative, il las pe tati sa se ocupe, macar atat... tu oricum nu o sa ai cum sa te ocupi de astea.

Angelynna mie mi se pare ok, nu cred ca mai trebuie ceva. Oricum cu jumatate din ele vii inapoi neatinse.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Seara buna,

Depresia a inceput sa-mi treaca fetele...mai ales ca am fost si la BABYEXPO again..si pt ca eram deprimata am cumparat in sfarsit un carucior care bineinteles ne-a depasit bugetul.La 4.50 l am achizitionat dupa o cursa infernala in cautarea unui bancomat ca dee nu ne-am dus cu cash atat de mult...si intra si iesi si fugi dupa un bancomat, dar sunt foarte incantata de el, fara sa ma mai gandesc la bani,asta e... mai taiem din altele si ne scoatem .Il puteti vedea pe linkul "camera Karinutza".

Karina Alessia am 37 saptamani in balonul lu' mami NiKole
DPN 19 zile

noi doua
camera Karinutza

Mergi la inceput

Irina multumesc

Nikolici sa stapaniti sanatosi masinuta

Bebe

Eco

Mergi la inceput