Mamici norocoase de sept-oct 2008 (154)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Bitza si Joy, am vazut ca ati scris de ochisori, si am cautat in mesajele mele de acum 3 ani, ca sa nu scriu din amintiri . Ma citez: "...secretie galbuie, din abundenta, ca uneori nici nu mai putea sa deschida ochisorii cand se trezea, tratament cu genticol vreo doua saptamani, si il stergeam si cu ser fiziologic. Am intrerupt tratamentul cu genticol si am continuat cu picaturi de ser fiziologic si i-a trecut intr-o saptamana".

Lili 36+, mami de Sergiu (11.05.2005) si Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Andy ce batuta in cap sunt,am si uitat sa-ti urez bun venit acasa cu bebelina grasuna.Abia astept poze!!!!!!!

Eu am tras o mega sperietura,dupa ce a mancat bine din ambii sani,si l-am pus sa doarma,a venit sotul cu ideea ca e infundat si sa-i punem ser in nas si cum i-am pus a vomitat tot ce amnacat,in jet asa....nu pot sa va spun ce m-am speriat.........acum s-a linistit,nu e grav nu?????????banuiesc ca de la serul ala l-a apucat sau nu are legatura..........e grav sau se ma intampla?????????

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Musette, se mai intampla...am patit-o si noi de vreo 2 ori deja. Ideea e sa nu-l agitati dupa masa imediat, deci amanati operatiunea cu serul sau altceva dupa masa imediat. Se intampla uneori si fara motiv. A mea a vomitat in jet dupa masa, am pus-o in bouncer si i-am dat drumul pe vibratii...nu i-o fi placut, a scos lapte si pe nas si pe gurita, tot asa in jet. Alta data mi s-a intamplat cu ea la san, manca, s-a oprit si mi-a scos vreo doua jeturi iar, pe nas si pe gurita...Nu e grav, nu pateste nimic

Felicic, stai tu cuminte si lasa-l pe dl doctor sa se bucure de garda Cat p-aci sa ajung si eu la spital azi noapte, am fost la un pas de mastita...am facut febra mare, aproape 40 si ma durea rau un san. Am patit-o si la Alexandra, atunci am luat antibiotic sa scap de cutit. Azinoapte ma simteam ca un ...sa nu mai zic ce. Ideea e ca eu nu o pun prea mult la sanul stang ca ma doare inca (e si ea intr-un puseu ceva ca ma suge din ora in ora aproape, ca Dimitri al lui Muuh) si s-au blocat ceva canale pe acolo. Azi noapte am strans totusi din dinti si am pus-o mai mult la stangul. A reusit saracuta sa mai desfunde pe acolo, inca ma doare, dar s-a dus febra si ma simt si eu mai om. Nu de alta dar imi parea tare rau sa pierd biletul la Cohen diseara, abia astept sa il vad in concert si daca ma simteam atat de rau nu ma duceam, oricum...
Insistati cu alaptatul fetelor, sanii nu produc stimulati doar de pompa, incet incet se duce lapticul. Eu asa am pierdut lapticul la Alexandra, am tot zis ca ii mai dau completare ca nu se satura si ca ma mai mulg si dus a fost. De data asta m-am mai desteptat un pic si o pun la san chit ca cere mai des. Se vor regla ei (bebe cu tzitzi) si sper la o chinuiala minima. Sper sa alaptez pana la 6 luni...uneori e mai greu, si cu cutia de lapte praf in casa e tentatia prea mare...Eu daca aveam cutia in casa i-as fi dat in cateva nopti, chiauna fiind. Dar nu mai e cutia. A fost desfacuta cand am venit de la maternitate, a mancat atunci cica o completare mica si apoi am bagat toata cutia pe gatul celei mari. Acum nu mai e nimic prin casa si uite ca ne descurcam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Hi, mamici!!!

Noi ff bine, cuminti ca nu ne vine a crede! Dormim cam 7 ore pe noapte, papam ziua din ora in ora pana pe la pranz, apoi dormim si dupa-amiaza cam pana la miezul noptii cam la 1h30/ 2 ore vrem san, tragem insa cu o pofta!
Va ziceam ca deja eructeaza singurel, si am scapat de problema cu gazele! In prima saptamana avea scaun la doua zile, acum zilnic, de doua trei ori pana acum :)))Am inteles ca poate face si dupa fiecare alaptae, deci...stau cu ochii pe el, cum il vad ca face ochii mici... Sa ma vedeti, ii numar orele dormite, scutecele schimbate, nr de caca/ pishu (sa vad daca e regulamentar) si yupppeeeeeee!!! suntem regulamentari!
Plus ca ieri, in ziua 13 de viata ne-a cazut si noua buricutzul! Hurrraaaayyyyyy! Nu stiu ce sa fac acum, ii dau inca cu alcool, apoi il las asa, nu? Oricum, nu ii mai pun fasa acolo.
Mi-am cumparat de la Avent si recipiente pt stocarea laptelui matern, acum vreau sa umplu congelatorul, cica tin 3-6 luni congelate. Daca nu mananca din ora in ora noaptea ma trezesc cu sanii pietre!
Kid, maine zic ca imi vine si mie suportul ala Easy Bath de la B e b e l u s u l t a u, ce idee buna mi-ai dat! Oricum, s-a obisnuit cu baitza, inainte urla zici ca il picuram cu ceara! :((( Dar cu saltelutza aceea ii va placea sigur mai tare!
Nici la schimbat nu mai urla asa!

V-am zis ca am iesit si la prima plimbare cu caruciorul! Ma felicit ca nu am luat landou, daca las caruciorul la orizontala urla zici a il tai, asa ca il ridicam la nivelul 2! Si la patut, am pus sub saltea o perna sa se mai ridice la nivelul capului, asa cum era tinut in maternitate! Altfel, nu sta neam la orizontala, urla!!Adreea_and, ma intrebai de plimbare, s-a desfasurat fff bine plimbarea, l-am scos doar 15 minute si a dormit tot timpul! Dar noi tare ne-am infoiat in pene ca se uita lumea la el!!!

Alte noutati nu prea: are certificat de nastere, e inscris si la ambasada Frantei si in ambele livrete de familie (Luca are dubla cetatenie) dosarele pt alocatii, trusou, etc sunt depuse, am cam scapat...Trebuie sa ii facem pasaport francez, in Romania e valabil sa il trec in pasaportul meu!

Denisag, Laura, ma bucur ca sunteti bine si acasica! Va pup cu drag! Si pe voi si pe pui!

Felicic, menajeaza-te!

Pun pozici noi cu plimbarea in carucior, baitza, nani si tzitzi, la semnatura!

Pupici!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
POZE
Povestea nasterii mele, Luca Noah

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

kid merci mult,m-ai linistit,asa de tare m-am speriat!!!!!!Distractie placuta diseara!Si mie uneori sanul drept se cam intareste dar il pun repede pe bebe la el,chit ca doare si ma lasa.Te pupic

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Nikolici mie mi s-au dezumflat picioarele si incep sa se duca so kilogramele.
Mai ales ca nu mai apuc sa pap. Ieri mi-am scos carne la dezghetat si am uitat de ea.
Cand sa ma pun sa mananc incepe automat si pitica sa planga.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Andy ce batuta in cap sunt,am si uitat sa-ti urez bun venit acasa cu bebelina grasuna.Abia astept poze!!!!!!!

Eu am tras o mega sperietura,dupa ce a mancat bine din ambii sani,si l-am pus sa doarma,a venit sotul cu ideea ca e infundat si sa-i punem ser in nas si cum i-am pus a vomitat tot ce amnacat,in jet asa....nu pot sa va spun ce m-am speriat.........acum s-a linistit,nu e grav nu?????????banuiesc ca de la serul ala l-a apucat sau nu are legatura..........e grav sau se ma intampla?????????

Luca cel frumos

Povestea noastra

musette mii de .
Am pus poze deja pe contul comun de mamici.
Eva ma bucur ca sunteti bine si ca totul e in grafic.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Mamicile de fetite ajutati-ma si pe mine please..azi cand am schimbat-o pe Alexia de scutec avea la pasa o scurgere transparenta.E normal?
Si inca ceva bbeii vostri stranuta??Ca a mea stranuta destul de des.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Buna fetelor,

Si noi suntem inca in formatie de 2 in 1. Ma cam doare jos, dar e normal, mai ales ca m-am si agitat cu fiica-mea care a racit. Avem tot tacamul: nas infundat, mucisori, o usoara febra. Sper sa o "repar" pana joi, cand am cezariana programata. Pana acum i-am dat doar nurofen, apa de mare si scos mucisorii cu batista bebelusului. Diseara am spus ca ii fac si o sedinta de aerosoli, caci ajuta mult.

Raluca, in ceea ce priveste bagajul la Medlife, si eu stiu ca si Zambetmic. Eu imi voi lua doar cateva lucruri strict personale, iar pt bebe, nimic. De iesit din spital, le aduce sotul cand va fi momentul. Si eu voi naste cu Mendez, joi la ora 14 , daca mai sta bebe inca 5 zile.

Symonne, stiu ca nu la toate antibioticele exista restrictii la alaptat, dar oricum mamicile trebuie sa fie foarte atente la orice medicatie luata in aceasta perioada de alaptare.

Intreba cineva daca chemam preotul acasa la 8 zile. Eu la Andrada nu l-am chemat si probabil nici acum nu o voi face. Dar fiecare isi urmeaza indemnurile inimii. Tin minte ca in perioada de dupa nastere nu aveam chef sa vad pe nimeni. Ma voi duce la biserica sa-mi citeasca la 40 zile pt a putea participa la botez.

Steluta (38w+) cu si cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Andy, si Carla are o scurgere transparenta, mie medicul mi-a spus ca e OK. Totusi nu am intrebat-o cum sa o curat acolo, oare e OK sa o sterg cu servetel umed de fiecare data cand ii schimb scutecul? Nu se irita?

Musette, Carla sughite cam de 2-3 ori/zi. Am observat ca dupa masa daca eructeaza total si o pun in patut sughite, asa ca incerc sa o tin mai mult sus. Azi noapte a tras si ea un jet de lapte direct pe perete, a fost atat de exploziv incat nici macar nu s-a patat pe hainute, a zburat la un metru distanta

Irina, din pacate eu nu mai am lapte deloc. As da orice sa-mi revina, dar din pacate nici o sansa. Te rog din suflet da-i bebelinei san, e atat de important sa pape paptic de la tine. La inceput laptele e mai apos, sa-i treaca lui bebe de sete, apoi devine mai gros si mai hranitor. Lasa naibii formula daca ai lapte. Carla papa 7-8 mese pe zi, aproximativ 130 ml la o masa. A crescut foarte bine, ieri avea 4165g.

Eva, mi se pare mie sau puiul seamana cu tati? Foarte dulce in poze

Azi noapte si Carla mi-a dormit bine, s-a trezit doar la 2.30 si apoi la 7.30. Avem inca colici si face circ saracuta cand ii vine kk. Azi in timpul unei crize s-a zgariat atat de tare in gurita incat i-a dat sangele.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput