Mamici norocoase de sept-oct 2008 (154)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

La mine s-a terminat cu concediul, gata, merg sa iau frigiderul vechi de unde l-am lasat acum 1,5 ani, il astept pe fratello ... si a scapat si sotul de la serv azi cu juma de norma (urasc, urasc proiectul asta la care lucreste)... si apoio tre sa negociez cu un meserias.

Si sunt inca racita, astept echinaceea aia. Sper sa isi faca efectul repede.

37+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

'neata si de la noi la amiaza.
Vreau in primul rand sa felicit toate noile mamicutze:symonne,maria2004,iris,denisa,nerantule,
ratonel,sabinel,tzitzi,ramo,CD,nally,mamidestefan
.Sa aveti puiuti sanatosi iar voua refacere rapida.
Urez si eu bun venit celor care s-au intors deja acsa cu puiutzii,adptare usoara si cat mai putini colici.
Am intrat si noi direct in colici azi noapte,de la 4 la 6 am tot stat si ne-am chinuit cu burticul.Eu alaptez si ii dau completare formula ca imi mananca urechile altfel,ar trebui sa stau cu eaa tot la san ca nu se prea satura din ce am eu.Cred ca suntem insa pe drumul cel bun c a au inceput sa-mi curga sanii .
Am sa pun si poze cat de curans sa-mi vedeti grasunica.
300 insanatosire grabinica

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Intrebari pt mamici deja cu bebei in bratze:

1.Vi s-au desumflat picioarele????Sau vom ramane cu picior de ETI?

2.Ati chemat preotul la 8 zile sa va citeasca nu stiu ce...cum tot am auzit pe ici pe colo???

Ma pregatesc sa ma duc la targ AGAIN poate gasesc ceva sa-mi treaca depresia asta...un birou de coltz poate???
Am auzit ca e bine sa mergem la targ cu cateva ore inainte de inchidere caci toti comerciantii fac reduceri fatza de zilele anterioare.
Pupu

Karina Alessia am 37 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 19 zile
noi doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Laura dulce. cit a avut printesa la nastre? ce zicea dr la eco?:))) cum s-a comportat andy cit ai fost la spital? dar acasa? asteptam pozele.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Apropo pt cine merge la targ azi...e program pana la orele 17.00.

Karina Alessia am 37 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 19 zile
noi doua

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

Laura dulce. cit a avut printesa la nastre? ce zicea dr la eco?:))) cum s-a comportat andy cit ai fost la spital? dar acasa? asteptam pozele.

alexa simami

AlinaAlexia a avut 3.500kg,am iesit din spital cu 3.400kg.Dr mea a zis ca nu a vazut bine la eco ca putea sa-mi faca cezariana mai repede.Din cauza asta uterul meu este ff subtiat si trebuie tinut sub observatie sa vedm cum se vindeca.Andy s-a comportat ff bine ,a rezistat eroic pnan in ultima seara cand am vb la telefon si am plans amandoi la telefon ca nu mai puteam de dor.De cand am venit acasa e tare dragutz vrea sa fca de toate cu fetitza si o tot manevreaza ..ba ca nu-i sta bine manutza,ba ca tre acoperita si tot asa.E dragutz.
Voi cat mai aveti?Cum esti?alexa ce face?Va pe amandoua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

hai mai Laura ca stiam cit a avut printesaa, dar intrebam asa ca ironie. mai sti cit stress ai suportat pe tema asta? ce iti e si cu dr astia ma bucur ca andy e ok, mai ales ca ai stat ceva in spital. eu sper ca in 2 zile sa fim acasa:)
am inceput "lucrarile" cu alexa, sa o obisnuiesc ca o sa fiu plecata putin, putin. am luat paturi supraetajate, ieri a dormit deja singura, ce-i drept doar la prinz, ca aseara a zis ca-i e frica de fantome

alexa simami

Mergi la inceput

alina te .Va fi bine vei vedea.
Am pus poze pe mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

FELICITARI TUTUROR MAMICILOR!!!! REFACERE RAPIDA, BEBELUSI SANATOSI SI PAPACIOSI!!!!Iulia 38+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica e la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Hello!

Au dat colicii peste noi, uff... Sofia nu plange f mult dar e balonata, se chinuie, se screme, o doare burtica iar pe noi sufletul.

Am inceput sa-i dau Espumisan si Bonisan iar eu beau ceai anticolitic. Mai ramane sa incercam comprese calde pe burtica si gimnastica. Ieri de la 8 dim. pana pe la 1 la pranznu a dormit deloc, s-a tot chinuit, scremut, vroia la san, papa si regurgita lapticul Dupa ce i-am dat Espumisan a dormit in 2 reprize luuungi, am trezit-o eu sa pape si m-at tot uitat pe prospectul de la Espumisan sa vad daca n-are ca efect advers somnolenta dar cred ca a fost oboseala ei care s-a acumulat.

Diana, noua pediatra ne-a spus ca perioada cea mai dificila a colicilor este intre 3-6 sapt. Iar noi suntem abia la inceput...

Denisa, in primele zile i se regleza tranzitul intestinal, nu te speria. Imi pare rau ca n u mai tin minte cat de des a facut kka cand am ajuns acasa, cert este ca primele scaune au fost cu meconiu (o chestie ff inchisa la culoare si urat mirositoare) si abia dupa cateva zile a venit kka spcific alimentatiei la san.

Kid, Giulianna, multumesc pentru raspunsuri.

Bitza, si noi avem probleme cu un ochisor. I-am dat Tobrex picaturi la sfatul unei dr. neonatolog, dupa cateva zile fara rezultat am renuntat, apoi Kanamicina la sfatul pediatrei si iar nici un rezultat. Apoi am fost la oftalmolog si ne-a spus ca in nici un caz nu se mai prescrie Kanamicina, sa ii curatam ochisorii cu tampoane de vata fierte si racite si sa nu ii mai administram altceva pt. ca este vb de canal lacrimal infundat. Ne-a spus sa o masam si sa revenim la control in noiembrie. Sper sa reusim sa desfundam canalul lacrimal sa nu mai fie necesara sondarea.

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

Anna Sofia

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput