Mamici norocoase de sept-oct 2008 (154)
Raspunsuri - Pagina 17
300 spune:
Irina n-ar fi o idee sa vorbesti cu sotul sa stati 2 zile doar cu tzitzi? Am citit undeva ca bebeii rezista lejer 2 zile cu hrana insuficienta. Oricum nu cred eu ca e cazul la voi...
Codruta pai faci un bebe? Hai sa-l rugam sa stea pana marti...
Mie mi-e somn si n-am apucat sa mai lucrez. Maine va trebui sa umblu iar ca vin electrocasnicele. Deci iar no work fir-ar. Daca aveam laptop ma mai descurcam dar asa... Deh eu am fost anti laptop pana acum.
37+
Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii
alexa si mami spune:
laura
ce papusica frumoasa am vazut, seamana cu mami ei:)
codruta, scoatem
?!!!
noi am fost o tura pe afara, destul de rece, ce ne facem daca vine gerul de pe acum?:(
alexa si
mami
felicic76 spune:
codrutza: eu l-am pierdut miercuri, azi este duminica, medicul mi-a spus ca nu este relevant in declansarea imediata a nasterii ca o contractie sau rupere de membrane. Daca nu te iau contractiile, cred ca stai pana marti
Am fost la baby expo. Am mai luat biberoane, recipiente de stocat lapte si diverse maruntisuri. Taticul a ramas socat de preturi la hainute, pusese mana pe o geaca de copil, ptr sase sau opt luni, frumoasa ce-i drept, care costa 180 ron
si se apucase sa-mi faca mie teorie de marketing, cum sa-i cumperi copilului cu atatia bani un lucru pe care il poarta maxim 2 luni
Eu radeam si ma tineam cu mainile de burta, vanzatoarele , obisnuite cu asa manifestari de tatici, imi ziceau sa ma abtin, sa nu mai rad, sa nu nasc in standul lor
.
Plin de copii, inclusiv bebei de 1 luna, doua, al meu mi-a interzis clar sa iau copilul cu mine la editia din noiembrie, bombanea si ii facea inconstienti pe parintii care venisera cu copii asa mici, ptr cei mai maricei existau si locuri de joaca, pictat pe fata etc. dar
35+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
andy.p spune:
anca
m-ai mai linistit.Si eu tot cu servetele umede o curat.
Codruta sper sa mai stea bb pana marti.
joy thanks
...inseaman ca e o secretie normala.
ange,alina multumesc.
Fug ca ne pregatim de baita.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna pupici pt toate fetele si mai ales pt bebici:) felicitari celor care si-au tinut ziele astea pt prima data puii in brate!! eu apuc sa va citesc, dar nu apuc sa mai si scriu, din pacate. noi suntem bine, colicii s-au rarit considerabil, adica de 3 zile, azi a avut asha un moment mai prelungit in care nu l-am putut potoli si se franguia ca la colici. in rest, mancam muult mai bine ca la inceput si dormim la greu. ba mai si gangurim, spunem "ooo", "eee", suspinam:) am fost si noi la control joi si in 19 zile am luat 900 g, adica avea 5200 g. dr zice ca e f bine. am cumparat ieri batista bebelushului si azi am folosit-o. e super tare!! mi-a fost cam teama la inceput, dar si-a facut treaba si bebe a stat cuminte. e ok ca nu e delok intrisiva metoda:) poze noi poze bimbocel mamica de Florin Razvan |
[b]Claudinna ma bucur ca sunteti bine.Cum ati reusit sa scapati de colici???Ajuta-ne si pe noi cu un sfat ca noi nu prea reusim sa le venim de hac.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
_irina_ spune:

gata sunt oficial plangacioasa odiseei noastre.
Tocmai ne-am cantarit si noi. Cica luam 

minimum normal pentru un bebe de varsta ei, adica 30gr pe zi, iar teoria ca laptikul meu nu e bun si de aia nu ia bebe in greutate, eu iar m-am suparat, m-a luat cu texte ca nah ea stie ca e mandria de mama ca sa alaptezi dar daca laptikul nu e bun nu ai ce face... samd. Nu e mandrie de mama, vreau sa o alaptez pentru ca stiu ca asa e bine pentru pitica, din partea mea eu sunt mai degraba genul "nu as vrea sa imi stric sanii si sa mi se lase" dar ma gandesc la ea si imi trece.
Tati bineinteles a zis scurt si fara nici o discutie: ok, ii dam mai mult lapte praf. I-am zis ca nu ii dau mai mult lapte praf si refuz sa intarc copilul la nici 2 saptamani in timp ce pe mine ma dor sanii de plini de lapte ce sunt. Si asa mi s-a redus productia de cand am bagat laptele praf.
Si atunci soata zice: nah, atunci ii zici tu doctoritei ce si cat mananca. Parca asta conteaza, ce ii zicem doctoritei, nu ce facem cu pitica noastra... 

In consecinta: m-am certat cu soata, eu sunt varza si plang de ma mir ca nu raman deloc fara lapte, oricum pofta de mancare nu mai am de cateva zile de cand am inceput discutiile astea iar de dormit cred ca o sa dorm ... nu stiu cand...
Si eu am zis ca nu iau cantar dar maine ii dau bani lui tati sa ia 10 cantare sa cantaresc copilul de 10 ori pe zi.
300 as vorbi dar nu am cu cine. Asa ca vorbesc si eu cu voi.
fericita de
- Andreea
monica_dicut spune:
Pup fetele mele dragi 
feli, ce faci? cand scot agitatele ![]()
FELICITARI NOILOR MAMICI si bebei frumosi si cuminti.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
dyanira spune:
Inca ceva vreau sa va intreb: ne-a cazut si noua buricutul acum vreo 3 zile dar a mai ramas ceva inauntru.E ok?Cum facem sa cada si ce a ramas inauntru si sa se curete de tot????
Irinasi bb meu a luat tare putin 200 g la 9 zile de la iesirea din spital.Dar cred ca fiecare cu ritmul lui nu stiu ce sa zic.Al meu papa doar lapte praf, eu nexam lapte asta e....
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
_irina_ spune:
Dya mai da cu apa oxigenata apoi usuci cu pansament steril si dupa dai cu spray (bioxiteracor). In cateva zile iese si ce e acolo.
Si eu cred ca raman in curand fara lapte, probabil de la nesomn sau de la suparare sau de la nemancare si atunci sa vad ce mai zic, ca bebe nu ia in greutate de la laptele praf si ca trebuie sa ii dau lapte de la mine? Ca nu o sa se mai poata atunci sa fac schimb.
fericita de
- Andreea
Raluca83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Steluta Buna fetelor, Si noi suntem inca in formatie de 2 in 1. Ma cam doare jos, dar e normal, mai ales ca m-am si agitat cu fiica-mea care a racit. Avem tot tacamul: nas infundat, mucisori, o usoara febra. Sper sa o "repar" pana joi, cand am cezariana programata. Pana acum i-am dat doar nurofen, apa de mare si scos mucisorii cu batista bebelusului. Diseara am spus ca ii fac si o sedinta de aerosoli, caci ajuta mult. Raluca, in ceea ce priveste bagajul la Medlife, si eu stiu ca si Zambetmic. Eu imi voi lua doar cateva lucruri strict personale, iar pt bebe, nimic. De iesit din spital, le aduce sotul cand va fi momentul. Si eu voi naste cu Mendez, joi la ora 14 Symonne, stiu ca nu la toate antibioticele exista restrictii la alaptat, dar oricum mamicile trebuie sa fie foarte atente la orice medicatie luata in aceasta perioada de alaptare. ![]() ![]() Intreba cineva daca chemam preotul acasa la 8 zile. Eu la Andrada nu l-am chemat si probabil nici acum nu o voi face. Dar fiecare isi urmeaza indemnurile inimii. Tin minte ca in perioada de dupa nastere nu aveam chef sa vad pe nimeni. Ma voi duce la biserica sa-mi citeasca la 40 zile pt a putea participa la botez. ![]() Steluta (38w+) cu si cu Andrada Cristina (17 iunie 2006) |
pt raspuns. Tie in functie de ce ti-a programat Mendez cezariana joi? Trebuie sa ma duc si eu la control saptamana asta si vreau sa stiu la ce sa ma astept! Raluca
37+
Bianca Florentina

Andrada Cristina (17 iunie 2006)